Sanning eller bara en av dagens "ursäkter"??

Stod i omklädningsrummet på gymet o knöt skorna igår, så hör jag två tjejer som står o pratade relativt högljudt, lyssnade inte vad de sa mer än att en av dem säger
"alltså jag har mått sååå dåligt, både psykiskt och fysiskt, jag har haft magsår och så. Så jag klarar inte att prestera så bra som man kanske borde."
"gud va jobbigt" svarar kompisen.. "jag förstår det"....

började fundera på om tjejen faktiskt haft magsår, och om hon mått så dåligt psykiskt som fysiskt, eller om detta är en av dagens "ursäkter" för att inte orka göra de saker man borde..... Något de fått höra av sina föräldrar eller andra vuxna, och lärt sig använda... Jag ska inte säga för mkt, jag har tendenser till magkatarr, men det är inget jag spelar på, o om det rinner kaffe ur näsan utan att man fattar varför, då borde det ju va nåt galet.... men vad vet jag. Fick mig bara en funderare där.

Klar med skrivuppgift 2, typ, men ska publicera den i em efter föreläsningen tror jag, känns bäst så.
Imorn blire Body COmbat på morgonen o sen fiske med Tobbe o Tonan på landet, om nu pappa orkar pallra sig hit med båtnycklarna, annars får det bli Waxholmsbåt då..... mutter.,
Fredag ska jag jobba för Bea som ska på Kristihimmelfärds weekend nånstans:)  O jobb resten av helgen med. Sen ska jag försöka ta mig ut till Hannes o hälsa på katterna också:) Så sysslolös e man inte:)

Tänkvärda, vackra ord, som stämmer så bra!

There comes a point in your life when you realize: 

Who matters,
Who never did,
Who won't anymore...
And who always will.
So, don't worry about people from your past,
there's a reason why they didn't make it to your future.

Mitt i prick så att säga!!!!!


CoffeeCoffeeBuzzBuzzBuzz

YAY!! Jag o Bea var på-ja ni läser rätt- Ben&Jerry's i Gamla Stan, i SVERIGE.... världens godaste glass har tagit sig hit på mer än burk. Numer finns en Scoop store inom räckhåll... Like the good ol' times i Kirkland.... Fanns fler sorter i USA, men de ska ju alltid vara mer o större där;). Menmen hade en Brownie Sundae, tyvärr..... för jag gillar ju inte grädde o jag tror fasen det var mer grädde än glass i bägaren.... mutter.. menmen fick iaf tag o på en kula av min favvo från Kirkland, CoffeeCoffee.........:) LOVELY for my tastebuds!!!!!!!!!

Strosade runt lite längs drottningatan o sen bar det av hem! NICE!

Får snart krupp på min dator.... den har dåligt virtuellt minne uppenbarligen. Har försökt ta reda på hur man kan fixa till det, men det vill sig inte riktigt. Dessutom fick mammas skrivare DAMP i morse... Sju svåra år.... jisses, datorer är bara bra när de funkar!

Föreläsning imorn bitti, så sova nu!!

Femton gastar på dödmans kista joho o en flaska med rom...

haha. Maria kom fram till att det var bäst att utesluta sina rom vanor i presentationen av våra studiestrategier vi var tvungna att lägga ut på moodle. o det kanske var bra!! För hon är allas vår sjörövarfabbe, eller kvinnliga variant av jack sparrow om ni så vill:)

Veckan har gått segt, ny kurs, som verkar intressant men MYCKET o läsa. o som vanligt hittar jag på annat då.... mutter.. måste bli mer disciplinerad...

har ledsnat på vädret rätt rejält. hatar o frysa...

läste en artikel om vägar o sånt i st-hlm, nåt ärkepucko vill finansiera nya vägar med höjda trängsel skatter, trängselskatter på Essingeleden OCH höjda kollektivtrafikpriser.... Hör personen(personerna) ifråga hur sjukt det låter. man kan väl inte höja båda. O dessutom kostar det hutlösa 60kr att åka in till stan. Det är INTE ok. Så det blir väl till att damma av gamla cykeln ordentligt om det där träder ikraft. för om jag så ska cykla till Konradsberg så betalar jag inte mer än jag redan gör!

För gammal för att gå på Grönan??

Jag tror egentligen aldrig man blir det, bara rent fysiskt. Känns som om en ångvält kört över mig ett antal gånger. Men det var nästan värt det. för det var jättekul!! Enda minuset var att Insane inte var igång.. eller jo sista timmen, men inte till 100%, så det blir till o ta sig tillbaka o testa den!!!

Nu är jag i princip klar med min äckliga hemtenta. den var inge rolig o skriva alls... hade kunnat vara så kul om läraren varit mer engagerande.... well well. Lyckades spara upp den i min SU mapp, så ska ta o korr. läsa imorn efter horror fl. o sen lämna in den. må det bära eller brista.....

Sova nu!!!

RSS 2.0