A phonecall from Germany!

jenny ringde från Tyskland, o jag fick prata engelska en hel timme, like the good ol times när vi båda bodde på andra sidan atlanten. NICE. Blir så mkt roligare att faktiskt prata än att skriva på msn eller facebook eller nåt.

har jobbat hela helgen. En del människor driver mig till vansinne rent ut sagt. Jag blir helt galen!!!men nu är jobbhelgen avklarad för denna gång, o nästa gång jag jobbar e det maj. USCH va tiden går fort, hinner inte med.

Imorn ska jag o gruppen träffas så okristligt tidigt som 9 på skolan, trots lärarlös lektion, inte utan att man känner sig lite duktig jue:) men borde se till att fixa färdigt hemtentan ASAP om det ska bli nåt Grönan nästa lördag!!!!

men som sagt, dagens höjdpunkt, att få prata med Jenny igen, har inte pratat med henne på riktigt sen hon var här o hälsade på för över ett år sen!

När gamla människor går på skiva...

Hade galet kul på Nicolinas skiva!!! Men  mina ögonbryn a la white trash Erin Brokovich blir det ingen repris på jisses:)


Lite bilder... Becca, Jag(med världens fulast ögonbryn o en gigantisk arm)o Hannes, på bild 1. På bild 2 ser vi Fredrik o Bea, o på bild 3 Maria, Bea o Nicolina.
De andra fastnade tyvärr inte på bild på skolfest.se.. får se om nåra av mina bilder hamnar här eller i gömmorna:)

JObb imorn, så sova nu, har tappat kollen på dagarna helt... gamla människor som jag ska inte gå på fest mitt i veckan, då blir de förvirrade:)

Living the dream??

Ja det var vad Mark hade sagt till en journalist att han gjorde.
På bara en vecka har jag lyckats börja ta fasta på det där med att man ska leva sin dröm, fånga dagen o våga, våga så man inte ångrar att man inte gör saker. Sen ska man njuta av livet så mycket det går, för det är, tyvärr bara ett ögonblicksverk som krävs för att det ska ta slut...
Man inser inte det när livet rusar fram i hundratjugo knyck o man bara klagar över småsaker.... Men så händer något, o man stannar upp och inser hur läskigt löjlig man är som klagar över petitesser... O även vad man missar när man inte tar det lite lugnare o ser sig om....
Jag har stannat upp, livet tog en tvärnit för en vecka sen. det är ganska precis en vecka sen jag fick veta att Mark inte finns mer. Men han finns, han är med oss., fast det vore ju trevligare om han faktiskt fanns här fysiskt också. Men tro mig, efter senaste veckan är jag säker på att han sitter uppe på ett moln o garvar åt mig. Jag vill hoppas det iallafall.
Det kanske inte är ok att vara så pass glad som jag är just nu. Är lite ambivalent i frågan.... Men ingen mår ju bättre av att jag går omkring o gråter hela tiden. Även fast det inte syns så saknar jag honom "så det skär i hjärtat, han fattas mig" för att citera Astrid Lindgren... Men varje gång jag skrattar o ler tänker jag också på honom. Han va sån. som skrattade. Så jag vill hellre va som han, OK det går INTE, men mer som honom än jag var förut, än att sitta o gråta.
Har jag fel.... kanske borde sluta skratta så mycket, jag får lite dålig samvete varje gång, men samtidigt så ser jag hans ansikte brista ut i ett jätteskratt när jag skrattar.... Jisses vilket hörn jag snackat in mig i nu....

Morfar ringde idag, ville veta hur mamma mår, men jag sa bara det jag visste, vill låta  henne o Ann vara, med den korta tid de har därborta. Sen undrade morfar hur det går för mig, syster och bror. hhaha, i somligas ögon växer vi nog aldrig upp. Men det går asbra, vi är ju värsta teamet när vi sätter den sidan till;)

Nu ska jag gå o försöka mig på att baka en nbpaj! sen är det ju House!!!!!!

Blir förresten förmodligen en Erin Brokovich utstyrsel imorn.. va trors om det?

Spice Girl eller Miss Congeniality....

Det är frågan... either or så måste jag ha klänning, men jag antar att man måste bjuda på sig själv ibland.......haha

Tror iofs jag är mer en Miss Congeniality till sättet.... haha. men man kanske ska vara som sin motsats......

nämen skola imorn då.... så dags o sova!!!

Mår som jag förtjänar...

Ja verkligen... men men man lever bara en gång. O jag vann tävlingen. ska aldrig tävla i nåt sånt igen.....
Har dock haft en kul helg, måste jag säga. En middag som urartade i nån slags rec-fest för lördagen, i fredags o sen riktiga festen hos Becca igår. Som jag som sagt hade kul på, men jag vågar nog inte träffa nåra som var där igen, på ett tag.....
Har precis kommit hem från Bea o Fredrik efter att ha tittat på Pulp Fiction, tåls o se igen för att få ihop alla storys!!
Imorn måste jag plugga, skola på tisdag..... skiva på onsdag.... Det e mycket nu!

Hold on to the ones who really care!

Vem kan segla förutan vind?
Vem kan ro utan åror?
Vem kan skiljas från vännen sin
utan att fälla tårar?

Jag kan segla förutan vind,
jag kan ro utan åror,
men ej skiljas från vännen min
utan att fälla tårar.



Betydelsen av vänner

Önskar som sagt jag kunde vara i Northboro o finnas där för Ann och Jess, men livet går inte alltid att ordna som man vill. Jag är iallafall otroligt tacksam för min syster, vi drar som sagt inte alltid jämt, men idag ringde hon direkt när hon fick reda på att Mark är borta. Trots att jag var hos Becca. O det värmer för hon visste att jag var med vänner och att jag ville veta. Sen satt hon uppe och väntade på mig tills jag kom hem. TACK ANTONIA det betydde jätte mycket. även om inte jag sa det o inte fick ur mig nåt vettigt.
Sen måste jag sända en varm tanke till Bea o Fredrik o Becca som fanns där när jag bara rasa ihop. Ville ju inte förstöra kvällen. men jag tror inte jag gjorde det. De tre fick mig iallafalla att skratta o faktiskt ha trevligt även om tankarna fladdrade iväg lite då och då. Jag är så glad att jag har de vänner jag har. O Bea som faktiskt sa åt mig att släppa guarden o bara låta tårarna komma. Vilket jag gjorde ett tag, men sen måste jag alltid skärpa mig, jag försöker in i det sista. Men nu har jag gråtit så mycket att jag inte tror att det finns mer tårar att få fram. Ensam. Jag gör sånt bäst själv. Även om man inte borde för jag vet att man ska ta tillvara vänners omtänksamhet. Men jag är som jag är. Försökte hålla mig när jag pratade med mamma med. Men det är svårt att prata gamla minnen utan att börja gråta. Jag är lite konstig så... Lite som den här fina dikten;

Mina ögon kan tindra

Mina läppar kan le

Men sorgen i hjärtat

                                                                                             Kan ingen se

Det kommer ta lång tid att smälta och ta in det här. Som mammas kusin sa när hennes man gick bort "gud hämtar hem de snälla först", hon är inte religiös vad jag vet, o inte jag heller, men jag tror henne, för snällare människa än Mark Fidrych får man leta med ljus o lykta efter.han var verkligen ONE OF A KIND.
‘‘That was Mark Fidrych, though. The life of the party. A hell of a guy.''

"

I don't think you'll ever see someone like that come around again. He was just great for the game. That's what the game needed, more guys like him -- colorful. He was one of a kind. That's for sure.

http://sports.espn.go.com/mlb/news/story?id=4065778

Som sagt vänner kan man inte få för många av jag och många med mig har mist en av de bästa man nånsin kunde få.
Det får en att inse att man måste fånga dagen, livet är för kort för att inte våga...Ta vara på tiden och de vänner du har.


Tears in heaven

Would you know my name if I saw you in heaven?
Would it be the same if I saw you in heaven?
I must be strong and carry on,
'Cause I know I don't belong here in heaven.

Would you hold my hand if I saw you in heaven?
Would you help me stand if I saw you in heaven?
I'll find my way through night and day,
'Cause I know I just can't stay here in heaven.

Time can bring you down, time can bend your knees.
Time can break your heart, have you begging please, begging please.

Beyond the door there's peace I'm sure,
And I know there'll be no more tears in heaven.

Livet är så otroligt orättvist. En av de mest betydelsefulla människorna i mitt liv, och i MÅNGA andras liv också, har gått bort. Mark Fidrych the one and only, en riktig one of a kind. Död. Det går inte, inte han. Hittad under sin 10 wheeler fucking truck(ursäkta språket men jag känner så). han som ALLTID hade ett leende och ett glatt vänligt ord till övers för de flesta. Han hade hur många vänner som helst och spred en glädje och värme som inte går att beskriva med ord.
Han kallade mig "my Swedish daughter" och var den enda som helt naturligt kallade mig "Nat". Denna mannen var som en riktig pappa för mig. Han var en man som jag såg upp til nåt otroligt. Han var sig själv jämnt och ständigt.  I alla lägen. Han lärde mig att alla är värda något, oavsett vem de är. Han lärde mig, även om jag ofta har svårt att tro på det, att jag är bra, att jag är värd något. Att jag Nathalie faktiskt räknas som person, kanske till och med gör skillnad i någons liv. Han lyssnade och talade om vad han tyckte. Skämtade och snackade slang så man knappt hängde med ibland. Man kände sig aldrig ivägen i hans sällskap. Jag har så många fina minnen av Mark, jag har fått vara med på så mycket av hans grejer och upptåg. Från det att jag kom till dem när jag var 15 o alla somrar och övriga tider på året jag hälsat på har jag vart med om så mycket. Senast i somras när vi var iväg till Carol Annes sommarstuga o Mark o jag o barnen fiskade, när jag inte kunde sova för att han låg 5m bort och snarkade som en annan gris......O alla gånger vi har ätit steamed clams o lobster.....o block island, och Osterville celebrity fishing på the Cape..... o den gången när jag var 16 o han fixade Hanson biljetter o faktiskt följde med..... O ännu ett minne från just i somras när vi satt på en mexicansk bar o drack Margaritas tills vi nästan stupade, jag o han o Jess och Kati, tur Ann körde... Finns massor med minnen som jag inter rabblar upp här.
Mark Fidrych har gjort skillnad i mitt liv. Han har lärt mig mycket om livet och inställningen till det, bara genom att vara den han var, men även genom att säga en massa kloka saker. Lite tänker jag hålla inom mig, för det är svårt att sätta ord på känslor.

MIna tankar går också till Ann och Jess, så många gånger som jag tänkt att Jess inte riktigt vetat vad hon haft i en pappa som Mark. Livet är för kort. ena dagen finns de där, nästa inte. Ann och Jess betyder massor för mig o jag hoppas att de vet att även om jag inte är där fysiskt så är jag där i tanken ;
FRIENDS ARE LIKE STARS; YOU MIGHT NOT ALWAYS SEE THEM, BUT YOU KNOW THEY ARE ALWAYS THERE!!!
Vill inget hellre än att åka över o bara finnas där, men skolan sätter stopp. O det korta varslet till begravningen. Lite av  mitt samvete säger "Strunt i skolan ditt jäkla ego", men den andra delen säger "mark hade inte velat att du missade examinationen på kursen". O jag tror inte Mark hade velat det. Han brydde sig för mycket om folk. o menade att "don't see it as a problem, solve it".
Jag vet att detta förmodligen bara är en massa pladder, men jag måste försöka tömma hjärnan för att kunna sova, har så svårt att ta in det hela...


IN LOVING MEMORY OF MARK. S. FIDRYCH

Det är knappt så jag förstår, men en av de viktigaste människorna i mitt liv gick bort i måndags. Livet är så orättvist.



Sommaren 2008



Way back

Skidmore, Smörgåstårta, Sol, Studera

Ahhh, fin alliteration va, Inte. Jag sitter inne och studerar, Skidmores syn på inlärningssvårigheter, o visst är det intressant, men solen skiner ute. En långpromenad vore inte helt fel. O jag har faktiskt offrat en hel jäkla helg på den här gubben. När solen sken. SUCK.
Skagöra smörgåstårta ikväll, ryktas det om, haha, jag göra smörgåstårta... hmmm kanske, om det finns ett recept eller nåt. eller så kanske jag faktiskt kan få va Morris vakt, jag tror jag är bättre på det senare.
Egentligen kan jag ju laga mat, självklart inte lika bra som andra som är bra på det, men jag kan, jag är bara inte så självsäker bakom grytorna...så jag ser helst att andra gör det så det blir garanterat gott!! Hemskaste minnet är försöket att göra våfflor med för tunn smet och ett väldigt segt våffeljärn. jisses va upprörd jag va då... fast min värdpappa i USA gillade min Chiliconcarne iaf:)

Såg en jättebra film igår!! Valkyria- se den!!

kanske ska återgå till Skidmore o co så jag blir färdig, för imorn ska jag ju ut till Bagarmossen o fixa ihop denna VFU presentation... Äkta fieldtrip må jag säga:)

I matkoma....

att man aldrig lär sig, varenda påsk o jul e det likadant. Jag ska inte äta på en vecka tror jag.... jisses.....

Glad Påsk, Happy Easter, Frohe Ostern etc

Glad Påsk folket!!!
Precis fått mitt påskägg från mamma, o nej jag hittade det inte själv, jag försökte, men det gick inte.... SOM VANLIGT, same procedure as last year, same procedure as EVERY year, när det gäller mig o påskägg.

Dagen har gått ok, ville så gärna vara ute, men jobbade, o dammsög o plockade fram hinkar o spadar o grejer.,,

För övrigt hatar jag pollen. de tar död på mig....

Nu ska jag umgås med min syster... Dvs typ titta på en film vald av henne, hoppas det inte är Fjorton suger;)

Förätit mig på godis

har lyckats, redan innan Påskafton, att föräta mig på godis. Bra jobbat Nathalie.....
Imorn lär jag bli uppdragen i sängen alldeles för tidigt för att det ska vara hälsosamt av min syster, i jakt på påskägg, undrar när hon ska inse att man kan strejka o låta nån annan hitta ägget åt en;) Närå, men nu är hon äntligen satt på min nivå, dvs DET GÅR INTE ATT HITTA ÄGG F_N UTAN HJÄLP nivån.......

Sova e det som gäller nu, o så jobb imorn..... I'm so excited, I just can't hide it.... eller typ tur att jag inte behöver visa mitt ansiktsuttryck, för jag har inget pokerface....... usch va tråkig jag e.....

Bea försöker hitta min blogg, får se om det lyckas....

Glömde....

Glömde lägga med länken till Combaten KOLLA IN DETTA!!!

http://www.lesmills.com/nordic/se/members/bodycombat/bodycombat-group-fitness-program.aspx

Body Combat och strålande sol

Vilken långfredag, solen strålar, o jag har vart på COmbat jisses va skoj det var!! Helande för själen!! men efter att inte ha kört sen i December, eftersom mitt gym envisas med att det är för få som går, så de har tagit bort det från schemat:(, så känns det ÖVERALLT. man blir sjukt oduktig på jättekort tid.... svetten forsade, men trots det hade jag och många med mig ett leende på läpparna!! Så kulkulkulkulkul!!! Jag är i extas:)
Nu ska jag ut o sätta mig i solen o bli mindre vit hade jag tänkt, alternativt tvätta bilen...., beror på om jag har nå bilschampo o sånna grejer!!

Sexhundraåttiofemtusen!?!?!?!?

Ok, nu blir jag upprörd, hurfasen kan man betala 685000kr för att ta hem en livstidsfånge, som dessutom är mer amerikansk än svensk egentligen. Är det det vi betalar skatt för, inte för att skolorna ska bli bättre, eller att jobben ska kunna bli fler på nåt sätt, eller för att gamla ska få det bättre, minskade kollektivtrafikpriser, a YOU NAME IT!!!! jag blir sjukt upprörd. Man skäms ju för att man är svensk nästan.... ååååh suck.....

Har vart på "tur" idag, fastnade iofs på jobbet ett bra tag, o förlorade ett barnvagnsrace.... haha. Åkte o gav Mini o Morris lite mat, o hittade ett STORT påskägg till moi:) NICE:)

men snart blire påskpanik.....

Träning- som choklad för själen

Stack iväg o körde Body Pump här på dagen. O det var med Susanne, det största energiknippet ni kan tänka er. Jisses va kul det var, klev ut ur salen helt euforisk av glädje, man blir liksom hög på livet av träning. eller ialla fall jag, o jag kanske är konstig, men jag blir glad o galen:)
Sen fick jag ett mindre roligt brev när jag kom hem, med en tenta i. Först bara rämnade världen. Sen bestämde jag mig för att jag verkligen inte orkar bry mig, jag är godkänd med bra marginal o det duger väl. Egentligen gråter jag floder innerst inne. Men jag vill verkligen bli klar med studierna, typ igår om det hade gått......O man kan inte få A på allt här i världen antar jag. Kanske har jag skills inom andra områden.....
Ska sticka o inhandla en ny vattenkokare, den gamla brann.... eller kontakten, mindre bra.... Men jag gillar o shoppa på Elgiganten, en liten hobby jag har haha.
Bea va inne på att jag skulle byta bloggnamn, haha, till NaturligaNathalie och hon skulle va BrunettBea, så vi matchar hon BlondinBella.... hahah , ja det är faktiskt utomordentligt kul... o ja jag vet jag har låg nivå på min humor ibland. Menmen vem har inte det?!?!?!!?

Kladdmuffins!!

beach -09 är nog dags o glömma, för jag o Bea har bakat, eller nja, Bea har bakat o jag har sagt ingredienser... hehe, kladdmuffins. O ätit lite smet, ok mycket smet.... hehe. Så jag såg ut som en annan femåring me choklad runt hela munnen, ;)
Choklad ÄR nyttigt i viss mängd, det har jag hört!!!! Man kan ju få drömma iaf:)
Så har jag fått fina påskpresenter

Nu ska jag va social:)

Påsklov!!

Eller nja, jo kallar det de!!! 15 undervisningsfria dagar!!! O solen skiner o det är vår i luften. Life's good!!!
Har vart o shoppat med min personal shopper Bea idag, blev en fin BH, tack vare henne, själv hade jag gett upp o gått därifrån med nån nödlösning!!! Åt sen en kycklingrulle till middag, o är fortfarande sjukt mätt... helt galet mkt mat!!!!
Så har jag pluggat lite nu på kvällen för att få iväg lite intervjusvar o grejer till alla brudarna i grupp 3!! ' cos we rock!!

Annars e livet som de är, lite småförvirrad för tillfället. men det reder ut sig, hoppas jag!!!

Imorn ska jag umgås med Bea:) får se vad vi hittar på, den galningen hade ju bokat tvättstugan kl 6 imornbitti.. det är inte riktigt normalt...ska bli spännande o se om hon orkar upp:)

men nu ska jag ta o se färdigt filmen jag försökte se igår natt!!

en ny stig-helmer film!

jag e som lite efter men gud va kul att det kommer mer stig-helmer, frågan är om det kommer hålla måttet!!!!??
till jul då!!!!

Larsson kan inte reglementet

haha, kollade på Repmånad i hmm, natt.Klockrent!!
Helgen har gått fort, som vanligt när man är ledig.
JObbade i fredags, lite jobbhora så där, måste ju få in pengar nu när CSN bidrar me typ 3 koppar kaffe....
På kvällen kom en massa skoj folk över, o jag som var rätt trött vid 9 när de kom, satt uppe till 6.20 hahal. Folk droppade av allt eftersom, men jag o Hannes lyssnade på musik o pratade om allt möjligt, förmodligen jag som pratade mest.. men  hoppas det inte vart för mycket... Tydligen får man inte tycka att Bon Jovi låter som Axl Rose, det var inte ok.... Ska ta o lyssna ordentligt jag kan ju haft fel, eller så kan han vara för ensidig.
Kunde inte sova längre än till 10.40 av nån anledning, satt sen inne hela den soliga dagen o pluggade, läste en bok som inte var av denna världen, så tråkig!! hatar när författare rabblar upp 20 egna källor så man till sist inte vet vem som sagt vad..... Stack iväg till Bea o Fredrik på kvällen o tittade på TomKat o Repmånad som sagt, samt åt en goood middag, där faktiskt jag hade ett finger me i spelet, tro det eller ej!?!?!?!?!:)
Fick skjuts hem vid 3, o sov till 10.15 sen va det bara upp o ge sig an boken igen.... men nu har jag läst ut den, o den andra texten jag skulle läst ligger hemma så den får jag ta senare idag. Nu ska jag vänta på diskmaskinen, ge katterna middag o sen dammsuga, sen bär det av hem.
Saknar min kudde nåt otroligt:)
men efter imorn , då e det påsklov _JA TACK!!!!!

Riktig lunch, the old fashion way!!

Idag har jag ätit lunch på "Ellen", det blev ärtsoppa me pannkakor, äkta torsdagsmat! Vuxenpoäng så det räcker. kände att en riktig lunch för 60kr var mer värt än en macka för 50!!! O det var det värt, höll mig mätt hela dagen, hade ju lektioner från 9-16. Dyrt för o va studentrestaurant men helt ok egentligen!!
 
HIttade en artikel i dagens Aftonblad:
http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article4799986.ab
det verkar som att systrar gör en lycklig. Lite smått tveksam vad gäller min kära mor o min moster. Men syrran o jag kanske det finns nån slags koppling till påståendet hos, åtminstone när mormor gick bort utan systeryster hade den första kvällen varit dubbelt så jobbig!
Sen kanske vi inte är de bästa på att kommunicera med varandra när det blir bråk.men även solen har sina fläckar eller vad man säger:)


Vart kom han ifrån??

Han me de otroligt vackra ögonen som jag av en slump stötte på igår, sprang jag ihop me i morse igen, o vi hade föreläsning ihop, vadan denna ära?? Jisses, han bara damp ner i mitt liv sådär av ingen speciell anledning, ibland gillar jag livet!!!!:)

annars inte mkt nytt, massa plugg, trots att jag trodde på påsklov. menmen 127 sidor ska jag väl klara av att beta av på en helg kanske?!?!

April Fool's Day

Så, nån som blivit lurad än????
Inte jag, so far, men klockan är bara 9.45 jue.... Måste dock säga att jag är grymt besviken på SLs och DNs "skämt"
allvarligt vem går på att det blir förbjudet att stå till vänster i rulltrappan i t-banan, det är en oskriven regel, men inget nån kan bli tvingad till att göra. O sen att man ska kunna köpa VIP kort av SL, för 1000kr i  månaden för att få förtur i busskön o sitt plats på t-banan. Jisses... jag vill ju ha svåra grejer o klura ut ju, inte såna uppenbara grejer!!!

RSS 2.0