Måste få klaga på värmen!

Idag bara måste jag få klaga på värmen. Flöt nästan bort på jobbet... galet varmt, o det var inte bara jag som kände mig dum i huvudet. riktigt retarded faktiskt, var tvungen att tänka efter 2ggr innan jag fattade vad folk sa... hemskt!
O de som ska laga ACn, de bryr sig ju inte nämnvärt....
NU måste jag packa, ska till morbror Christers landställe imorn, o hälsa på honom o hans fru o kusin Pernilla o hennes familj. Har aldrig varit där, men det ska bli skoj !!! Bada e ju aldrig fel!!!:)

men först jobb imorn då-- 10 -19, eller eg 09.55-19.10, den där extra kvarten är lååååång, *LOL*

en mur, en fasad, eller bara nåt att gömma sig bakom

Idag när jag var o tränade så spelade de en låt, den är känd, typ schlager, no clue vad den heter, men iaf, den fick mig o tänka på alla murar folk bygger upp omkring sig, för att skydda sig själva o sina känslor. Förra sommaren var min mur så gott som jämnad med marken, men så här i efterhand så ångrar jag mig nåt otroligt. O muren som jag nu byggt upp senaste året är tjockare o stabilare än nånsin. Kan inte o vill inte släppa nån för nära, det gör så ont när man upptäcker att personen inte va som man trott, varesig det är kärlek eller vänskap.
Dock är det ju aningens negativt att inte släppa nåra spärrar, eller ens öppna en liten glugg i muren. man asocialiserar sig o stöter bort folk. Men just nu släpper jag inte in nån ny, o ingen annan närmare än de redan varit.
and that's the way it goes. Varför egentligen??? måste ju va nå slags kontroll behov jue!!??

hoppas alla mår bra i sommarvärmen!!
 I do, borde bara plugga mera!

Nu är det sommar o sol:)

Ibland undrar jag hur det kommer sig att tiden går så fort, imorn är det redan torsdag o min 7 jobbdag av 8 på raken. Det känns i kroppen, men det är ju överlevbart.
Varmt idag, jag o Angelina åt glass ute på lunchen, strax höger om motorvägen, haha fick iaf lite sol o frisk luft!!
Efter jobbet blev det 1 timmes träning, trots att jag var rätt trött o varm efter jobbet.

Sjukt stolt över mig själv, igår pluggade jag i 5 timmar:) så nu har jag kommit en liten bit till på uppsatsen, men idag var det för varmt o sent o sätta igång....

I lördags spelade jag TP med lite folk, o mitt lag vann, nästan, näe det blev oavgjort, men det var skoj:) o jag blev helt paff att jag kom ihåg hur lång tid det tog att måla Mona Lisa:). vilka udda grejer man lägger på minnet alltså....

Hoppas alla njuter av värmen o solen:)

hur kunde jag glömma....

hur otroligt tråkigt det är att skriva uppsats... men det är vad jag ägnat min lediga dag åt:(, no more vacation for me, bara jobb, jobb o jobb, o plugg. men nu ska uppsatsen bli klar, det bara är så, hur lite solbränna jag än får!
Tur man har musik som sällskap, just nu  Magic 106.7 FM!!!

Var o såg Sex and the City igår kväll, trots att jag inte följde serien slaviskt, så gillade jag filmen, skarpt, skrattade gott:)

näe men plugga va det....

Ja visste väl det!

Att den där Rainbow attraktionen på Liseberg inte va att lita på.... jag ÄLSKAR att åka grejer på Grönan o Liseberg, men jag åker inte Rainbow, Fritt Fall, Extreme eller de hemska Slänggungorna... av vissa skäl. men jag har testat alla Fritt Fall har jag  åkt ett tiotalgånger, men numer tror jag inte på det, Rainbow gillade jag aldrig, Extreme knakade nåt väldigt när jag åkte o slänggungerna är ju bara rena självmordsdrömmen... rostigakedjor/hög fart/ jag väger inte 45kg..... kan gå illa!!!

Måste skriva en rad om min favoritsimtränare som gick bort i cancer 6/7, Micke "Frisken" Frisk, livet är bra orättvist ibland. Micke var en person som alla gillade, han delade med sig av glädje, men även sorg, hade alltid ett vänligt uppmuntrande ord tillövers, även om man inte gjorde bra ifrån sig på tävling, o han tvingade mig inte att simma bröstsim, jag fick välja på rygg el. fjäril stället. men viktigast av allt HE MADE A DIFFERENCE!!!! o jag fick aldrig chansen att tala om hur mkt han betydde för mig under mina sena tonår. o nu med. Träffade honom senast i Oktober -07, på 50manna, o möttes av ett Tjeeeeeeeennnnnnnaaaaa Natta, hur e läget??? ALLTID ALLTID lika välkomnande o mån om att alla skulle vara "en i gänget". Vila i frid underbara människa!!! It's not good bye, it's see ya later!

Till nåt roligare- Annica fick en dotter i morse!!! grattis till henne och Oscar!!! alla verkar må bra:)

Har vart tillbaka i sverige sen i torsdags... livet är bra mkt tråkigare här... men det är smällar man får ta.... jobbat i 2 dagar o börjar väl få koll på läget, tror jag... hahah. inte helt outoftheloop nu...:)

annars inte mkt nytt... tror jag. jo förlåt för alla födelsedagar jag inte kom ihåg när jag va borta... Stefan, Niklas, Jess, you name it.....

RSS 2.0