Stupid car

Det hade jag igår.....

Min bil ville inte starta igår.... riktigt sur blev jag då.... hade sett fram emot o köra combat hela dagen, men bilj*******eln, starta inte, eller jo radion o fläkten, men inte motorn PANIK. Fick låna mammas bil, men hon kom ju inte hem förrän 40min senare, så det blev pump, kul, men inte vad jag sett fram emot.... Medans jag var borta fixade pappa min bil iaf, tvivlade smått på att han skulle komma o göra det, men han har sina ljusa stunder han me, o just när det gäller bilar så är jag rätt lost själv.......

Fikade med Anna igår, skoj, vi om på att vi inte hade setts sen i november.... hmmm. Kom även ihåg Jonatans födelsedag, jag har varit lite förvirrad senaste veckan.... menmen lyckades få iväg ett SMS iaf!
NU ska jag plugga hela dagen, bestämde mig för att stanna hemma pga MASSIVE HEADACHE. hoppas få nått gjort bara!

Stjärntecken o vänskap

Pisces and scorpio
This promises to be one of the most rewarding friendships you'll ever have. You won't have to worry about appearing over-sensitive to perceptive Scorpio. Actually, this sign thinks your sensitivity is one of your strong points. Similarly, Scorpio won't have to fret about revealing their secrets to you -- as a Pisces, you have nothing but the deepest respect for this pal's privacy. You don't hesitate to lean on each other during tough times and toast each other during good times. Yes, this pal's jealousy can unnerve you at times, while your fear of confrontation frustrates Scorpio. Still, the two of you are big believers in unconditional friendship, which makes this a virtually unbreakable bond. Naturally, the two of you have an affinity for the water and may enjoy scuba diving, swimming, sailing and fishing.

MMM, så här lovande är det*LOL*, en fisk o en skorpion verkar funka rätt bra som kompisar, o det stämmer. No matter what finns alltid T där, en helt grymt bra vän som alltid finns ett telefonsamtal. Även om vi inte umgås så mkt som förut, men det bevisar ju bara att riktiga vänner inte behöver ses JÄMT O STÄNDIGT.
det är väl som den där sayingen :
" Friends are like stars; you may not always see them, but you know they are always there!"

Pisces and Cancer

This could be one of the most satisfying friendships you'll ever have. The goofy Crab knows how to make you laugh through your tears, while you sense when this pal needs a warm bear hug. It's very possible you won't have to articulate your hopes, fears and expectations to each other, as you both possess uncanny intuitions. Happily, you have no trouble finding activities you both enjoy. As Water signs, your both drawn to beaches, rivers and ponds and may enjoy several delightful vacations at such spots. You also enjoy creative pursuits like painting, photography and pottery. Yes, sometimes you'll tire of Cancer's warnings about money, while the Crab will get testy at your perpetual tardiness. Still, you are congenial souls who mostly delight in each other's company.

En annan väldigt betydelsefull vän, S, är kräfta, vi ses väldig väldigt sällan, men han betyder mkt ändå. Har inte tänkt på det förrän jag fick reda på att han slagit halvt ihjäl sig, tyvärr är det ju nästan så att man inte tänker på vänskap o uppskattar den förrän det kan vara försent.... Men den här personen är en väldigt varm, omtänksam o framförallt äkta person. Tack för att du är den du är!

Finns ju endel andra jag borde nämna, men det här var de två jag kom o tänka på just idag.

Kanske ska man inte tro för mkt på astrologi, men det är lite kul iaf:)


Hur nöjd är du?

Fick en tidning gratis när jag sprang genom stan idag, Glamour, i en svart tygpåse... man tackar väl inte nej till en gratis tidning antar jag.... Läste ett reportage om "Din Kropp"  o tro det eller ej men så många som 55% av de som svarade på enkäten var nöjda med det de såg i spegeln... Måste ju ärligt säga att jag är en av de resterande 45% som helst blundar varje gång jag går förbi en spegel... Måste bli av me xtra kilona, o allra hemskast är acnen jag dragits med senaste månaderna, som verkligen är pga stress, för den veckan jag kunde stressa ner försvann det, för att sen poppa upp igen....
Men det här med kroppsideal är helt sjukt. Killar mellan 20 o 30 hade bedömt bilder på allt från Victoria Silvstedt till Sheryl Crow. En del sa att de var jätte snygga o en del att de inte alls var det. Undrar om alla talade sanning. Det sägs ju att ju äldre man blir, ju mindre bryr man sig om hur personen man gillar ser ut. Men jag tror att det är bullshit, eller så är jag otroligt tråkig att umgås med. (Kan ju iofs oxå bero på att jag är läskigt osäker på mig själv när det gäller förhållanden... sånt syns ju). Anyway var det skönt att läsa att så många som 68% av deltagarna i undersökningen nån gång ljugit o sin vikt. ´Har jag med... åt båda hållen. Har ett så sjukt förhållande till mat o träning så det finns inte, men det är ju egentligen inget jag skyltar med. Vill inte erkänna hur nära det är att fingrarna åker ner i halsen så fort jag ätit "fel", vad nu "fel är egentligen. Men fel enligt mig. Fel är ju oxå att ha såna tankar.. men de kan liksom inte försvinna... I somras var det riktigt illa. höll på att inte klara lunchen på jobbet, men tur att nån annan kom in å åt samtidigt. För man gör ju aldrig bort sig o talar om för dem på jobbet att egentligen har jag helt sjuka tankar om mat varje gång jag stoppar nåt i munnen. Vill inte äta, men måste för att kunna träna, o om jag inte tränar nästan gråter jag för att jag måste äta. Har ju lärt mig på senare år att man måste äta för att må bra. Men det är svårt. O de här tankarna är delvis anledningen till att jag inte gillar mig själv i inte vågar ha ett seriöst förhållande. Då måste man ju vara perfekt, o då måste jag gå ner i vikt... o ja.... så blir det en ond cirkel.....
Har dock dagar när jag är ok me mig själv, konstigt nog är det ofta dagar när jag är själv, alltså inte träffar kompisar eller andra människor... skumt.....
Nu ska jag gå o läsa hur man "proffsfärgar"håret hemma, för det tror jag inte på!

Jag e nog inte ämnad att vara student....

Finns det nån som planerar så taskigt som jag när det gäller skolan.... Imorn måste jag skicka in min project plan för D-uppsatsen. Jag har inte skrivit ett ord, knappt tänkt på vad jag ska skriva. Och J, som skriver för samma handledare o om typ samma sak, hon bestämde sig för ämne i december, jag bestämde mig, hmmm i måndags... starkt jobbat... inte.
 Så idag när jag skulle åka o låna en massa böcker på Kungliga biblioteket(ooo så fint det låter), som inte fanns på SUB(Stockholms Universitets Bibliotek) så visar det sig att man måste beställa upp böcker från deras magasin som de besöker cirkus 2ggr om dagen, mäkta irriterande, för det betyder att min så himla väl planerade pluggdag i morn, blir förstörd av att jag måste åka först till KB o sen SUB o hämta en bok där. Egentligen har jag väl till midnatt på mig att skicka in den där project plan-en....... Taskig planering från min sida, men vi hade ju 100 sidor psycholinguistics att plöja igenom tills idag, det tar sin lilla tid!  Irriterande me bibliotek som har nästan allt i  magasin..... tur det finns internet så man kan fixa hälften hemma, dvs beställningarna.... O tur man har en bror som e bra på datorer när de packar ihop, var halft hysterisk imorse när datorn inte ville starta, men så kom min lille(store?)bror hem o voila, datorn funka:)

Får man vara glad att en kompis äntligen blivit singel, alltså inte så att jag är intresserad av honom på det sättet, men att han äntligen kom ifrån sitt sömnpiller till tjej. Tog bara hmmmm 4 år.... Fattar inte vad A såg hos sitt ex.... Han är en riktigt kul kille, när han sätter den sidan till , men hon var inte riktigt lika spännande att umgås me..... Hon fick till o me honom att ha rosa skjorta på sig, o då har det gått ganska långt från den A jag känner..... Man ska inte va skadeglad, eller skadeglad är jag välle inte, men jag är glad för hans skull, her loss liksom!

Maria är nere i varma Thailand o dyker, nice.... Anna o Veronica åker till Australien nästa vecka , o jag, jag bor i Nordpolen, väntar bara på att det ska komma en isbjörn gåendes på gatan!

American Invasion

Stockholms Universitet är invaderat av amerikaner, o jag förföljer dem eller så förföljer dem mig. Det är ett gäng på 10 pers, som jag skulle gissa, att döma av deras accent, är nånstans från Virginia/DC/Maryland området. O jag lyckas alltid hamna i närheten av dem när jag pluggar, inte i biblioteket men om jag sitter ute i skolan, för jag sitter oftast i F-huset, o det gör dem med. Förutom att de är otroligt högljudda så är det egentligen ganska kul. Det känns som att komma "hem" till USA igen:). Har räknat ut att de måste vara rätt välbärgade människor, i typ 20års åldern el möjligtvis ett par år yngre. Idag satt de o planerade olika resor de vill göra i Europa under våren. Helt plötsligt utropar en tjej "oh you know what I wanna do, I'd like to go with you(pekar på en kille vid namn Alex) to Finland! Alla inklusive jag började garva, Finland av alla länder.... de andra pratade om Österrike o Vatikanstaten o Frankrike... men hon ville till Finland, för dit fanns det "booze-trips", vilket bevisar att hon inte va 21, då hade hon kommit över "I want booze" tröskeln.
  Sen helt plötsligt börjar de snacka om sina svenska studier, o samma kille jag hörde förra veckan börjar böja verb... få, fick, har fått, gå , gick, gått osv... yikes, han va ju jätte duktig, mest avancerad av dem alla, tjejerna var faktiskt sämst... Men han hade inte rikigt fattat att alla verb i past tense(som jag inte minns vad det heter på svenska.....) inte slutar på -at eller -it, utan att de kan sluta på -t också, så han så "jag har åkit".... intressant att lyssna på folk som lär sig svenska som andra språk, utan att behöva det. Min största frågar är WHY???  Efter att ha lyssnat på dem i ca 3 h, så hade jag ändå lyckats plöja igenom 25 sidor syntax!! Go me!!!

Va på min första D-uppsats tutorial oxå, fick mkt bra hjälp, nu ska jag bara få ihop en project plan till på fredag... blir en utflykt till stadsbiblioteket på torsdag, tror jag. Tror att nåt jag trodde skulle bli astrist, kan bli överlevbart!

Läskigt hur väl mamma kan läsa mig, helt ärligt tycker jag att jag döljer rätt väl att jag inte är riktigt tillfreds med livet, o att jag verkligen inte gillar mig själv just nu, men inte för henne. Kanske bra me en urladdning, som tyvärr involverade bror min oxå, även o jag inte tycker att jag var enda orsaken till att vi bråkade.

Elin har blivit min personliga fikabröds provider, häromdagen fick jag en hembakad cranberry muffin, o idag en delikatoboll, dags o bjuda igen kanske, mmm jag ska oxå baka nåt att ta me! För jag menar baka kan jag det är mina matlagningsskills som sviktar, näe det gör de inte, men jag tycker det är kul att baka, men inte att laga mat... BIG DIFFERENCE there!

Förresten blev jag riktigt sur på den svenska mentaliteten idag. Satt på bussen hem, o vid Roslags Näsby trafikplats kliver det på en kille i 20-25 års åldern, eller snarare hoppar på , hans kompis bär hans kryckor o han hoppar fram till bussen, hoppar upp, o det var verkligen mkt folk på bussen, jag satt 3 mil från den stackars killen så jag kände att jag inte kunde erbjuda min plats utan att ropa över hela bussen...  men INGEN reste sig i närheten av honom, verkligen ingen, o då fanns det folk som inte alls var i behov av att sitta, de var bara lata. o en kärring(ursäkta franskan) i fuskpäls o blonderat hår satt där bredvid honom demonstrativt, för att han var ju yngre så han kunde stå... hade jag vart bra på att sikta hade jag kastat min vattenflaska i skallen på henne..... Tillsist vid Viggbyholm gick nån av o då fick han sitta bredvid nån gubbe, som vägrade sitta innerst, trots att den skadade killen hade behövt sitta ytterst för att sträcka på benet....  E precis som en av mina lärare sa(hon är från Skottland), vi pratade om halkan o hon berättade att hon höll på o halka på väg till Universitetet, o då tänkte hon "I  wonder if anyone would help me up if I fell on my face, Oh no right this is SWEDEN, so NO ONE will help me if I fall"....Nu måste vi skärpa oss, så här kan man inte hålla på trots att man är svensk, faktiskt.
  Sen kanske det är mkt Stockholmskt över det här beteendet, vad vet jag... En annan rolig grej som hände på bussen till skolan härom veckan var att en tant o en gubbe kliver på o de går genom hela bussen, till nästan längst bak(där jag satt), nästan alla säten på vägen var upptagna av en person, varför sitta bredvid nån om man inte behöver???, Iaf så sätter sig tanten, o så hör man på klingande dalmål, "se jag sa ju att de aldrig sitter bredvid varandra".  Måste ju säga att jag log bakom min Metro, o det såg jag att killen på andra sidan gången gjorde oxå, bakom sin egen Metro, den svenska Metrotystnaden blev avbruten av ett gott skratt!

När nu ska jag kanske sluta babbla på osammanhängande!
Sayonara people!


Håll hårt i pengarna, eller kedja igen kassalådan...

det har hänt igen, o denna gången under mitt ansvar.... pengar har försvunnit på jobbet... man känner sig som en jätte lögnhalsig tjuv, o ändå vet  jag ju att jag inte tagit ett öre.. men jag kan ju heller inte redogöra för vart pengarna tagit vägen. suck.... man får ha stenkoll nästa jobb helg. O det är ju faktiskt tråkigt att inte kunna lita på nån, när det gäller kassan, inte en sig själv.
  Annars har jag inte pluggat så mkt som jag borde den här helgen, även om jag satt lördagkväll till 10 . Get a life liksom..... menmen gotta do it to pass the exam:(.

Har hamnat i en sån svacka i livet igen, när inget är kul, o jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv, att sticka till Australien i ett år känns rätt lockande! Faktiskt, men det löser inte problemen, jag kan inte bara rymma från allt som är jobbigt, tro det eller ej så finns ju alla problem o tråkigheter kvar när man kommer hem. O jag måste lära mig att välja, antingen så läser jag klart lärarutbildningen eller så hoppar jag av, men jag vågar inte hoppa av, för vad ska jag göra då, jag har inga talanger...

Ska iaf ha tutorial med min d-essay supervisor i morn, kul att jag är 0 förberedd, har inte hunnit helt enkelt, jag får väl spela dum blondin.....

Mirre kommer hem till Sverige v 9!! yay, alltid nåt o se fram emot, behöver inte känna att jag tränger mig på när jag umgås med henne.

Träffa på Cicci som jag jobba me på ICA, idag hon hade fått sitt andra barn igår, grattis till henne!

Nu ska jag gå o se om jag hittar nån söndagsfilm o glo på, men egentligen borde jag plugga, men det är mkt man borde här i livet!

Over and out

mycket i skolan

Whoaa longtime no see... som vanligt så har jag inte lyckats skriva på mkt länge....

Inte mkt nytt dock...
Nästan tillfrisknat, trött på skolan, syntaxen står mig upp i halsen.
Hela mitt liv kretsar kring skolan:(, satt uppe till 3 härom natten.... dock inte lyckats plugga nåt idag, huvudet värker. Ska det verkligen vara såhär, ska man stressa som en idiot, vad får man ut av det egentligen......
Tackade nej till Dennis fest förra helgen, för att jag var sjuk, o var tvungen att tacka nej till Carinas schlager grej imorn, för jag måste plugga.... helt jäkla sjukt.

Så nu ska jag väl ta o fördjupa mig i studierna igen, jobbar hela helgen, jaaaaa , då kan jag ju inte plugga, hhahaha.

Tiga är Guld, Tala är silver

Har lyckats dra på mig nån konstig heshet, eller va man ska kalla det,  idag tappade jag rösten flera gånger, lite smått pinsamt inför kunderna, men men. Tror jag lyckades bli riktigt sjuk för att jag tränade i fredags, jag e så jäkla dum, jag kände ju att jag inte var helt 100,o ändå åkte jag o körde Combat.... IDIOTI Nathalie! men jag får väl stå mitt kast.... hade läskig feber natten mellan fre- lördag, tror den kommit tillbaka nu, men det vill jag inte erkänna, hatar att vara sjuk, jag har inte tid att va sjuk ens.... menmen Angelina ska jobba istället för mig imorn, så jag kan sitta o va tyst o vila mina stämband.... Hatar att erkänna det men det är nog bäst så!

Igår var vi ute nåra stycken från jobbet o gjorde en massa skoj grejer. Först var vi på Hard Rock, o skulle ha bokat bord till 18, men helt plötsligt kommer det fram att det inte går attt boka på helgerna, hållåååå det är väl då flest människor går ut o äter?!?! så vi fick iaf glatt??????? sitta o vänta till  hmmm jag vet inte när men det tog ett tag. När vi väl fick maten visade det sig att portionerna var groteskt stora! men jag tror att alla var nöjda, definitivt mätta iaf:) Sen att servitrisen var lite smått dum i huvudet, det var en annan sak, tjejen var mer efter än mig när det gällde siffror. Hoppas iaf att det inte blev dubbla dragningar på nåt kort.... Sen då när vi kommer till bowlinghallen visade det sig att vi var en timme sena, vi skulle alltså ha lyssnat på Maria o inte Oskar..  men det löste sig, vi fick traska till Birka bowling istället, kan ju inte säga att jag spelade så bra, men jag var bättre än Oskar illa fall *stolt* haha. Tror faktiskt att Marcus lyckades bäst, eller Rebecca...
Efteråt var det tänkt att  vi skulle gå ut, jag som var lite halvkrasslig borde åkt hem, men tror du jag lyssnade på "min inre röst", näe utan jag o Maria o Marcus satt på Harry B James till 2..... bra o shotta dagen innan man ska jobba, men jag blev mindre sjuk av lakritsshotsen, de liksom värmde upp hela halsen, haha. Hade grymt kul iaf, kvällens höjdpunkt var Marcus "dans" för att rädda Maria från en Spanjor, heheh Let's just say att Markus är en one of a kind, så jäkla kul en som verkligen bjuder på sig själv!

Idag har jag som sagt jobbat, försökt väsa fram ord lite då o då.... läskigt jobbigt för stämbanden, men jag kan bara inte erkänna att jag är sjuk.....jag veeeeet jag e dum i huvudet, när det kommer till sånt iaf.

Hon den vassa, eller Harriet Sharp har inte hört av sig så jag antar att det blir till att skriva d-uppsats om metaforer... nice, no not very..... suck ,men vad gör man inte. Polisyrket ter sig mer o mer lockande..... kanske ska söka iaf.....

Nu ska jag vila mina stämband, som sagt, tala är silver tiga är GULD, idag iaf!

RSS 2.0