Keep your enemies close..

lite svårt när man inte vet att de är fiender, men nu vet jag, men vetefarao om jag vill keep them close.... tror inte det.
Det är ju så att man inte kan älska alla. Synd bara att man märker för sent när folk "läcker som såll"

så ett visdomsord till mig själv o andra "Keep your eyes open"!!

Imorn blir det en sväng till Petra o sen till Uni. måste fixa en massa o lämna tillbax en bok, o ja kanske, just de PLUGGA lite... haha va o jobba idag, så blev inte så mkt gjort som jag tänkt mig.... shit happens eller

well well
g'night!

Micke K-the one and only!

Underbar och älskad av alla, han e det, jag lovar!!

Tänk er att vara trött, uttråkad o på samma gång stressad, pluggar man 150% så känns det som om hela världen ligger på en axlar ibland. Och dessutom ha gått upp kl 7 på morgonen, då ni  om ni är som jag näst intill avled när väckarklockan drog igång. Kan nån fatta meningen med att gå upp så tidigt att man måste TÄNDA LAMPAN för att överhuvudtaget se vad klockan är o för att inte ramla o slå ihjäl sig... Till råga på allt ville håret inte forma sig på nåt sätt, knappt att en hästsvans fixade frisyren... mössa nästa! men nej blev en hästsvans iaf. Kort o gott en riktigt dålig dag, med taskig start o allt.
Men att sen på kvällen åka till gymmet för o köra favvo passet Combat, lite taggad var man allt, men så öppnas dörren till sal 1 o där, där står Micke K, århundradets bästa combat instruktör, som ska ha kvällens pass istället för Susanne (som även hon är toppen). Gissa man blev extra taggad, glad o allmänt energisk, tom syster yster lät positiv!
Ett pass med Micke resulterar i att man
1. Tar i lite extra, eller snarare tar i allt man kan
2. svettas som en gnom, eller jag iaf
3. Har tur om man klarar av att släpa sig ut till omkädningsrummet andandes:)
4. förundras över hur han gör för att få min kära syster att verkligen kämpa.
Han e magisk, men oooo så bra! Nog för att jag har ont lite här o var idag, men det var det värt, för jisses va skoj jag hade från det började med "Gänget......." tills hej då!

Efter träningen var det hem , slänga i sig mat, in i duschen o så iväg till Petra, jobbade me hennes uppsats i typ 3h, hoppas nu hennes handledare blir nöjd... ja ghade lite problem o växla mellan eng. o svenska ibland där.... men jag håller alla tummar jag har för petra!

Dagen idag började som igår, upp kl 7, #¤%#&¤%& typ.... enda trösten var kanske att mamma BÖRJADE 7... snäppet värre! Regnade som satan på väg ner till tåget.... så va rätt blöt o irriterad när jag satte mig på tåget, o en blöt cashmir kappa luktar h-vete när den blir blöt.... Väl på östra så svor jag tyst för mig själv över ego-svensken, "jag ska fram först o flyttar du dig inte får du ett paraply i ögonen, eller så kliver jag på dig" Hade god lust o hoppa i en vattenpöl som hämnd, men tänk om de inte stänkte tillräckligt....Dryga svenskar....ska  jag säga, är väl lite dryg jag me, men jag låte fasen folk komma fram utan att sticka dem eller armbåga mig fram som om det vore sista måltiden.....Kom till skolan vid 8.45 nåt, o det är lite förundransvärt att de står o talar om att de inte tillämpar akademiskkvart,  när lärarn glider in 10 min försent.... suck, menmen efter föreläsningen var det biblioteksintro... again... hon verkade lite småskum, men jag satte mig o letade böcker medan hon gick igenom det jag redan kunde......

Nu är jag hemma, missade med flit en allmän föreläsning, har sååån huvudvärk, så jag säger TE som jag fick av Petra! mega gott!!!, o tv o sen kanske yoga, blev ingen förra veckan, ska jag svälja stoltheten o gå trots att jag inte gillar instruktören nå vidare?
Imorn lyckades jag snacka mig "ledig",då jag redan skrivit så mkt akademiska texter att det känns lite lönlöst att gå på en sån workshop för nybörjare.... well, well. Inte blir jag sysslolös för det, ligger  väl en sisådär 400 sidor efter i kurslitteraturen, o uppsatsen går ju ingenstans den heller....

...hold on to the ones who really care!

Hej! Vad Händer Vad ska du göra ikväll?Kram

SMS från en gammal gymnasieklasskompis! Länge sen jag fick ett sånt, har känt mig väldigt ensam på sistone, med tanke på att mina mobilräkningar fallit från 400kr till ca 130, så visar det väl att man inte har ett liv, eller??
   Efter detta SMS så ändrades iaf mina kvällsplaner från plugg till utgång, har inte träffat P sen hmm jag tror det var 2002 eller möjligen 2003.... sjukt kul o träffa henne igen, o dessutom komma ut bland folk, även om jag träffat på en hel del nytt sådant nu första veckan på JMK..... Men jag behöver  verkligen vidga min socialakrets, kan inte bara bestå av folk på jobbet, det funkar inte!!!!!
 Så jisses va glad jag blev, P är verkligen skoj, händer alltid nåt när hon är i närheten, !!! O även om jag verkligen verkligen verkligen borde plugga så måste man leva livet lite ibland me! för o orka liksom!!!!  Trodde jag tappat P efter mina år i USA, men facebook e en rätt trevlig uppfinning:) eller va säger ni?? Jaja jag vet att jag är datanörd, men nästan alla har ändå FB, o det är kul. Hitta en gammal simmarkompis för bara ett par dagar sen!!

Hade föreläsning om mediehistoria idag, han va bra, men jisses va han babbla, snacka om att pennan glödde.... holy smokes, hade fasen kramp i handleden...... Men som sagt., en bra föreläsning!
Så plugga får bli imorn.... ska ju jobba på söndag, för C, inte så stor lust, men lovat e lovat! Hahah va ska det bli av mig... Fick frågan " vad ska du bli när du blir stor" (av en som är född samma år som mig!!!!), Stor till o börja med sa jag. man måste ju liksom börja nånstans jue!! RIght!!!????

Näe nu ska jag väl gå o leta rätt på nåt vettigt o ha på mig, thank god for Söder!!!!

Blodröda naglar

Köpte nytt nagellack igår, såg på tv o det var så fint, tyvärr var det inte lika mkt brunt i det jag fick tag i som det jag villa ha, menmen det funkar, får lägga på ett lager till efter jobbet.
 Efter jobbet ja... ångrar nåt så gruvligt att jag sa ja till attt jobba, mår inte bra o borde verkligen plugga, sista rycket nu innan terminsstarten. Men lovat e lovat o Ipren gör underverk. O trots att håret inte är tvättat så e det fullt ok att gå ut i, jag menar 3h på jobbet who cares hur man ser ut, lite kanske, men idag e det ok! Tackar världens bästa frisör Johanna för det! kolla in www.divastockholm.se !!
Borde gå o fixa naglarna på riktigt oxå, men har inte så mkt pengar just nu, fattar inte vart decemberlönen försvunnit.... suck menmen lön om en vecka:) yay!

Dags o dra sig mot jobbet, måste stryka till skjortan lite, o så tänkte jag smöra lite för Oskar o se om jag kan få hans tröja, han slutar ju ändå idag:) Om jag nu kommer ihåg, minnet e bra men kort!!

Pluggsunking

Har pluggat en MASSA de senaste dagarna, det leder alltid till samma sak, man blir sunkig som få. Brorsans gamla joggingbrallor, som är x antal cm för långa:), nån gammal t-shirt man hittar längst ner, längst underst i lådan, o så en myströja över.. Håret uppsnurrat i en knut på huvudet, o så NADA smink... har inte haft en gnutta smink på en vecka, tror min hy gillar det, o definitivt mina ögon, som är allergiska mot mascara o sånt...
Kommit en bra bit på väg, inte nära att va klar, men en rejäl uppryckning har det blivit, måste bli av med-ursäkta franskan-skiten snart!
Idag är dock motivationen inte på topp, nån ringde kl 7 imorse o jag hoppar ur sängen o fattar inte vad det är som låter... syrran svara, men jag kunde verkligen inte somna om, kl 9 fick jag ett sms, å då först började jag slumra till, bra där.... SÅ nu har jag mest degat framför One Tree Hill:) Men det ska pluggas i dag me.
Bör nog inte träna idag, tror jag tränat sönder min stackars överkropp... haha. Men skönt o kunna träna så mkt man vill:) får se, kanske glider iväg på yoga, gillar inte instruktören, men ibland får man överse med sånt!

hur kunde förresten Zlatan vinna Jerringpriset i måndags??? över de andra 4.... suck.... Dock väldigt imponerad över alla paralympics simmar,  o andra idrottare, borde finnas mer priser till dem!

Hur kan man sätta i sig en hel ask Toffifee?

Undrade jag när min kära vän J satte i sig 2 till o me i somras... Nu har jag iaf klarat en... o jag gillar eg inte Toffifee, bara chokladen ovanpå.... hmm, jag har pluggat hela  dagen, måste bero på det!!
Men jag är lite stolt, total uppryckning på studiefronten!! GO me!! O tack Petra vars uppsats fick mig taggad o börja me min igen:) Men jag har förstått att nya kursen inte är att leka med, så dags o bli klar me uppsattsen som funnits med mig som ett orosmoln i över ett halvår!!
Men nu får det va nog för idag, både me plugga o Toffifee, mår fasen illa.....

Filmkväll!

Ska äntligen få se första 10 min av Secret Window Johnny Depp:) tror att toda la familia ska se filmen, så jag kan se på stoooor TV:).
dagen spenderades på jobbet, framför tvn o på gymmet. Blev alltså inget pluggande. Kunde inte för mitt liv förstå vad det var som gjorde att jag vaknade av mig själv i morse, tills jag öppnade ögonen o såg att det var SOL ute, jisses amalia, den har vi inte haft nån bekantskap me på länge... NICE. Sen började ett konstigt ljud genljuda i mitt sovrum, fattade inte va det var först, men sen gick ett Liljeholmens upp o jag svarade i mobilen... hade på ljudlöst o med vibrator på.... hehe. Så jag åkte o jobbade mellan 12 o 15, sen hem o bara orkade inte börja plugga, så det blev lite One Tree Hill, o sen O.C, båda avsnitt som jag inte sett:) Sen drog jag till gymet o körde Combat, känns att man inte tränat ordentligt på länge, men jag tog i så gott det gick, tror dock att jag har en begynnande förkylning i kroppen:) perkele liksom....

Börjar skolan den 21a,med skräckblandad förtjusning, kan jag sånt här`???. Sen kommer jag åka på att betala till två studenkårer, eftersom jag måste vara registrerad på uni. oxå för att kunna skriva uppsatsen.. trodde nya institutionen hörde till SUS, men uppenbarligen inte... well well, 200kr extra överlever ja välle!

Näe in i duschen me mig nu, sen movietime!!!

Teknisk idiot?

jag brukar faktiskt inte vara så himla dum när det kommer till datorer o så. Men nu har jag spenderat 2 timmar me o flytta foton från Kodak programmet till min bildmapp, för att kunna lägga ut dem på nätet... SKUMT, o sjukt irriterande!
JObbat idag, lagom upplyftande stämning... not, menmen helt ok. Jobb imorn me sen MÅSTE jag plugga!!! Ska en sväng hem till Petra imorn kväll o kolla på hennes uppsats, hoppas man kan vara till nån hjälp!!!
Sjuk lust o gå ut i helgen, nån som e på????
nu har jag ont i halsen oxÅ:(

lite pics från Pernillas bröllop oxå!

2008 already!

Tiden går fort när man har roligt, sägs det ju iaf... sen om jag har haft roligt vet ja inte men fort har tiden har flygit förbi... huxflux e det 2008 jue!

Julen kom o gick fick en massa "bra o ha saker" och lite smått o gott. På nyår hade jag Jenny från tyskland här, hände inte mkt, jobbade o tog det lugnt!. Sen var jenny kvar tills fredag, tog en sväng i gamla stan o till vasa museet o en middag+fika me Anna.

Igår gifte sig kusin-vitamin Pernilla med sin Peter, det var ett riktigt fint bröllop! skoj oxå, fast man knappt kände nån. jag hamna mellan moster Rita o kusinens kusin Fredrik, rätt bra bordsplacering iaf!

har eg inte hänt så mkt dragit ner på jobbandet, o från i morn ska jag PLUGGA massor, det behövs, ska bara me brorsan till frisören imorn kväll, själv var jag där i torsdags, nice o fixa sig lite!

anyhow
over and out

RSS 2.0