En sväng på söder

Vampire Lounge, bara så bra. I like it a lot. Sen Ett Ställe. grymt lite folk men ändå rätt kul. Becca o jag funderade på varför killar kommer fram o frågar oss hur de ska bete sig eller göra... no more no less liksom. Måste ju antingen se jäkligt tråkiga ut, eller bara enormt smarta o sofistikerade... Haha.
Träffade dock på en kille, D, som verkligen va sååå ointelligent o dessutom skrattade som Kendra i "Girls of the playboymansion", INTE attraktivt över huvudtaget på en kille. Faktiskt. man visste liksom inte hur man skulle ta sig därifrån fortast nog när man konstant hörde dumma kommentarer o sen hehihehihehi.. På tunnelbanan hem träffade jag på Henric, som är kompis med Marias bror. Helt galet att han kände igen mig egentligen. men han kände hela vagnen. :)
På bussen hem satt en sorglig liten kille o skrek hur dåliga o fula alla andra var. Med de nerbitna naglarna kan man ju bara gissa hur han egentligen bara satt o hävdade sig..... SADSADSAD.

jag när jag var liten o söt:)

image29

It's my birthday, and I cry if I want to!

Tjugosex. Redan? Va hände med förra året? Gammal? Jag som brukar han sån grym åldersnoja, känner mig rätt lugn, 26, tjugoSEX, istället för 25. Det är ok, man kan ta det. Lite skrämmande att vara närme 30 än 20, menmen det ska la gå det med. O så är det så att man verkligen inte blir äldre än man gör sig. Så jag tror jag skippar o gråta idag:)
Däremot SKA jag sticka till gymmet, i morn är det 3v sen sist, jäkla förkylning,men nu är hostan ok så då åker jag ändå, min present till mig själv! har fasen abstinens!!!
Syster fick mig att köpa ett par till vårskor igår, jäkla övertalning.. jag behöver inte ens skor, men blir så förvånad att de passar så jag typ köper dem bara för det.. haha. Nä men syrran, liksom pappa, tycker jag springer omkring för mkt i gympaskor, Me love sneakers!! det är ju så bekvämt, men pappa säger att det är därför jag har så breda fötter, yeah right... men jag har inte köpt nå nya gympaskor sen jag bodde i USA...o jag kan inte hitta nåra nya jag gillar, så kanske bra o ha nåt o variera med?
Min väska gick sönder igår, på ett sånt sätt att den inte går o laga:(, tog fram en gammal jag har o växlar med när jag inte går i skolan, men syster, igen, deklarerade att den var FUL, o lånade helt sonika ut en av hennes egna till mig, jag tycker inte att min väska är ful, men den är lite liten när man ska ha me block o böcker o lunch o allt till skolan. Så systeryster gjorde väl en god gärning... ska ut efter tentan o leta rätt på en ny egen. Gud jag som skulle hålla i mina pengar om jag ska till USA i sommar... suck....

wellwell dags o dra till gymmet då om jag ska hinna baka kanelbullar oxå! har lovat ett tag, men har så mkt i skolan att jag inte kunnat ta mig tid. men som jag skrev till Lisa -idag får Habermas & Co vila!

Take the snow away, please!!!

Nu får det va nog, no more snow!!! Hatar snöslask o kyla.... Give me some spring!
Mkt i skolan nu, trött som bara den:(.
Satt o surfa lite på Hanson sidor, mina gamla gudar... haha var helt såld när de kom 97 o sen nåra år framåt:) Taylor fyllde ju 25 häromdagen, samma dag som Einstein skulle fyllt år, tänk vad jag kan:) Men jisses vad tiden gått, jag minns när han fyllde 15, haha. hitta nåra bilder, de talar väl för sig själva, dem liksom jag har växt (upp förhoppningsvis) en hel del......

så som vi minns dem från -97

så hääär stora har de blivit nu:)

ja jisses, som annica skulle sagt....

Men Jaaaaaa!

Såg just att Nordman slagit ut Carola ur Melodifestivalen, jag kollar verkligen ALDRIG på den, så lågt sänker jag mig inte, men syrran sa att det var Nordman vs Carola idag, så jag höll ju tummarna för Nordman, tur det finns aftonbladet.se. Jaaaa bra Nordman!!!!
Dessutom såg jag att Sanna Kallur var lårskadad... SYND.

I'm not lonely, I'm just by myself!

Lördag, hade planer på att socialisera mig, men vaknade upp till en sån, som vi i USA benämnde, "fat-day", vilket verkligen fick mig att tappa lusten att gå utanför dörren. Lallade omkring i flera timmar, pratade med mamma, tittade på Vänner... o en massa annat... vid 3 tiden kom jag igång o läsa Habermas, kan verkligen inte säga att jag fattade allt, men jag har iaf läst alla paragrafer...får läsa om det innan ToM tentan!
Iaf så åkte mamma iväg, o syrran o brorsan e ju i Italien, så jag är ensam hemma för första gången i manna minne, näe men sen jag flytta hem från USA iaf. Inte så att jag inte gillar o umgås med folk,men ibland är det skönt o ladda om helt själv. Har tagit mig ett glas vin, satt på bastun o kollat TV-tablåerna efter en bra film:). Ungefär så mkt min "fat-day" kommer innehålla, Me like!
Borde väl plugga men orka... imorn då ska jag! :)
Förresten är Breakin Benjamins " Diary of Jane" grymt bra!!!
Satt o längtade "hem" till Seattle idag:) damn I miss that city... men kan iaf konstatera att vädret inte är så vidare värst:) http://www.spaceneedle.com/webcam/
Nu e det bastu som gäller o jag ska faktiskt ta o plugga lite där, förena nytta med nöje, bra va?!?!

Nu får det vara nog.

Nu har jag vart sjuk i 3 dagar,nu har jag inte lust med det mer, vill gå o träna, men även jag har så mkt sunt förnuft nuförtiden att jag inser att ett combatpass inte är på fråga när man flåsar som bara den av att gå upp för trappen... Hatar o va förkyld... ger det den här veckan, sen får det va nog, då går jag till gymmet iaf. Jag som precis lyckats komma igång med lagom mkt träning igen, ångest....

Var på lite utbildning på jobbet idag, det var givande!
Inte hunnit plugga så mkt som jag borde.... hoppas jag hinner läsa ifatt. då de har nån slags förkärlek ¨för grupparbete på den här kursen... SUCK. finns det nåt bra med det egentligen, näe, inte enligt mig....

Middag me Mirre igår:) kul o träffa henne, men ät för guds skull inte paellan i kungshallarna, inte god alls!!!!!

Nu ska jag ta mig lite kaffe o fortsätta läsa om masscommunication!

over 'n out

Freakin' förkyld

Hmm, jag som gått o irriterat mig på att förkylningen inte brutit ut, wellwell i natt gjorde den det... en sån där läskigt " det kliar jättemkt i ögonen" förkylning....  Lyckades iaf att inte nysa nån kund rakt i ansiktet på jobbet...:)

Anders den stackarn däremot, näe alltså jag nös han väl inte rakt i ansiktet, men jag nös som en galning när vi var o fikade på eftermiddagen... var iaf skoj o träffa honom, var ett tag sen sist. Blev ett par timmars skitsnack:)

NU på kvällen har jag suttit o surfat runt lite o hitta nåra bilder från midsommar, o om man själv e med på dem bör man ju ha lite rätt o ta dem:) right?!?! inte upphovsrättsligt eg, men för eget bruk, eftersom ingen frågat o de fick publicera dem online:)

nu ska jag gå o dricka nåt varmt o hoppas på att förkylningshvetet lägger sig. Imorn har jag föreläsning o sen middag me Mirre:) nicenice.


 Nästan ett år sen, believe it or not.... jisses

RSS 2.0