Ibland undrar man...

Så igår drog skolan igång med buller o bång, ingen mjukstart här inte! Intro o sen föreläsning, o jag hade glömt hur sjukt kallt det är i lokalerna o frös som bara den....
Efter föreläsningen köpte jag o Lisa kompendiet, 160kronor fattigare där..
Sen ställde vi oss i kön till kåren, för att betala den avgiften, då de uppe på institutionen ville att man ska va registrerad innan fredag. efter att ha köat i ca 30 min STÄNGER de dörrn. Vi hade alltså stått där i hur länge som helst. O så säger de bara nonchalant att de FAKTISKT stängde kl 12.30, o klockan var 13.05. De kunde ju då gått ut en halvtimme tidigare o sagt att det inte var nån ide att vi slösade en massa tid o bara stå där o köa. Ibland undrar jag hur de tänker när de stänger expeditionen i 2 timmar första riktiga dagen. Om de nu vill ha in avgiften, för man måste ju betala kontant. men de vet ju att vi måste betala för att få tenta o för att få CSN. Visst förstår jag att de är mänskliga, men jag blir bara så förbannad att man som typ 5 person i kön får dörren stängd framför näsan o de inte orkade haspla ur sig 30 min tidigare att man inte behövde stå o ödsla tid. För när vi började köa så såg vi inte ens TVskärmen där tiderna stod. Vi var nog en 40-50 pers som bara hade stått där i onödan. SUCK

Glad nyhet, behöver inte betala hela avgiften på SUS, då det är min "andra" kår:)
Köpte även busskort igår, kaching så va man nästan 2000kr fattigare där oxå.... menmen behöver busskortet så det får det va värt!

Nu ska jag läsa lite o sen skriva ett PM om populärkultur. Om jag inte somnar innan, är så sjukt trött!

It's official!

Har skickat iväg mitt 2nd draft av uppsatsen. Har hållit på sen i tisdag o nu orkade jag inte mer, läser samma sak  hela tiden. Behöver feedback o hoppas på att denna version är bättre än den förra:)

Mina ögon mår inte bra, har suttit alldeles för många timmar framför datorn. Har 10s att läsa inför tisdag oxå. men de får nog vänta tills imorn, mina ögon pallar inte mer idag.
Lite stolt e ja över mig själv iaf:)

Men nu ska jag o min stackars överhettade dator vila:)

Be unique, eller ha åtminstone en egen frisyr!

Man får ju nästan en chock, Sthlms tunnelbana har blivit internationell- står på t-banan på väg till Diva. o så hör jag Nästa station Hötorget, Next stop Hötorget. haha höll på o garva ihjäl mig, men det var ju på tiden, om vi ska hänga me i utvecklingen menar jag. Sen fick det mig att inse att jag inte varit i stan nåt alls i sommar, mer än när jag åkte till Mirre en kväll i juli. Illa, eller bara utvilning från det  som blir min vardag på tisdag o 20 v framåt....

Diva som sagt, gick toppen, blev supernöjd, o hade trevligt, kul o snacka med Johanna, o så går man alltid ut därifrån me lite mer självförtroende än när man kom dit, tänk va lite hårstyling kan göra för världen:) värt o kolla!!  websidan är www.divastockholm.se


Efter Diva besöket så vandrade jag mot gallerian o inhandlade en bläckpatron. Går åt mkt bläck när jag skriver uppsats, pallar inte o korrigera på datorn.
I Gallerian såg jag en tjej vars blogg jag brukar läsa, världen är allt bra liten.
Han me en sväng till Frescati o SUB oxå o lånade en bok jag behövde för en definition i uppsatsen. Det var snabbt gjort, upp för trappen o in bland mina kära F hyllor hitta boken o så ner igen.. 2min max!
Väl hemma så plugga jag en stund, pratade med Mirre o kollade på Jönssonligan med syster. Nu har jag korrigerat allt jag planerat för idag så dags o sova o ta nya friska tag imorn... om det nu går, men har flyt iaf.

Började förresten garva idag, satt på bussen o ett tjejgäng kliver på , i typ 16 års åldern. ALLA fyra har identiska frisyrer, i samma färg o med hårnålarna på EXAKT samma ställe. E inte det lite sjukt, o irriterade blev de, för jag kunde ju inte låta bli att le..haha tragiskt att inte kunna vara lite unik.

Nåt annat jag slogs av idag var hur OTROLIGT många pappor i 20-30års åldern, som var ute med sina barn i barnvagn idag. GULLIGT, får man ens säga så... menmen.

Ha en bra helg alla!!

Och på tredje dagen... hände inte lika mkt som jag hoppats

Tog ju ledigt från jobbet för att plugga hela dagen idag.Men först var ja ju tvungen att handla, fanns nästan ingen frukost. Sen var jag tvungen att träna lite ontontont överallt. O nu sitter jag här.
Mamma ringde från US, hade det bra o soligt, tillskillnad från oss som har regn o regn o mera regn... haha.

Kom o tänka på att det är sorgligt att man ibland nästan vänder ut o in på sig själv för att finnas där för folk, o man försöker hitta på grejer tillsammans. Men sen får man veta, på ett sätt eller annat, men inte rakt -face to face- att man är jobbig, ivägen o får den andra personen att må dåligt. Sjukt frustrerande. Seriöst. va farao har jag gjort? mer än att bara vara mig själv. menmen ännu ett bevis på att jag inte ska tro att jag är nån. För denna personen trodde jag att jag betydde nåt för, men uppenbarligen inte. Tyvärr har vi ju blodsband, annars skulle jag schappa ur ditt liv. så du vet.

Nu ska jag ta mig an 38 sidor uppsats... Har ju inte kommit så långt i dag som jag hade hoppats.....

Nästan tillbaka i gamla rutiner..

Sjukt att 2 dagars plugg kan få en att falla tillbaka i gamla vanor. O gamla mängder intaget kaffe per dag.....
Har hållit på med uppsatsen i 2 dagar nu, o känner att det går sakta men säkert framåt. Så jag skrev o frågade om jag fick skolka från jobbet imorn. Fick det, men känner mig jätte dum. de får  skrika till om jag behövs. men skulle så gärna vilja bli klar med uppsatsen draft 2!!!  helst innan måndag o jobbar jag på så så bör det gå.

Kollat lite på OS oxå, o läste att simmarna gjorde fiasko på OS, hmmm kolla resten, e fasen bara cykel o segling som gått bra, så peka inte ut endast simmare. o sen är allt relativt, för det var jäkligt många svenska rekord som slogs under OS, även om det inte resulterad i medalj. Spruckna baddräkter däremot.... hmmm-kan man reklamera... eller simma i vanlig baddräkt kanske....

ska väl fortsätta o revisa min discussion del, men får göra det på utskrift. mina ögon gillar inte att sitta framför datorn hela dagen.... faktiskt....


Kräftskiva:)

Hade kräftskiva med familjen idag:) O imorn blir det kräftskiva hos Anna på jobbet. Sen är man väl mätt på kräftor I suppose:)
Trött på att de sänder så massor med tennis på OS sammandragen, det är fasen inte ett sammandrag när de visar 1timmes tennis... nopel 10 min-en kvart är ok,m en inte 1 timme faktiskt!


So much to do in so little time..

Så är man där igen, har massor o göra, o ingen tid, har nån 24timmar o låna ut, eller åtminstone 12 extra per dygn. sjuk ångest. Skola, jobb o så allt annat som ska o måste göras.. mutter....
Inte mkt nytt jobb är det mest.
Öste båtarna idag, var lugnt först så jag bestämde mig för att ro över, hade inte bensintanken med mig, o ösa Bustern oxå, även om det inte var ett lika stort MÅSTE som förra veckan. Synd bara att det blåste upp till halv storm på vägen tillbaka, så jag fick kämpa för kung o fosterland för o ta mig tillbaka till båtplatsen. men jag lever,har bara ont i händerna o e allmänt sur på mig själv att jag rodde över fast jag inte behövde... wellwell.
OS går som det går, synd på Nystrands medalj miss, men han har ju 50fritt oxå!!

nu ska jag sova!(fast jag egentligen inte har tid)

Skönt o veta!

Oj, oj, oj, det verkar vara långt kvar tills du ens börjar tänka i bebisbanorna. Lek färdigt innan du satsar på en knodd!

Gjorde är du redo för barn testet på alltombarn.se, o det var jag visst inte, skönt o veta. så här i det här skedet av livet, då barn inte ens finns i mina vildaste fantasier för tillfället! Sjukt svårt o skaffa när man är ensam oxå, haha.


Hur det känns att vara kär

Sitter o läser "barns tankar om kärlek" av Grethe Dirckinck-Holmfeld.

Man kan ju inte annat än le!;
"När man är kär kan man inte dricka mjölk på fem dagar"-Simon 8 år (s. 10)

"när man är kär är det som om man har ett hjärta i huvudet"-Jeanette 9 år (s.11)

"när man är kär är det svårt att tänka i huvudet"- Peter 8 år (s.14)

Min favorit:
"Jag har lagt av med att hitta någon att bli ihop med, för det tar rätt lång tid att hitta"-Tania 9 år (s. 22)

Den underbara känslan av att ha sovit ut!

Fick sova ut imorse, har ju varit ledig 2 helger i rad, men inte varit hemma, så det har varit hem från jobbet på fredagkvällarna o sen duscha o iväg. Idag var ledig torsdag för min del:) O jag satte inte någon klocka på ringning, o gissa om jag sov... haha garvade nästan när jag slog upp ögonen 10.44. men ooo så skönt det var!! O att jag var sist upp i huset tycker jag var ok, jag är alltid först annars, åtminstone har ja varit det hela sommaren!
Dessvärre har jag inte lyckats plugga nåt.... Dammsög hela huset, beställde klipptid hos Johanna, sen kollade jag lite på en tv-serie jag inte kan nämna namnet på här, hahah men jesus va seg den är. Efter det ville syrran göra pizza till lunch vilket jag hjälpte till med, o sen fick jag för mig att jag skulle göra dubbel sats kanelbullar, tog en jäkla tid det!!! Hamnade sedan här o beställde lite filmer för mitt presentkort jag hade på ginza.se!

Inte mkt nytt alltså, jobb o lite annat emellan. Trött på företaget jag jobbar på dock. O nu är det inte de jag jobbar med, utan företaget överlag. Lokalen är sämst, luften gör att alla springer runt me huvudvärk. Vi är ofta kort om folk, men måste ju få det att funka för kundernas skull, o då tror de "där uppe" att det är helt ok. Antingen är de helt pantade eller så struntar de i hur vi mår. Ibland känns det som det sistnämnda. Internkommunikationen är far from bra. O visst jag vet att det inte går så bra just nu, just därför kanske man behöver bli peppad istället för att få massvis med krav över sig.
Regionschefen var inne igår. Man kunde ju tänka sig att en sådan skulle vilja hälsa på sina "undersåtar", men hade jag inte av en slump gått förbi honom hade han inte brytt sig. Sånt e jobbigt det känns som om man bara tas för given. För visst jag har betalt för att göra det jag gör o jag är "under" honom. Jag är längst ner i näringskedjan som extraanställd. MEN jag tycker att han kunde gå runt o hälsa på alla, vi va ändå bara 7 st där, så det skulle inte tagit mer än nåra minuter. Allt jag önskat vore ett hej, o sen att han presentera sig, även om jag visste vad han hette o vem han var. men nej inte då. Trist. känns som att man sjönk ner i skorna. helt ärligt, va farao jobbar jag så bra jag kan för när man inte ens kan få mer än ett hej bara för att man råka va på samma ställe.
Men man ska väl va glad man har ett jobb, finns ju många som inte har det oxå.

nä men om man ska ge sig ut o dammsuga bilen då...!?!?!

vatten, stan är full av vatten

Regn o regn o regn, trött man blir, Augusti e ju faktiskt en sommarmånad!!. O när det regnar så här mkt, måste ja ju ut till Waxholm o ösa båtarna. jobbigt, en får väl svänga ut en kväll efter jobbet, o typ ta me en hink eller nåt....haha

Vakna av att jag FRÖS imorse, men vill verkligen inte stänga balkongdörren än, sånt gör jag i September...

Jobbat o så idag, dagen flöt på relativt fort... men ibland undrar man vart folk kommer ifrån, eller hur de tänker, o många småbarnsföräldrar e väldit ego, o väldigt o realistiska. måste jag säga.

inte mkt nytt här, borde plugga, skriver det i vartenda inlägg, men idag var jag sjukt trött, har nästan sovit igen förlorad sömn från helgen, tror jag, vi va ju ändå 9 pers som sov i samma hus, o då blir de tinte mkt sömn.

wellwell. Inte långt till OS nu:) YAY!

Lunarstorm, att det finns kvar....


Testade precis att logga in med min uråldriga inloggning på lunarstorm, o det gick. Jisses, trodde för det första att den sidan var uråldrig o för det andra att jag var utkickad.... hahah logga ut fort som attan. patetiskt att människor i 40års åldern har sånt, till o med Facebook är ju bättre!

Helgen har varit ledig:) och spenderats i Västmanland, på Lillön mer bestämt, dock regnade det HELA lördagen så det blev massa kortspel o ritande med Felix o Filippa:) Mina söta kusinbarn. Så regnet överlevdes. Vägen dit var dock låååååång inte så lätt att hitta på alla småvägar mitt i ingenstans o hitta.se s vägbeskrivning är ju värre än värst, nästa gång blir det till o lita på den som bor dit jag ska! Västerfärnebo, dit behöver jag inte åka igen på ett tag.... 4ggr på 3 dar räcker väl, varav 3 inom loppet av 1 timme... hahah
jobb imorn, o vem farao tror på helgen som kommer,läskigt schema, kommer inte kunna sova......


RSS 2.0