Get that train going already!

Jag  är så fruktansvärt trött på kollektivtrafiken, trängseln är inte ok. Särskilt inte kl 07.39 på morgonen, när bussen först är sen, den med vassast armbågar kommer på bussen i den tur det var meningen o man sen måste stå mer än halva vägen... sjukt irriterande, trångt, varmt svettigt o lycka när man får gå av. bara för att upptäcka att situationen är densamma, under jord, a ja men det är bara rödalinjen, tänker man, felfelfel, gröna linjen är lika crowded fram till Fridhemsplan, sen får man åka en heeeeel station med lite andrum tills det är dags att gå a vid Thorildsplan o traska mot en alldeles fööööör tidig lektion.... MUTTER, märks det att jag inte gillar mornar o trängsel, kombinationen kan bli livsfarlig.......

Lunchade hemma hos Media-Lisa idag, det var skoj. Ages sen vi sågs, o nu fick jag äntligen se the infamous lägenhet, sjukt snygg, men trist att det fortfarande inte är klart, trots att det nästan är 2 år sen hon köpte den!! Hantverkare är som Hantverkare är... japp.

För övrigt är jag aptrött på att stressläsa o sen skriva rekflektioner på det.... lär mig NADA...

Bryr mig inte det minsta om Gynnings brösts vara eller inte vara. Hon är pinsam. Likaså Zlatan som "aldrig var orolig" hey! ni vann tydligen på ett självmål... way to go, eller INTE

Jag är också trött på kommunen som inte lyckas får fram nån VFU plats... det här kan ju bara sluta illa, hoppas för deras skull att jag får ut nån examen in the end!!!

Nån jag inte är trött på är min alldeles underbara pojkvän, han lyssnar tålmodigt på mina arga kommentarer(se ovan) o får mig sen på gott humör. det är bara en av anledningarna till att han är VÄRLDENS bästa, så de så!!

nu ska jag ta o ge mig i kast med Kursplanerna för Media, igen ,en tredje gång, gillar läraren, så jag skapar lite engagemang här på kvällskvisten, för att göra henne nöjd!!

RSS 2.0