Idol juryn 2008

Är inget hängivet fan av Idol, 2007 tittade jag mest på uttagningarna, 2006 tittade jag på slutet pga Markus Fagervall, men iår måste jag ju nästan sätt mig ner o verkligen kolla, för i nya idoljurn sitter Laila Bagge, min gamla danslärare från Sway. Nu var det visserligen ages ago, men ändå... Otippat!! Sen om jag verkligen orkar kolla hela säsongen vet jag inte, men iaf på uttagningarna....

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article1931322.ab

Bokfynd?

Måste säga att jag är aningens besviken på årets bokrea, inte sååå många bra titlar... För en gångs skull lyckades  jag iaf ta mig till ett par boklådor( jaaaa det heter så i plural), första dagen på rean! Hittade sista Stig Larsson till mamma. Sen köpte jag den oreviderade/oscensurerade Anne Franks dagbok, har bara läst "barnversionen", när jag gick i femman. Sen blev det även Sara Kadefors bok Fågelbovägen 32,(Tror jag den hette....), helt otippat... o så " Mig äger ingen", det var den enda jag bestämt mig för innan! Men jag måste säga att det borde vara FÖRBJUDET att ta me sig barnvagn på bokrean, det går ju inte o komma fram som det e, å att sen blocka upp ett halvt bord e inte acceptabelt. O stackars barn som får böcker o korgar o folks väskor i huvudet.....

Efter spektaklet på bokrean bar det av till skolan o en 2 timmars föreläsning, gillade föreläsaren, men det var svårt att hänga med i alla fakta hon matade ut. Hon hade väldigt få OHbilder.... så jag skrev fasen en halv uppsats om det hon sa.. haha.

Stack o träna combat sen, grymt skönt o röra på sig ordentligt, sprang på Gazal där, som är tillbaka från Sydney:).

Helgens bravader var skoj:) hade en grymt trevlig lördagskväll, även om ändrigarna skedde sent.
Träffade på en gammal gymnasieklasskompis, o sen David som jag simmade med för 114 år sen..... haha

Resten av veckan har jag inga föreläsningar eller seminarier, men då gäller det UPPSATSEN!!! måste NU!

nå tips på hur man blir sjukt disciplinerad?? Nja men jag tror det ska gå, bara man sätter sig ner i lugn o ro,  o solen inte strålar från klarblå himmel!

Nu ska jag gå o leta reda på ett av mina bokfynd, o se om det verkligen var fynd:)

Alldeles, alldeles underbart!

Klar! Med granskningsuppgiften! Och det känns verkligen alldeles alldeles underbart, det gick över förväntant. O jag brukar aldrig känna så efter en presentation/opposition. Men presentationen gick finfint och vi klarade av opponenternas frågor, o läraren H, vars mobil ringde stup i kvarten, var positiv som bara den. Nice. Fin avslutning på veckan. Men jag känner mig lite bitchig, som typ går o klappar mig själv på axeln, men idag tänker jag tillåta mig själv att tänka så, för F-n va bra vi va!!!! F-ö. sa läraren H att alla i rummet var godkända, så nu är det bara att vänta o se om man kan knipa nåt högre, tror nästan det, men det kanske man inte ska ...:)

Var på Patricia med jobbet, o även Vasastan. Väldigt trevlig, svullade i Fajitas o kaffedrink:) Vid 23.30 var vi sist ut... haha nästan så de drog en lättnadens suck när vi drog:)
   Fick seriösa flashbacks när vi stod nere precis innanför entren... det var DÄR han med stort D, som jag typ stalkade hela 3an i gymnasiet, gav mig en kram på studenten. trodde det var så länge sen att det inte var mer än en skoj anekdot, men det var förvånansvärt känslosamt... NOSTALGI!! på hög nivå:)

Helgen skall ägnas åt uppsatsskrivande, men jag hade tänkt höra med B om hon kände att utgång vore kul, jag måste ut o socialisera mig, inte för att gårdagskvällen inte var social, men mycket vill ha mer vet ni! O jag skulle vilja gå till "ett ställe" var länge sen. Men bio eller bowling funkar oxå!

Nu ska jag ta o försöka att bli av med den molande huvudvärken som förföljt mig sen kl 4... blir lite smått ansträngande att sitta på seminarium från 13-16 o dessutom presentera, opponera och opponeras på, sen blir det så mkt att hålla koll på med även 2 extra arbeten, som inte direkt "berör" en personligen, men som man läst å får tycka till om...

Frågan jag ska fundera på under helgen är om TV4Anytime och You Tube  kan klassas som konkurrenter, eller inte. Who knows?

Slutet på Foppa-eran??

Läste nyss att "Foppa" troligen inte gör comeback i NHL, men igår läste jag att han skulle tänka över vilken klubb han skulle välja... Man blir ju förvirrad. Synd ialla fall, men rätt förståeligt efter alla skador i problem han dragits med på sistone. Men vem kommer göra om bedriften med det coolaste målet nånsin, från OS i Lillehammer -94?image23
från wikipedia.
Hittade ingen bättre bild som funkade, men ni vet vad jag menar, minns det till o med jag, var nästan 12 år..... rysligt länge sen... Men ooooo va bra han var, och har varit genom åren!

Imorn ska jag på PRECIS möte, på Berns, rätt coolt, ska bli intressant iaf! men lite scary är det!!!
menmen dags o sova nu då om jag ska vara talbar kl 7 imorn bitti.....

Äntligen!

Så var det bevisat, att vi förstfödda faktiskt är lite smartare än våra småsyskon, haha om man nu ska tro på det!? http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article1859540.ab
Dags att sticka till skolan, hur fasen blir det så att man planerar värsta lugna morgonen, men i slutändan får man bråttom ändå... typiskt mig.....

Tröööööööött

Idag är en sån dag som bara e jobbig, trött, stressad och allmänt dööööd- var i skolan i flera timmar i morse, sen jobb på em/kvällen, o jobb hela helgen. Jag har ju hela helgen på mig... till vad????
well, well
Have a nice weekend!

Jag är kär...

Inte som man kunde hoppas, så här på Alla Hjärtans Dag, i nån trevlig kille jag sprungit på, men i ett par skor, haha. Alla som känner mig vet att jag fullkomligen HATAR att köpa skor, bara tanken på skoshopping gör mig på taskigt humör. Jag har både breda och långa fötter, vilket gör att det knappt funnits skor i min storlek sen jag gick typ i 5:an eller nåt... Men idag, när jag egentligen var på jakt efter ett par nya gympaskor, så sprang jag på ett par jättecoola pumps, som passade, hör o häpna:) så nu väntar jag bara på att det ska bli lite varmare:)

Annars har dagen spenderats mest med studiebesök/intervju inför granskningsuppgiften i skolan. Jag o en klasskompis var på Springtime. Blev väldigt väl mottagna o fick bra svar på frågorna. Mkt trevliga atmosfär o intressanta arbetsuppgifter de jobbade me:). Vi fick till o med va me om "Springtime-klassikern" o fick varsin nybakt kanelbulle, som alla kunder får enligt tradition:)

Men hoppas alla får en bra Alla Hjärtans Dag då... jag har ingen o mysa med, så det blir en kväll på gymet o sen framför datorn... måste skriva rent intervju anteckningarna tills imorn.

Måndag hela veckan?!

Jisses måndag igen... va hände med förra veckan?? O Januari med för den delen... Önskar verkligen ett dygn vore 48timmar... Har inte tid till nåt, men ändå sitter jag här, är så förbannat (ursäkta språket) trött... Haft föreläsning i 3 h om medierätt.. Trodde jag skulle få sova imorn, men näe vi ska ses för grupparbete kl 10. Men egentligen är väl det lika bra, får man ut mer av dagen...
Sjukt va mkt det står om barnvagnar förresten... hahaha.
Blir mörkrädd när jag ser en artikel om att kroppsfixeringen gått ner i så låga åldrar som 7 år.... usch. Satt bredvid ett irriterande gäng killar i åldern typ 20-25 idag, på föreläsningen. Mitt i alltihopa reser sig en tjej o går ut, o en av killarna säger " shit va smal hon var" "jag tycker dem är fiiiina" svarar en annan... Måste ju säga att Kille no 1 hade rätt reaktion, hon var fasen nästintill anorektisk...
well well, lite middag, sen plugg o sen pump då!?!?!

RSS 2.0