Hur kan man ens tänka tanken?

Sovmorgon, till 9! yay (för ett år sedan hade det varit att gå upp tidigt!!)
Borde egentligen var på väg till stan nu, men gick in för o kolla nyheterna, fastnade på Aftonbladet där jag hittade en arikel om en liten tjej som blivit misshandlad av sin mammas pojkvän, så att hon, som precis lärt sig stå, inte kan sitta, stå, gå eller ens se ordentligt. Allt var mammans, numer EX, pojkväns fel, som misshandlade henne när han var barnvakt. Å så nekar han o säger att han "bara" tappade henne.... Dessutom har denne man en egen son, då borde man inte ens tänka tanken på att skada, det borde förresten ingen. Denna vidrigt äckliga människa har förstört resten av livet för ett oskyldigt litet flickebarn, å så får han bara lite mer än 5 år i fängelse, var det inte värt mer? Hoppas han skäms, inte kan sova o får lida med minnena han också, resten av livet. Sjuka människa, jag blir så jäkla upprörd att jag nästan grinar... Vad är det för fel på folk????
http://www.aftonbladet.se/foraldrar/nardittbarnskriker/article2556860.ab

Dansshow o Pizzamiddag

Nu är helgen slut, igen. Men fick ett trevligt avslut, var å såg Marias dansshow på Tibble, mkt kul o kolla på!! Alla va så duktiga, men favoriten var lille Filip 3(eller4)år som inte hade lust att va me, utan bara ville säga Hej till publiken, eller var det kanske mamma:)

Efter showen åkte jag o Becca å käka middag i Kragsta, jag åt pizza som egentligen inte gillar pizza, men det var gott! Ute i solen liksom:) MM mkt trevlig kväll!
Undrar vad det är med mig o pizza, för jag gillade ju det när jag var liten, kanske bara så att jag intalat mig själv att jag inte ska gilla det... skumt, men nybakt pizza i solen va faktiskt gott.

Sen en sak till Krokis e pappa, galet säger jag, ofta sa brorsan. Vart är världen på väg???

Förresten är Assault on Precinct 13 på 4an bra!! kolla NU!

I have it all

När det kommer till biljetter o så alltså:) Bokade det sista inför USA trippen i sommar:) En massa mysiga redeye flights för mig, men det ska funka, tjänar ju mer tid på det:) vill ju inte flyga bort dagarna jue:) Blir Seattle först, ska försöka hinna göra allt jag inte hann när jag bodde där... vilket var en del.., träffa kompisar som bor kvar, o så umgås med "mina" barn, hinner till o me fira Julians födelsedag:) innan det bär av till Boston o lite Indenpendence Day firande NICENICENICE.
Sooooo looking forward to, men först en presentation o en tenta o klara av:( less, så less på't!!!!!!
Jobb hela helgen, kampanj, folk överallt, men känner att vi har koll på allt, mestadels iaf!!
Imorn ska jag ta o ta mig till Marias dansshow oxå, me Becca o Oskar, skojskoj, länge sen jag såg nåt sånt...
Nu har jag lovat systeryster o kolla på American Pie 2, den e ju rätt skoj:)
Förresten, att svenskarna skulle betett sig dåligt o va dräggigare än de finska spelarna på VM, no way Jose!, skärp er finska media!!! Ta er medalj and shut the h-ll up!!!!

Löneförhöjning

Igår när jag skulle va snäll mot bror min, så åkte jag, som jag skrev igår också, till Stadsbiblioteket o lånade en bok. På väg upp till entren knäckte det till i knäet. O det gör fortfarande ont. Kan knappt gå upp för trappor...

En rolig sak som hände idag, var att jag insåg att jag fått löneföhöjning, nu snackar vi inga gigantiska summor, men kr extra i timmen blir ju lite iaf, många bäckar små som de säger:)
JObbar hela dagen imorn, har eg inte tid, men man måste väl göra annat än o plugga oxå kanske. Har iaf 7 sidor till jag MÅSTE läsa NU.

Saknar Punkt Se utdelaren:(

Punkt se finns inte mer, o således inte heller min ljustpunkt varje morgon/fm jag åker till skolan:( Punkt se utdelaren vid Östra som va så söt
 "vaersgo", sa han på nån obestämbar dialekt, jag tog tidningen varje gång han var där:) O en gång såg jag han på östermalmstorg, då utan tidningar, kanske på väg hem, men jag halvstannade till o bara "men gud det e ju han ju", sen hade han faktiskt punkt se tröja, men ändå. tror han kände igen mig me, inte så konstigt me tanke på att jag hade samma jacka hela hösten/vintern/våren.  Synd. Han var så söt. Lyste upp min morgon. Till o med jag lyckades pressa fram ett leende innan 10 jue.
Vem ska jag nu le åt, de apatiska Metro utdelarna??

Har inte fixat inrikesbiljett till Seattle än... dags o ta tag i, mailade iaf Ann.

Skulle tränat idag... men knäckte till i knäet när ja var på stadsbiblioteket åt brorsan, att jag ens kom upp för de trapporna är ett under. shit va ont de gör... så jag tar det lugnt, kan inte bli invalid inför resan!

Skulle oxå pluggat, men har suttit framför datorn senaste 2 timmarna, så jag får nog ta o  sätta mig o plugga stenhårt nåra timmar nu. Tur att TVutbudet är SÄMST! ikväll!

Måste bara säga att Carolina Kluft är lite cool, håller me henne!! ang bilden på henne alltså!

Hatar vädret oxå, systeryster tar ju studenten nästa vecka, bara det e uppehåll då, o gärna liiite värme!!!
well well, sol i sinne brun inne-som de säger i Sune, men regn på studenten är fasen inte kul!!!

Plugga var det ja....


det blir inte alltid som man vill,

men det blir på nåt vis.
Tråkigt me hockeyn, Canada matchen var ju bra, o kul o kolla på. Men Finlandsmatchen var faktiskt inte mkt att hänga i julgranen... faktiskt. Hade ju laddat upp dragit me stackars Mirre o Becca till O'learys i hopp om bra stämning o kanske vinst. men det var lamt, mkt lamt. jag fick sitta o kämpa för att va tyst o inte göra bort mig. det var riktigt jobbigt. Det roligaste o bästa som hände var när servitören hällde ut en öl(av misstag), på en av perkelefinnarna som masat sig dit.. HAHA.
Näe hockey ska ses live, eller me syrran ,då kan man skrika lite iaf:)
Dock så tycker jag Tre Kronor överlag gjorde bra ifrån sig. min favvokedja 80-9-97 va bra i nästan alla lägen! Hörnqvist va oxå me, lite aggresiv igår bara:) O jag undrar fortfarande varför han kallas "bengan"??? O Frögren som kallas "grogg &bananer" känner mig lite out of the loop....
Nu ska jag plugga vidare o slänga ett öga på finalen Can-Rus . Hoppas att Ryssarna tar det. även om jag egentligen inte gillar ryssarna sådär, så behöver kanadensarna ett slag på näsan, o jag klarar verkligen inte av Sidney Crosbys attityd, även om han nu inte varit me i VM, men ändå.

Vi e på gång,vi e laddade, vi e tända!!!!????

Quotar bengtzing lite, eller Ledin egentligen....

Men ooo va taggade jag e!! Nu jäklar.
O jag hoppas att Mirre intebehöver se hockey imorn, utan att jag kan kolla me systeryster på sön;) jag tror på Tre Kronor, jag gör det!!!,2 o en halv timme till nedsläpp!!!!

Grabbarna grus!

image30
Jag tror på er hela vägen!

Jag tror på grabbarna i Tre Kronor

Har suttit halva natten o kollat VMbloggar o krönikor, slog mig hur slående lika alla artiklar är, har väl blivit lite skadad av att plugga på JMK... hehe, Så bloggar är roligare. :) Suttit nu på em oxå, fast jag borde plugga, men orka. Undrar hur väsentligt det är hur mkt spelarna tjänar, nog för att svenskarna har markant lägre löner än kanadensarna, eller candickerna eller va det heter, men gör det dem till sämre spelare?? Näe tror inte det! Faktiskt, spelar man för sin nation spelar man för ära, inte pengar. Jag sällar mig inte till pessimisterna som tror Tre Kronor förlorar, allt kan hända, som jag läste i Expressen, där de betygsatte spelarna, Tony Mårtensson kan hitta på vad som helst med Weinhandl, hehe. Jo jag har stort förtroende för Weinhandl-Mårtensson-Ledin, men även Bäckström-Hörnqvist-Nilson, faktiskt. Alla verkar vara på hugget, o det skulle va skoj om det gick vägen, eller mer än skoj, toppen. så Bengt-Åke---- ge gärnet nu!

Hörde förresten att de vill höja bensinpriset till  27kr litern, va f-n tänker de me, allvarligt, fatta hur dyr maten kommer bli, o allt annat. så kommer de höja kollektivtrafikavgifterna, o så går hälften av svenskarna i konkurs, alla måste ha socbidrag o så kan Sverige räknas som nåt semi-U land...... ska fasen ta o flytta till Norge. eller USA kanske...

Nu måste jag till jobbet, har ingen som helst lust skulle vilja ta tag i pluggandet, men jag har lovat, o lovat är lovat. Men kl 23 är det dags, då äntrar Weinhandl,Mårtensson, Bäckström o resten av gänget isen i Pepsi arenan (kan inte franska så jag skippar franska stavningen!!!)

Konsten att hålla sig vaken...

är nåt jag inte klarade av igår. eller imorse snarare. Hade lyckats med konststycket att va rätt alert vid 1 när Sverige-Tjeckien började:) Vilken match, kul hockey, BRA domare, om än lite småfult spel då o då, men när klockan var 2.15 orkade jag inte mer, det var 10 min in i andra perioden, och Tjeckien kvitterade precis till 1-1, Nice o vakna o läsa att vi vann me 5-3 sen då:) Synd bara att jag inte fick se matchen me egna ögon, men jag hörde att Weinhandl o Mårtensson gjorde mkt bra ifrån sig. Har inte vart så mkt om Weinhandl sen han spelade med Sedinarna för typ 9 år sen.... kul o se att det går bra:)
Mattias Weinhandl hade all anledning att jubla - dels över s


Bäckström o Lunkan storspelar ju oxå, eller egentligen hela laget, men det skulle ju ta ett år o skriva alla namn. Gillar iaf läget:)

Sen undrar jag om man kanske kunde ändra på dygnet så det bestod av 48 timmar, har så mkt skolarbete att jag inte riktigt vet vart jag ska börja... O trött är jag, höll på att somna på föreläsningen i morse, konstigt när man är uppe o kollar på hockey mitt i natten, menmen jag lyckades ¨hålla ögonen öppna med hjälp av kaffe o drickyoghurt:)


Sjukt irriterande!

Vet ni vad som är galet sjukt jätteirriterande?!?!?! jo att jag verkligen inte kan komma till skott med pluggningen, har bara kommit igenom EN artikel idag. Har visserligen jobbat i 30 gradig stillastående värme oxå, men ändå..... suck.
 En annan grej som är sjukt irriterande är ju just att jobba i denna helvetiska värme, Rexinus, GÖR NÅT FFS!!!!
Nu sitter jag o är allmänt sur o dricker finsk öl jag fick av min granne. Han är snäll ibland han. Sen ska jag kolla på Sverige-Ryssland, börjar inte förräns 10 jue.. galet kommer somna innan 3e perioden typ.... Der är ju oxå sjukt irriterande....
menmen kanske ska gå ner till syrran o kolla på ensam hemma 2 o garva lite??!!

Hockey VM!!!!Faktiskt!!!!

Nog för att det inte går så bra för Sverige som man trott, men fasen VM är VM!!! Men -06 va grymt me bättre, stod o huttrade på medis efter OS guldet, o var med i Kungsan efter VMguldet, det var tider det. Men i en tid som denna när det står mer om APTRÅKIGT JÄKLA fotboll, än hockey som det FAKTISKT pågår ett VM i, så roar jag mig med att läsa denna blogg:
http://blogg.aftonbladet.se/5

Förresten var Norge-Canada en jäkligt intressant o bra match! Grotnes va ju nästan bra jue!! Hejja Norge.:)

Wellwell time for bed

PS, hata tråkfotboll, sverige är ju ändå inge bra!

Så va det 9e maj igen, ännu ett år har passerat.

Nionde maj, vilket random datum, egentligen, men det har kommit att bli lite speciellt.
9e maj 2004 var jag i Las Vegas med J&K som då huxflux (för mig alltså) gifte sig i "The little green chapel of love"  Vilket minne:)
Nionde maj 2006 började jag jobba på mitt (kära??)jobb, usch va tiden går....
o så fyller M på jobbet 25 idag grattis.
Men Vegas måste ändå va bästa nionde maj minnet:)!!!! BIGTIME

6e maj är oxå speciellt, 8 års jubileum för ladan i år Mirre, no shit att vi blivit gamla, heheh.

idag har jag inte hunnit med allt jag borde, men man kan ju inte hinna med allt, var ju så varmt o skönt ute, o att förena solande o pluggande är inte helt optimalt, så jag ska fortsätta inne nu, har 5 artiklar kvar att klara av som MÅSTE(enligt mig själv) vara utlästa på måndag!

Ha en trevlig helg alla! Ska ju bli 25 grader varmt, jag jobbar.

Back in town

Efter tre underbart avslappnade dagar är jag tillbaka från Landet, o hemma igen:) Back in business så att säga. Var skönt att slappna av ett tag, men verkligeheten försvinner ju inte för att man åker ut o sätter sig på en ö:)
Hade sällskap lite då o då av Tobbe o Carina:) blir så tyst å va där själv. tyvärr så var vädret mestadels SÄMST; men jag trotsade det o var ute nästan hela dagarna. Fiskade, stapla ved o pluggade på bryggan! tyvärr har det resulterat i ett ojämnt rött(solbränt) ansikte, molnen släpper igenom mer än man tror...
Idag ringde min handledare, på en lördag..... ?!?!?! iaf ick jag positiv feedback på min uppsats så nu är det bara o fortsätta.. Samtidigt som det börjar ny kurs på JMK på måndag... många bollar o hålla i luften, well well de ska la gå..... Köpte precis böcker på bokus.se, sjukt att de är 200kr billigare än Akademibokhandeln... många bäckar små liksom! menmen va sista kurslitteraturen jag behövde köpa för den här terminen:).

Kanske dags o gå o sätta tänderna i den bok jag har....
eller äta lite kanske....

RSS 2.0