Nutcase..

Jag måste be alla stackare som spelade TP med mig igårkväll/natt, om ursäkt, jag är en sjukt dålig förlorare när det kommer till såna spel, och dessutom hatar jag när folk inte spelar färdigt när man börjat spela ett spel, sen att klockan typ var 3, men ändå, jag o Hannes var ju en enda tårtbit från att vinna jue! o även om det varit Becca o Fredrik, eller Bea o Morris som nästan vunnit, så ska man spela färdigt, end of discussion. jag är nog ett äkta nutcase....
Men i det stora hela så var det en jättetrevlig kväll god mat trevligt folk kul musik osv.

Pluggat som en idiot senaste två dagarna. det känns. jag är äckligt trött i huvudet, o har ont i ryggen av allt stilla sittande, men pluggar man 200% så gör man. Det är bara o ro Fan i land. Tur jag kan ro då, heehhhhe (internskämt me syrran....)

a nä men böckerna väntar.

Splittrad

Känner mig galet splittrad, över många saker i mitt liv just nu, men mest av allt över skolan.
Splittard över skolan på så sätt att jag inte har så mkt koll som jag vill. Och jag börjat fundera i banor som att jag kanske inte klarar att plugga dubbelt. Men andra har ju klarat det, så då borde jag också göra det ELLER?
Vart som jag trodde problem på JMK idag, hade ju inte fått nån kallelse, men en bekräftelse från KUB. så jag gick till uppropet o de var ju inte direkt trevliga o tillmötesgående. Jag ska vara glad att jag får studera där, i princip Nu e det ju så att såååå häftiga är de inte. Enligt mig. så jag var väldigt irriterad på dem när jag gick o åkte till Konradsberg för den infon. Sen ringde de från JMK o sa att jag var antagen. Nice, typ, men nu gillar jag inte dem längre. ALLS.

Trött som få och måste upp kl 7 imorn bitti. mindre skoj, men börjar man 9 så gör man.......

Har redan sålt en bok sjukt nöjd!! Lämna in dem i fredags o redan har en gått:) gillar det systemet. ska gå o kolla efter mina kursböcker också. bättre o gynna en student än att gynna akademibokhandeln!! Som f.ö slutat med stämpelkorten. Snåljåpar!!! men det är alltid roligare att ha nya böcker, fast ekonomiskt dumt!! haah.


V08M1 is no more

Idag går min klass i graven, V08M1, det var kul så länge det varade.

hade in opponering i morse. Tyckte inte att jag fick  så mycket att stå till svars för angående min egen uppsats, o fick inget svar eller ens gensvar på opponeringen på de andras uppsats. Olyckligtvis opponerade vi på varandra pga lite avhopp o grejer.
Efter opponeringen stack jag till Frescati för o skriva ut mina arkivexemplar o bränna cdn man ska lämna in. Sjukt stol att jag klarade det sistnämnda:) heheh.
Sen har jag sprungit runt på stan o inhandlat diverse grejer, sånt trist som bläckpatroner, plastfickor o en penna man kan skriva på CDs med. Nu e jag tillbaks i skolan o har precis lämnat in alla arkivex. Så nu väntar jag bara på utvärderingen som börjar kl 16. Sen e det slut me grundkurs i MKV. kandidatkursen o LHS grejerna börjar på måndag, kommer bli ett hektiskt liv i 10v. men  som en kille jag så på TV häromveckan sa
"IF YOU SET YOUR MIND ON SOMETHING, YOU CAN DO IT" så med hans motto i tankarna ska jag väl klara av det!!!

Jobb i helgen, kommer förmodligen bli ett h-vete när halva styrkan av oss som är där mår dåligt o en är borta.....
mamma fyller år i morn oxå. fattar inte att halva januari redan gått, tiden bara flyger förbi o jag hinner fasen inte nånting...... tycker jag iaf.

näe nu ska jag sluta babbla!!

Done. I guess

Ok har skrivit klart opponeringen jag ska göra imornbitti. Äckligt nervös o det är sjukt tidigt att gå upp 8 o få hjärnan att funka oxå... mutter...
Satt o kolla på lite schema för VT09, ja gkommer behöva klona mig typ jämt. Helt galet att två olika instutitioner kan lägga så lika scheman. får se hur jag tar mig ur detta dilemma då det är FL på JMK som samanfaller med Sem. på LHS. hmmmmmmm obligatorisknärvaro...... jag som aldrig missar nåt eller går för tidigt. jag kommer hata livet fram till 20mars... men jag har satt mig själv i situationen, o det är så att livet som student måste ta slut sooner or later, helst sooner så jag får bita i det sura äpplet!!!
Nu ska jag sova, ser inte mkt... va på undersökning idag, är översynt.

Almost done:)

Känner mig nästan färdig med min andra draft av mediauppsatsen, det är nice!!
Ska jobba imorn, så jag ska bara läsa igenom allt imorn kväll, sen måste jag ha feedback. har stirrat mig blind på grejerna.....

Sitter o lyssnar på Daughtry, han e bra! Men det började med att jag lyssna på "Alt för Norge", som de körde när jag o Mirre va på Kos 2001, det var tider det, men jäkligt längesen..... time really flies!! Jag har så många fina minnen med Mirre, så det spelar ingen roll, vet inte ens om jag skulle vilja gå tillbaka i tiden. Vi har fortfarande kul ihop, men kanske på ett annat sätt:) Mer lättroade nu:) Men Alt för Norge, o "pappskalle" kommer Mirre bara fatta poängen med, det går inte att dela med sig av!

Var o träna idag, det var alldeles alldeles underbart, men satan va ont det gjorde, ÖVERALLT. Senaste veckorna har jag bara gått fram o tillbaka till V-tuna ett par gånger, samt skrapat rutorna på bilen. Det är ett litet träningspass i sig, eftersom jag har en spricka i framrutan, så jag måste skrapa på både in och utsidan.... mutter. men bilen rullar iaf!!!

Tycker egentligen att det är skönt att alla helgdagar e över för ett tag i och med onsdag, trött på att det inte är som vanligt, jag blir så sjukt lat, fast jag har massor o göra, sen har jag även lyckats skjuta lite på mitt dygn. sitter gärna uppe till 1 o sover sen till 10.30 INTE bra!!!!!! men snart ska det bli ordning på det me!!

En av mina nya feelgood movies är Mamma Mia! Bra film som spelades in på Skopelos.. vill till Grekland ja me!

Honey honey, how you thrill me, ah-hah, honey honey
Honey honey, nearly kill me, ah-hah, honey honey
I'd heard about you before
I wanted to know some more
And now I know what they mean, you're a love machine
Oh, you make me dizzy



If you change your mind, I'm the first in line
Honey I'm still free
Take a chance on me
If you need me, let me know, gonna be around
If you've got no place to go, if you're feeling down
If you're all alone when the pretty birds have flown
Honey I'm still free
Take a chance on me
Gonna do my very best and it ain't no lie
If you put me to the test, if you let me try

näe men jobb imorn då!!??!?!?!?!! YUP


Äntligen!!

har inte tränat på över 2 veckor, har seriöst ont i hela kroppen, o sover på fel timmar... eller sover för mkt egentligen. så nu finally!! Pump here I come, ska bara skrapa rutorna på bilen...... Sen blire plugga för hela slanten...

Musik skall byggas utav glädje! eller hur var det??

Hittade av en slump en låt en kompis gjort, o spelat in o sjungit... Allt jag kan säga är att musikvis va den bra! men sångmässigt.....det hörs att personen e svensk om man säger så. o det är tråkigt när verserna försvinner bakom musiken o refrängen inte bjuder på nå mer än 1-2 meningar... Men jag är ändå sjukt imponerad!

Taylor Hanson, min one and only när jag var 15-17, har gått o fått sitt FJÄRDE barn(killen är ett år yngre än mig), en liten Viggo. jisses, vart är världen på väg liksom?!?!?! Fast jag kan ju inte säga att jag är förvånad, han e ju själv nummer 3 av 7... Sitter o lyssnar på en låt från deras senaste album "The Walk" som jag faktiskt inte har... ska ta o köpa det, bara för att!! Läste också att de ska försöka släppa ett nytt album till sommaren. Bara de byter image, tror att de där The Jonas Brothers tagit över, riktiga härmisar men still, time flies, Hanson o dess fans, såna som jag, har blivit 10 år äldre. men jag känner igen soundet i låten! gör ni ? http://www.youtube.com/watch?v=mPAeOlTvcmo
Men detta är min alltimefavorite! http://www.youtube.com/watch?v=QeOnSioBEJY
Musik är definitivt ett glädjeämne!!!!!!!!!!!!!!! O jag kommer alltid gilla Hanson, för jisses vilka minnen jag har till de låtarna:)

"ISN'T IT STRANGE HOW IT ALL GETS A LITTLE BIT WEIRD SOMETIMES?" Så klockren text!!!  O "when you live in a cookie cutter world..."
 beat that suckers! 

THE Hanson brothers of today:)

Nytt år nya möjligheter?

Så säger väl alla varenda år den första januari. hmm ja den som lever får se!

2008 avslutades iallafall på en utomordentligt trevlig tillställning hemma hos mirre o krister. Trevligt folk, god mat, härlig stämning o ett värdpar som hette duga:). Spelade tärningsspelet me presenter oxå, i sista sekund förlorade jag mina turkiska peppar till henrik bredvid, men han var snäll o gav tillbaka dem, tur jag hade att han inte gillade lakrits:) han fick iofs mina, och andras, partypoppers.. 36 stycken, men han delade broderligt med sig, så det var färgranna pappers grejer all over the place haha.
Riktigt nice kväll/natt.
Var nere på Norr Mälarstrand vid 12 slaget. Väldigt fint. såg massor av fyrverkerier, men Skansens var nog störst o finast:) Tog sällskap till Danderyd me Sofia o hennes Mike, det var skönt, e ju så där skoj o röra sig vid T-centralen själv mitt i natten...
Nu e det ju då Januari, min hatmånad. mer än så tänker jag inte utveckla, för då bryter jag mitt nyårslöfte redan dag 1, o det är ju inte så bra kanske.. Kollade på Ivanhoe idag, o segade runt i pyjamas hela dagen, då känner man sig mindre duktig, men imorn ska jag plugga! o i helgen ska jag jobba.

men God fortsättning alla glada!

RSS 2.0