Inte jag heller!!

Läser i Aftonbladet att Zlatan "inte ens kommer titta på VM", nu vet jag inte hur det är, för jag läser aldrig nåt om honom. Men om han inte kom med i VM truppen, säger jag bara HAHAHAHAHAHAHAH, j-la diva, där fick han!! Finns många som kan mäta sig med honom, o mig veterligen gör han aldrig bra ifrån sig i landslagssammanhang.. Han är mest bara divig, så divig att det är pinsamt. Å andra sidan så tittar jag aldrig på fotboll, o bryr mig inte så mkt hur det går i VM, så jag kommer inte titta jag heller. För mig är det Hockey VM som gäller!!

I övrigt är jag trött på o va student, nån måtta måste det va, men icke... jag o min uppsatshandledare stretar åt olika håll... så jag måste försöka göra som hon vill för o bli klar, men då blir det inte en uppsats jag kan stå för, det intresserar mig inte så mkt.....menmen allt för att bli godkänd!!!

Måste bara få tillbaka studiemotivationen... den kanske infinner sig, kanske inte. den som lever får se!

Snöskottning....

Ägnade förmiddagen åt att plugga lite, men då det blev en miljard grader, minst, inne så begav jag mig ut. Solen lockade lite också.. o det faktum att det bara var -4grader ute:) Tog iaf tag i att skotta av taket på uterummet, det är bara i plast.... Sen började jag skotta av själva altanen. den var RÄTT isig.... Höll på i 2h, sen orkade varken armar eller ben mer... När man inte orkar med skyffel och armar är min strategi att hoppa på snön, det funkar så länge man har kraft kvar i benen. Nu är jag rejält utpumpad, men sur över att det är en snöhög kvar, som är så full av is att den verkligen inte vill lossna. Men kanskekanske om det blir lite sol nån dag till....

Fick lasagne av mamma till middag, väldigt trevlig överraskning, Min favvorätt. Jag kan äta lasagne i en vecka utan att tröttna, om den är god som mammas förstås.:)

Nu ska jag iväg till Bea, om jag inte somnar innan... Snöskottning är fasen inte lätt, snö väger ju hur mycket som helst, eller så e det jag som e klen. Men jag ska inte klaga, finns de som har det värre än lite snöskottning. Fick ju förena nytta med nytta iallfall. Svetten rann värre än efter ett Body Combat pass:)

Jag ska iallafall INTE kolla på Melodifestivalen, det är ett som är säkert, huvaligen....

Imorn blir det väl tentaplugg igen... o så e det Combat!! YAY!!

Sol :)

Solen strålar idag igen, tyvärr måste jag nästan säga, det blir så mkt svårare att plugga då, att kunna koncentrera sig på annat än att  man skulle vilja gå ut. Dessutom blir mitt rum så olidligt varmt när solen ligger på så det finns inte.....

Jag vill gå på mässa, Allt för sjön:) har inte vart där på säkert 12 år. men ska försöka göra slag i saken nästa vecka!!!

 www.alltforsjon.se

Nu ska jag väl ta tag i min dag o börja plugga:(



Simmardjävulen i mig vaknade till:)

Imorse vaknade jag klockan 8 o solen sken från en klarblå himmel, nästan så att jag glömde alla meter med snö som också fanns därute, men bara nästan....

Skickade iväg ett SMS till H som skulle skriva tenta 8.30, vågade inte ringa om han redan va i tentasalen...

Pallrade mig upp o ner i köket, tänkte äta ordentligt med frukost för att orka simma bra. Kokade ägg o hällde upp fil o petade i mig en banan. Fastnade sen i tidningen.... Det är sällan jag sitter ner vid köksbordet o äter frukost i godan ro,  men idag gjorde jag det, läste till o med ekonomidelen.... Men sen insåg jag att klockan måste vara mycket, japp 9.21, jisses... borstade tänderna drog på mig kläder o stack iväg till simhallen.
Var i vattnet vid 9.50, jag ville egentligen va i vattnet 9, senast 9.30, menmen. Det var inte överdrivet många sportlovsfirare där än... Simmade in 200m, o jisses va tungt det var, gårdagens Combat kändes i axlarna... Hade sen bestämt mig för att simma 1000m, lite långdistans, var ett tag sen. Denna tusing utökades sen till 1500 då faan flög i mig, jag tog i rätt bra, skulle säga fart 4 av 5. trött som få var jag när jag stannade. Men körde sen en serie på 1000m o sen 6x50, o en 50a avbad. så 3000m i rätt hög fart!! Skippade bubbelpoolen, sportlovet till ära satt där 7000 barnfamiljer, jag bara orkade inte trängas, fick göra det ändå i bastun, menmen.

Kom hem vid halv 12 o hela huset var fortfarande dödstyst, mamma hade ju jobbat natt, men min morgontrötte bror sov han me.... Jag drog igång en tvättmaskin o började baka tekakor, då kom de upp en efter en:)
Stackars mamma som inte fick sova ut ,men brorsan borde vara på fötter klockan 12, sådeså!!

På eftermiddagen åkte jag till COOP o systemet, fick visa leg:), där var det rena rama kaoset... jisses. Sen gick jag på Rusta o Willys också, där var det snäppet lugnare!! Åkte hem o pluggade.

Sen testade jag min spikmatta för tredje gången, det gör förfärligt ont, fortfarande. jag kan inte hitta den där känslan av "skönt".... menmen övning ger färdighet??

Har ägnat kvällen åt att läsa författningskommentarer, o 12 år efter att jag slutat 9an kom jag på att jag aldrig fick betyg i elevens val i grundskolan, verkar iofs som om man inte ska ha det, men herregud, det borde jag väl sett way back when?!?!?!?!

Pratade me H en stund, hade gärnat velat krama om honom lite idag, men båda två hade massa o plugga, så det var lika bra att vi "glömde bort tiden". Vi ska iaf ses imorn:) efter att han vart i skolan, stackarn...

Min handledare mailade ut mitt 1st draft till seminariegruppen idag, jag är ingen riktig vän av det där distribuerandet av mina ofärdiga alster. men jag antar att jag får leva med det...

Nu ska jag ta o krypa ner i sängen, har vart en rätt lång dag, som ändå gått snabbt på någe vis...

mer tentaplugg väntar imorn så det är kanske bäst att vila ut lite:)

Nån gång måste det va slut på snö!

Man kan tycka att det borde ta slut på nederbörd. att det nån gång skulle sluta snöa. Men kylan håller sig på den nivån så att det hela tiden varenda dag singlar ner vita flingor som hånflinar en i ansiktet när man precis skottat uppfarten ren. Jag e trött på snö. Om jag fick välja skulle jag alla gånger välja regn, trots att jag vart trött på regn under hösten, men regnet försvinner, regnet tvingar mig inte att skotta, skrapa bilen, halka eller pulsa i knädjup snö.... NU måste det sluta snart.

Så här skottar några av mina grannar, på fel sätt alltså. De måste ha nåt fel i sitt tänk... Hoppas de slutar när mamma nu sa åt dem! INTE ok!!!


Utöver snön så är livet helt ok, försöker finna motivation att plugga till tentan. Jag har tenta nästa torsdag... det borde ringa nån panikklocka i mitt huvud, jag e på nåt undermedvetet sätt stressad, men inte så som jag brukar. Mer apatisk. jaha, tenta, jaja..... INTE BRA.... måste rycka upp mig, tenta är ju om en vecka..... tur jag e ledig i helgen.

Var o såg Drömmen om Herrön förra veckan, den var bra. Kanske inte om Killinggänget var way back when, men bra!!! O i lördags var jag o H o gick på Djurgården o tittade på "Djurgårdsljus" grejen www.djurgardsljus.se . Det var fint, o mysig att promenera runt där, istället för att som vanligt krypa upp i soffan framför en film. Trotsa kylan o göra något utomhus. Mys på hög nivå, men kallt.. Men helt klart värt att se!!!!

Tänkte ta o ge mig iväg till gymmet o köra combat ikväll, var ett tag sen, men idag har vi ingen FL på B&U kursen:) så då hinner jag. annars är det mest varannan söndag jag tar mig dit o kör, men förra lediga söndagen var jag förkyld så då gick det inte. Lite surt. jag älskar combat, man blir så trött men så glad efteråt!!! www.lesmills.com



Imorn tänkte jag ta mig till simhallen o simma lite. Var i tisdags med H, men tänkte det skulle va skönt att gå en gång till. O han är o skriver en tenta då, så det blir till att gå själv. Det gör mig egentligen inget, men det är trevligt med sällskap, man blir lite mer triggad att ta i, fast jag är rätt bra på o trigga mig själv också.  Kanske kan rensa hjärnan när det bara e jag o vattnet, så jag hittar lite studiemotivation, yeah right... drömma kan man.



Näe nu ska jag väl iaf ta o försöka läsa Lpo 94 Lpf94. så har jag tentapluggat lite.....

RSS 2.0