Skalman har faktiskt rätt!

Lonely, nja mer relaxed....
Efter att ha jobbat idag, då 2 pers var sjuka (galet trött på folk på vårt företag som känner efter så häääääääääär  mkt, inte alla men endel iaf... Skalman har rätt känn inte efter så mkt så mår man mkt bättre!!!!) fick jag jobba till 19.10 istället för 16.30:(
Inte galet mkt att göra,men ändå.. fixa iaf "slutklämmen" på en City Cross, plus att jag fick använding av HB uppfräschningen häromdagen! kändes bra att verkligen veta va man snacka om!
annars har jag gjort en räd på hygien, o packat upp rätt start, smart, gbab o cederroth.. typ åh jo baby dan oxå.. Se va mkt vi hann... inte mkt kunder däremot.....
Skulle åkt o tränat, men lite svårt o hinna när gymet stänger 20 o jag sluta 19.10.... hmmm så det får bli en annan dag.... kanske imorn, men då hade jag tänkt plugga en massa..
Ledig i helgen, NICE!!! men ska mest ägnas åt STUDERANDE.,.. e det tänkt iaf, men god knows:)
Chattat me Jenny nu, hon kommer o firar nyår här,galna tyskar som frivilligt åker hit på  vinterhalvåret,,, men det ska bli skoj:)
Inte mkt annat nytt, fick nyss ett livstecken från Stefan, som var på trägårn i gbg på julfest, kul o höra ifrån honom:) Trevligare människa får man leta efter!
Har fuskat lite o druckit glögg, innan 1a advent... blev en kulinarisk middag på champinjonsoppa o två grymt goa mackor me avocado, gurka o keso, de ni!

nu tänkte jag gå o hitta en bra film!!!
Sov gott alla glada o glöm inte "tänk som Skalman"

en helt vanlig torsdag

Jisses vad tiden rullar på, torsdag, redan...Jobbat hela dagen, inget speciellt hände egentligen, lite folk som va sjuka. Lite kunder. Jag lärde mig en gång för alla att snöra paket "fint", tack Anna! Fick äntligen en ny lapp till min namnskylt, tack Marcus, o sen hmm ja näe garva lite åt nåra nya Fischer Prize leksaker, vars ljud fick tankarna att dras till "nyinflyttade i Beverly Hills" filmen... På kvällen satt jag i kassan o snacka me Oskar, galet att man måste vänta in en viss tidpunkt tills man får låsa trots att butiken och parkeringen är helt öde.
Drabbades av en sjuk illamående/magont våg efter lunchen idag, man känner sig så dum när man kommer ut från lunchen o sen måste gå tillbaka till köket o sätta sig efter 5 min. men jag höll seriöst på o kräkas över ett par lådor.... USch hatar o klaga, men då gick det bara inte... illamåendet försvann efter en timme, men det magonda känns fortfarande... bra att man sitter o häver i sig kaffe då.... INTE:.. men ibland e jag lite dum......Som konstaterades av Anna idag när jag inte hittade JÄTTE stapeln me Baby Björn leveransen..... hahah tur man kan garva åt sig själv iaf! 
Nu ska jag ta o försöka lugna ner katterna så grannarna får sova, o sen ska jag ta o släcka lampan själv tror jag, galet trött igen......O har en nackspärr som heter duga.....  

I'm not alone, I'm just by myself!!!!

O jag njuter!!!!
Har nu tagit mitt pick o pack(men nog glömt mkt hemma) o flyttat över till Becca för o ta hand om Mini o Morris i 2 veckor när hon e i Thailand, semester för henne o semester för mig, jisses jag o syrran drar inte jämt längre, e färdig o strypa ungen, hon går in för att såra o va jobbig, idag hade jag gärna slagit till henne, men så pass mycket kan jag kontrollera mig att jag bara använder ord, o hade inte mamma vart där hade det blivit elakare! Har ju en del på henne om hennes bristande intelligens som jag inte drar mig för o använda. Hon har på nåt sätt börjat irritera sig på mig o tycker att jag ska flytta ,men jag ger blanka faaan i va hon tycker, ärligt! Hon kan dra nånstans vad mig anbelangar. Bror min däremot blev helt bestört att jag inte talat om att jag skulle "bo borta", men det har jag, bara det att han har selektivt hörande!
Iaf grymt skönt o slippa syrran, ska se till att jag slipper henne ordentligt, så om jag måste hämta nåt  hemma ska jag göra det när hon inte är där!!!!
Nu ska jag la ta o sova, imorn ska jag plugga, måste det!!!

over and out

Snö e verkligen inte kul

brrrr, hatar snö, o mer o vänta på bussen i snön... sitter hellre i bilen när det snöar, men är inte som Oskar som gillar o betala trafikskatten, så jag tar inte bilen till Univ.! Fick lite gjort där idag, men SU spar på värmen tror jag, var inte bara jag som satt på biblioteket o frös me halsduken om mig, såg flera andra, sen vissa som satt i bara linne.... skumt.. men kallt var det, enligt mig iaf! så jag vart tvungen att åka hem tidigare än jag tänkte, kunde inte koncentrera mig för jag frös så....
Var på Pump vid 8, o blev galet irriterad på en "dam" bakom.... var rätt mkt folk, o vi fick vänta till prick innan vi fick gå in pga kickboxningspasset... så alla bara armbågas in(jag me...) för att få den plats de ville, fick en ok, inte optimal, men ok plats näst längstbak i ett hörn, alla fyller på men ingen inser att det inte kommer nå fler, så i andra hörnet har de grymt med space, men människan ställer sig ändå NÄRA mig o mina grejer, vilket resulterade i att jag inte kunde ha fötterna i golvet på tricepsen, inte kunde stå mitt på brädan på utfallen, vikket blev vinglit o sen fick jag knappt plats o sträcka ut benen på mage..... ARG tillråga på allt tränger sig människan sen när vi ska hänga tillbaka vikter o stänger(vilket iofs blivit helt galet efter viktbytet!) o sen gick hon ivägen, MITT i vägen när jag skulle köra ut från parkeringen, nästa gång ska jag stå LÅÅÅÅNGT ifrån henne, även om det betyder att jag måste stå längst fram, pallar inte henne o hennes snack, inte fick hon nå svar heller:)
Läste en artikel om Zac Hanson, han ska ha barn, http://www.people.com/people/article/0,,20162265,00.html  den yngsta i Hanson,mitt tonårsallt.... jisses va gammal man känner sig då, men iofs är de de som är unga.. o då är ju jag det me, nästan, ahah
Nu har jag sett Prison Break, så spännande så spännande!!!
dags o sova nu då kanske:)
O förresten HATA SNÖN, igen:)

trött och frustrerad

Galet trött idag, trots att jag sovit 11 timmar i natt.. Stupade i säng halv 10 igår... haha men det kan ju bero på att jag sov 4 timmar natten innan..
Var hos tobbe i fredags o firade hans 25års dag för andra gången:) Skojskoj, men det blev sent, kom hem vid 4.....
Jobbade hela dagen igår, höll på o somna stående.... hehe men man mådde väl som man förtjänade typ.
Imorse vaknade jag o var jätte pigg och var så fram till typ 2-3 nåt, när en väldigt frustrerande kund bara tog musten ur mig. Talade om för henne 3 ggr hur en bröstpump funkar, men hon ställde samma fråga om o om igen.. Tillsist gick jag o hämta en kollega som har mer tålamod, o mer kunskap då hon har 4 barn själv... Blev bara helt matt efteråt... trött på folk som inte fattar..
Nu borde jag ju plugga, men jag orkar inte. ska väl till Univ. imorn, o sen på pump. På tis e det handelsbankenfinansutbildning på kvällen på jobbet o sen ska jag flytta hem till Becca o ta hand om Mini o Morris i 2 veckor när hon e i Thailand:) onsdag blir nog uni oxå o sen börjar ett 3 veckors jobbamaraton:)

nu ska jag ta o fixa nåt ätbart

Vuxen ADHD. USA:S fetaste städer. och Modell dog pga sjuka skönhetsideal...

Trevliga news... inte så att  jag kanske va på första sidan på tidningen, men ändå, vuxen adhd... har man adhd så har man väl?? (Läste inte artikeln, bara rubrik och underrubriker).
Att sen läsa om USA:s fetaste städer o modellen som dog... ja 2 ganska stora världsproblem egentligen. O på tal om det. Var lite lustigt när jag häromdagen ramlade in på en väldigt ytligt bekants blogg. Jag som alltid trott att han var så säker på sig själv, men oj så fel jag hade. Han beskrev hur mkt en del av honom hatade sig själv... Måste va många som har det så, allt handlar om "Keeping up apperance". En kund när jag jobbade på ICA sa till mig en gång, när hon frågat hur jag mådde o jag svarat "bara fint", fast jag va så trött o irriterade att jag helst ville skrika rakt ut, att visst du ler o skrattar, men ditt leende når inte dina ögon.... ganska tänkvärt eller hur?!?!

Men jisses vikket deppigt inlägg det blev.... nu ska jag hit the shower o sen sova, jobb imorn!

Hatar cliffhangers!

Hmm, så måste man vänta ännu en vecka innan man får veta hur det går för Michael Scofield o co i Prison Break.... har inte tålamod för sånt jue!

Va på Pump i kväll igen, sånt sent pass, inte bra, jag blir ju helt pigg jue.... Höll på o nästa inte åka, rutorna på bilen va helt igen isade, så körde på känn o gammal vana till rölysena, sen fickjag sitta böjd halva vägen för o se nåt.. inte smart, menmen...  Måste komma igång me mina bra träningsvanor igen, kanske e 5 ggr vecka omöjligt nu, men jag gillade det, satsar på det den här veckan, sen får vi se.... Gillar mitt gym!! de är bäst!! http://www.njoy.se/index.php/view/svenska/taby-valkommen

Nu ska jag ta o sova lite, plugg hela dagen imorn... men bestämt mig för o stanna hemma, då jag har mkt datajobb o göra, o min datafläkt låter så mkt att jag inte vågar har den på biblioteket... o jag har inte nån data väska heller, så det blir till o skärpa sig hemma..... Sen på kvällen ska jag belöna mej me ett pass Combat:)
Sen blir det jobb hela veckan som det ser ut nu. Blandade känslor över det men jag överlever nog:)

En helg fylld av fest, men vart tog den vägen?

Så e helgen redan slut, IGEN, hur går det till egentligen.....

Har iaf gjort nåt denna helg....
Igår skulle jag pluggat hela dagen, men började se en film jag var tvungen att se färdigt. Sen var det så fint väder att jag gick ut o gick en timme, friskluft lär ju va bra för tankeverksamheten!
Sen pluggade jag o var sjukt uttråkad, när det ramlar in ett sms från Becca i inkorgen, o så blev det utgång:)

Började på Vampire Lounge, då vi 2 inte kände att vi kunde klara 1 hel timme ensamma på Kellys utan de andra...Men Vampire Lounge e toppen så det var helt ok, var Sweet Saturday, så kanske inte riktigt min typ av musik, men bättre än den på Kellys! Sen gick vi dit o var väl där typ en timme, o sen fick vi vidare, jag o Becca alltså, till "Ett Ställe" www.ettstalle.se dansade o försökte övertala en kille att inte göra en tatuering i svanken bara för att han vunnit pengar på premieobligationer... Undvek en väldigt berusad o väldigt närgången en, o dansade me 3 "lantisar" jisses vikken dialekt. o när lamporna släcktes för " the last dance" slank vi lite smidigt mot tunnelbanan... hehhe
Kul kväll!!! men ooo så trött ja var i morse!

Idag sov jag till hosthost 12.30... men jag kom ju hem 4.... sen glodde jag lite på tv o efter det var de off till Tobbe o hans 25års partaj, det första i ordningen:) Va där o åt o umgicks me lite folk o sen gick jag hem o plugga, vilket jag borde gå o göra nu oxå... men orka... jo jag måste få lite klart tills imorn!!

Men jag fattar fortfarande inte vart helgen tagit vägen!


En ångestfylld natt...

"OM DU SLUTAR ÄTA SÅ MYCKET, BLIR DU OCKSÅ  SMAL OCH SÖT SOM DE ANDRA TJEJERNA"

Fd gympalärarens ord ringde i öronen hela natten... Fick av nån outgrundlig anledning besök av nåra "tonårsspöken", dvs rösterna som talar om för mig att jag faktiskt inte borde äta, i natt. Låg hela natten o kallsvettades o tvingade mig själv att inte gå ner o stoppa fingrarna i halsen. Hela vägen till Univ. i morse satt jag o kämpade emot oxå, o som tur var vann mitt förnuftiga jag. Inte alltid det är så. Det är väl så att har men en gång tampats med ätstörningar o skev självbild, så blir man aldrig av med det riktigt. Men jag kan inte o kommer aldrig kunna glömma gympalärarens ord, minns det som igår när vi åt pyttipanna i 6an, o hon satt mittemot. Numer har jag inte nån jag riktigt kan prata med det om. E som visste och förstod umgås jag inte med längre, blir nåt sms då o då, men inte som förut när vi hade "torsdagsbio" o gick o fikade i stan. Hon förstod utan att man behöver förklara. Ska man försöka förklara nu låter det som om man sitter o tycker synd om sig själv. O så är det ju inte. Känns bättre nu iaf. Tror jag.


Dagen har spenderats på Uni. ensamt, men jag pluggade iaf i 6h, ok 5.5, stötte på Jonatan o prata lite me honom ett tag. har inte träffat honom sen i Juni jue. Vet egentligen inte om jag fick så mkt som jag velat gjort, men tankarna liksom driftade iväg.... nåväl, bättre än att sitta hemma o göra nada:)

Pratade me Annica oxå, hon va ute på "stan" dvs malmö:) o köpte tunnbrörulle:) Skoj o prata med henne. Sjukt bara att jag satt o tänkte på henne, att jag skulle ringa, o så 5 min senare ringde hon...


Ledig i helgen, ska plugga, dra igång datorn o få struktur på det jag skrivit tänkte jag!

Nu ska jag gå o leta reda på nån bra film!!

Födelsedagar!!

Va e det för en dag, e det en vanlig dag, näe det är ingen vanlig dag, för det är Alex o Tobbes födelsedag(ar?) hurrahurrahurra!!
Japp, min käre bror o en av världens bästaste kompisar fyller år idag, 17 resp. 25. Ringde Tobbe i morse, han tyckte det var "lite jobbigt att vara lika gammal som dig", MORR... hehe menmen internt litet skämt egentligen. Knepigt dock att han på pappret är 8 mån yngre, men alltid varit "äldst" den storebror jag aldrig hade, eller hmm hade ju honom, hehe knepigt värre! Iaf så hoppas jag han får en toppen dag!

Brorsan fira vi på em. Han blev glad trots att han visste va jag o syrran köpt, "same procedure as every year...." syrran köper Guiness Rekordbok, o jag köper kläder eftersom han är noll o inget intresserad av att shoppa... har dock väldiga restriktioner om vad man får köpa, menmen verkade ha lyckats i år igen:)

Nu ramlade pappa o jagger in genom dörren så ska gå o kramas lite me världens gosigaste vovve:)

Kan inte riktigt varva ner efter Body Pump

Så jag sitter här....
En bra sak me o träna sent på kvällen är att man hinner göra en massa innan, o att man inte lägger sig o slöar framför tv el dyl. Å andra sidan kan det va dåligt att inte slappa, svårt o sova o så, som idag, jag är hur pigg som helst... o klockan är 22.51.. ska upp tidigt imorn så jag kommer iväg i tid o får nåt gjort innan brorsan ska firas... MEn jag kommer väl va halvdöd imorn bitti antar jag...
jaja den som lever får se!
Nu ska jag iaf försöka sova lite...

Man ska ha vantar...

Här har jag då igår investerat, ok fyndat men ändå, i ett par Thinsulate vantar, så att jag ska slippa frysa om händerna i vinter igen, då jag saknar en vante från mitt gamla par, den försvann väldigt mystiskt förra vintern.. when in doubt blame syrran! Åtminstone när det gäller saknade vantar o halsdukar o dyl. Iaf så köpte jag mig ett par nya igår när jag var i stan, men tror ni jag kom ihåg dem i morse när jag åkte till Uni. IKKE!!! Så när jag stod o vänta på bussen hem höll jag på att frysa ihjäl... NÄe men jag var iaf sur på mig själv, hur svårt kan det va?!?! Frös iofs på Univ. oxå, trots stickad tröja... kan kanske bero på att jag satt still i hela SEX timmar o pluggade, men jag måste säga att jag är nöjd med min dag, fick en hel del gjort. Vid 17.15 höll jag på att somna i boken, o bestämde att det var dags o bege mig hemåt!!!

När man sitter där på bibl. så blir det lätt så att man kollar på folk, ser ju aldrig en o samma person 2ggr, trots att det är samma univ.... Iaf så satt jag framför en kille med världens mest feminina hosta i morse, ja go Becca har pratat om "får inte ha grejer" ang killar... detta var en ny feature jag la till min lista, o när jag gick o köpte nytt kaffe stanna jag till vid en dator o skicka iväg ett mail till henne... heheh Iofs så frågade jag lite om tider oxå, det var den egentliga anledningen till mailet:) När jag står där o skriver kommer ett gäng jurister, man känner igen dem på klädstilen, frisyren o samtalsämnena de för... Iaf så var det en kille som tjänade 300 kr i timmen, o behövde bara jobba si o så många dar för o klara sig en hel månad.... Sen var han OTROLIGT upprörd över att det saknades ÅTTA sidor i en bok han lånat, hur ska det då gå, det kan ju inte saknas sidor, då får man ju inte all information till tentan..... La till en liten kommentar om denne herre i mitt mail oxå...  Drog sen på smilbanden o gick upp o satte mig i mitt hörn me min kaffe...

På tal om smilband... min syster o Mirre säger alltid att jag ser så sur/otrevlig ut när jag går på stan. Det är för att jag inte tänker på nåt, varför gå o le då, brukar jag försvara mig med... har dock aldrig vunnit en konversation i ämnet mot nån av dem... Igår fick jag mig en tankeställare... Gick på stan ett par timmar för att fixa födelsedagspresenter till brorsan o Tobbe som fylller år i morn, var väl lite halvirriterad o stressad o hitta nå bra, svängde in på ett Stadium för o sen om de hade nå bra gymskor, måste ju ha nya. Till saken hör att jag HATAR att köpa skor!!! Blir alltid på dåligt humör... så när jag kom ner där såg jag väl inte alltför glad ut, o helt plötsligt hör jag "HEJHEJ", jätteglatt, då var det en som jobbade där som hälsade, förmodligen för att jag såg ut som ja jag vet inte vad.... men jag blev så paff att jag inte kunde prata, men lyckades iaf få fram ett leende...
Så nu jobbar jag på min attityd! Kanske borde lyssna mer på lillasyster o Mirre... heheh
NU ska jag till gymmet!!

Hävstångseffekten funkar alltid!

Det sa pappa o denna gången hade han ju som tur var rätt.... Ringde min far för att få hjälp att byta däck på bilen, vågar inte vänta längre, snart e det väl en halvmeter snö på vägen, o jag bor på gatan som gud, eller iaf vägverket glömde, eller jag kanske ska säga glömmer, när det snöar!!
Iaf så hade en mutter rostat fast, tog 30 min , två spräckta hylsor o hävstångseffekten för att få loss grejen, inte ens WD-40 funkade... men va har man pappa till,om inte smarta ideer för o lossa rostiga muttrar:) Ska förövrigt byta dem när jag byter till sommardäck igen!! Bilen är ju ändå en -96a!
har iaf vinterdäck på nu, sen åkte vi till Okvista för att ombesiktiga, o den gick igenom:) Jag våga inte åka ensam efter förra årets "det där ser lite nervöst ut" tacka fn för det...... Så jag tog me pappa:) Var en kille som jag minns från förra året, han var grymt elak mot en stackars farbror, så när porten öppnades o jag såg honom sa jag till pappa"det här kommer aldrig gå, han är jätteelak", men det gick. bör nämnas att nämnda kontrollant är grymt snygg.... så det där me o ha me pappa var kanske lite halvbra:) menmen nu är bilen godkänd, o däcken bytta. O jag kan köra runt i vintersverige utan att vara orolig:)

Var o körde pump idag, o jag har försökt minnas texten till en låt som är så bra, o tillsist idag, efter 2 mån, lyckades jag minnas o gå in på Lyrics.com o hitta den!!! "it ends tonight" med All American Rejects. www.allamericanrejects.com

Nu ska jag gå upp o slåss me syrran som snott min tv för o kolla på "andra avenyn".. eller iofs kan hon väl få se det, jag kan nog plugga ändå. Imorn blir det stan o födelsedagspresentjakt till Alex o Tobbe!

kl 22 e det Prison Break, glöm inte det!

Barfotabarn...

"Du har tappat ditt ord och din papperslapp
du barfotabarn i livet.
Så sitter du åter på handlarn´s trapp
och gråter så övergivet.

Vad var det för ord- var det långt eller kort,
var det väl eller illa skrivet?
Tänk efter nu - förrn vi föser dig bort,
du barfotabarn i livet."


Nils Ferlin 1933


Just nu känner jag mig som ett barfotabarn här i livet, kanske inte tappat min papperslapp, men lite min väg, kan ju iofs va bra o leva utan "plan" eller vad säger ni???
Dags o krypa till kojs o antingen leta reda på en bra film på nån av "alla" mina kanaler.... eller läsa vidare i Liza Marklunds "livstid"...

image19från www.lizamarklund.net






Sjuk, sjukare, men inte jag!

Så fick vi skjuta på vårt jobb-get-together igen...halva styrkan va sjuka, sen var det nåra som inte ville som vanligt, o sen vi som vart över kom fram till att vi egentligen inte orkade, men det är ju helg nästa vecka oxå. Mina enda förpliktelser nästa vecka är att köpa presenter till Brorsan o Tobbe, som fyller år på samma dag, 17 resp. 25... VAD KÖPA??? Sen så ska jag hem till Tobbe på sön. that's it, eeeh näe måste ta mej i kragen vad gäller skolan oxå. Men jag orkar verkligen inte idag, imorgon är en annan dag, o jag hatar söndagar iaf, så då kan man ju fylla den med jobb och plugg... Sounds like a plan!?!

Prata me Mirre en stund idag, hon hade träffat på , eller snarare sprungit undan från "seriefiguren", no more explanation on that one. Väldigt internt det där... Sen hade hon stått bredvid "Idol- Markus" på Centralen. han e galet snygg, kan sjunga o har världens charmigaste dialekt!!! Men hon sa att han inte va lika snygg i verkligheten, men ändå, åååhhhh. "smaskens till sista slicken" som någon vis simmare hävde ur sig years back:)


Ska försöka träffa Mirre om 2 helger, shit va vi är busy,  måste verkligen planera in så att vi bokar helger vi ska ses... HEHE.... men egentligen har jag alltid tid för henne, fast om man lovar bort sig på annat går det ju inte så bra..

Ser fram emot Tobbes 25års fest, skoj o träffa nytt folk!! synd man typ jobbar.. men sova får man göra när man blir gammal! RIGHT!!

Synd det blev en sån slappar helg IGEN!!!!!
Fast nu får jag ju jobba iaf, förra helgen satt jag bara o pluggade, det blir man lite sjuk i huvudet av, faktiskt!:)

Nu har jag  visst lovat o baka en kladdkaka åt syster o bror, för att jag inte hjälpte till med maten, eftersom jag egentligen inte skulle va hemma.... långsökt historia... menmen,...

En puss...

Fick en "luftpuss" av världens sötaste lilla Märta idag, Märta var inne o handlade UV- kläder med sin mamma.  Mätte huvudet på henne för o se hur stor hatt hon skulle ha, normala barn skulle bli sura o gråta, me inte Märta, hon satt som ett ljus o log. Så när de skulle gå så vinkade jag o Märta vinkade tillbaka o pussade i luften, sååååå söt:) Made my day, en sån liten tjej vill jag oxå ha nån gång i framtiden:) Men inte nu.

Satt o läste lite singelbloggar, var ju inget bra på tv, jisses va patetisk man e, egentligen. Men det är rätt intressant. Dock blir man avundsjuk, jag vill oxå gå på trevliga dater o  middagar, eller kanske bara ha lite kravlöst sex, no strings attached liksom. Men jag har ju ett socialt liv som består av att sitta ensam på SUB, eller jobba me samma människor, på ett jobb där det springer nyblivna föräldrar in o ut i butiken, o occasionally träffa lite "gamla" eller "andra" kompisar, som ibland försöker para ihop en me folk, men oftast inte, för  de vet hur sur jag blir, mest för att jag är osäker, men ändå... E lättare att vara helt "inne" på nån man inte kan få för då kan man ju inte bli sårad. Mest rädd för att bli hånskrattad åt, eller att nån ska ångra sig rejält, tror det hänt en gång, inte så kul... men vad gör man..
Jisses varför sitter jag o skriver sånt här... Tragiskt... Get a life liksom, men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge eller hur var det?!?!?!:)
Bastu nu!

Vad ska du göra i helgen då?

ja vad ska jag göra i helgen, who knows.. idag ska jag iaf bara va hemma o ta det lugnt, har varit galet trött o haft ont i huvudet halva dagen, blev ju inte bättre efter att ha legat me huvudet upponer o letat skogsmöss på jobbet...

Jobbar ju i helgen oxå, sen skulle vi träffats nåra från jobbet o fixat middag i morn, men vi får se hur det blir nu när massa folk är sjuka... Jag o Becca pratade iaf om att gå ut.. den som lever får se!

Var på SU igår, fick lite gjort, men inte så mkt som jag hoppats på, tappar lite motivation när jag inte  får sitta vid "språkvetenskapen", var fullt där när jag kom så jag satte mig på ett annat ställe vid ett fönster, kommer ju så mkt människor förbi så det blir ju gärna så att man sitter o glor ut genom fönstret istället för o koncentrera sig... Sen fikade jag me Anna, det var skoj, har inte gjort det sen innan sommaren...

Träningen går inte så bra just nu, måste verkligen ta mig  i kragen på den fronten! 2ggr i veckan duger inte, även om jag inte har ett stilla sittande jobb!

Tror jag behöver terminalglasögon, kliar som bara den o ögonen är trötta:( jobbigt!

Fick fordonsskatträkningen igår oxå 1487:- kaching, till vägverket... SUCK. PLus att jag betala trafikskatt på bilen för första gången, har undvikit de där jäkla tullarna förut....MORR..

nu ska jag ta o kolla facebook, sen blir det slappa framför tvn tror jag.... Lazy days:)

Flowin'

Så har även jag testat detta nya träningskoncept, Flowin', det var ok om man inte tänker på vad man gör, står o glider runt på en plastmatta, rätt skrattretande tanke egentligen... hehe men jag tror det är effektivt o jag kommer me all säkerhet ha träningsvärk på ställen jag inte visste jag hade muskler imorn. Men jag ska bara va på Uni. så det göööör inget:)

Jobbat massor i veckan, fattar inte man blir så trött av det, kanske är bristen på träning egentligen?!?!

Anyway nu blir det te o skolböckerna...

Wanna go back to Kirkland, WA!!

Längtar "hem" massor...
men det är bara för att jag för en gångs skull kolla på Idol, o det var värsta deppar temat....

"...maybe if I told you the right words, at the right time, you'd be mine..."

VAVAVA...


happy Halloween!

Lite sent egentliga Halloween va ju tidigare i veckan, men bättre sent än aldrig va?!?!?! Blidde ingen Halloween fest för mig iår:( trist men mkt mitt eget fel oxå!

Men har ju iaf minnen att tänka tillbaka på! RIKTIG Halloween i USA är svårt att slå:)

 Jag, o "mina barn" på Microsoft i Redmond, WA, mellan building 17 o 18, de enda vi hann med, sjukt coolt att trick or treata där!!!!

Ledig i helgen, what to do????

Bellevue Community College...

Har en sån "längtar-tillbaka-till-Seattle" dag.... gick i på mitt community college's hemsida, o drömde mig bort... inte för att jag var där så mkt, tog bara 6 credits, men ändå.man lär av allt här i livet! Till o me spanskaklasserna på BCC:)
North Campus av BCC, här har jag gått i skolan, lite annat än SU! Även om main campus va ännu coolare, men jag kunde inte gå där, de hade inte mina klasser på dagarna. På kvällarna jobbade jag ju, men herregud, vem klagar låg ju på samma aveny som jag bodde på, bara sisådär två km bort haha. gatorna är lååååånga:)

min tur o laga mat idag.... suck....

80-talist javisst!

Hahah, som jag nämnt tidigare så är jag ju fast i facebookträsket, o häromdagen joinade jag "80-talisterna på facebook", o jisses va jag garvade när jag läste listan på saker vi gjorde:) hehe

Vi som "knackade på" hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem
Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt
Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare
Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade
Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren
Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen
Vi som samlade på allt - främst kapsyler
Vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin
Vi som i våra egna dagböcker inte kunde undvika att använda samma fraser som i "Berts Dagbok"
Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola "gömställen" som det fanns på TV
Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far/mor-mödrar
Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail
Vi som visste skillnaden mellan att ringa billiga lokalsamtal och dyra riksamtal
Vi som trodde att vi blev rika när guldtian ersatte papperstian
Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan
Vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen)
Vi som trodde att pins i stil med "Rör inte min kompis" skulle förändra världen
Vi som använde gnuggisar dagligen
Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks
Vi som började "hänga med våra polare" när det blev för ocoolt att "leka med våra kompisar"
Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan
Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten
Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram
Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs
Vi som spelade in musik på kasettband genom radion
Vi som gick från altavista till eniro och från eniro till google
Vi som frågade chans på någon ny varje vecka
Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter
Vi som drack Cuba Cola och Jaffa
Vi som läste OÄ i skolan
Vi som insåg att dagliga duschar och deodorant är en självklarhet
Vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV
Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande
Vi som har gjort massvis med busringningar innan "Anitan" dök upp
Vi som smällde äkta tiger-smällare och thunder kings (inga nya mjukisvarianter) varje nyår
Vi som åkte båt till Danmark
Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen
Vi som tvingades runt för att sälja bingolotter varje vecka
Vi som fick fler finnar av Clearasil
Vi som hade påtvingade brevvänner i grannorten
Vi som läste Lyckoslanten
Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga
Vi som var med på rökrutornas tid
Vi som drack Sunkist ur pyramidformade förpackningar
Vi som hade Filmnet långt innan Canal+
Vi som kallade 1:orna för ettakladdare och 2:ornna för toalettdykare
Vi som tryckte på play på kassettbandspelaren till vår Commendore 64 och sen kunde gå och göra något annat i 20 minuter medans spelet laddade
Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson
Vi som lät mamma fläta hela håret i små flätor när håret var blött, och sen sov på dessa under natten för att få vågigt hår till kommande skoldag
Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm nintendotumme
Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost
Vi som dansade så långa tryckare att vi klibbades fast i varandra
Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka
Vi som fortfarande inte kan se Ingvar Carlssons ansikte utan att tänka på dojan
Vi som använde telefonkort och beeper innan mobilernas tid
Vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna
Vi som använde sockiplast för att förhindra det groteska vårtspridandet
Vi som spelade snake på datorn som små innan det dök upp på mobiltelefonen i tonåren
Vi som fortfarande säger Domus eller Servus i stället för Coop
Vi som älskade bockastyren och max antal växlar på cyklar
Vi som hade föräldrar som inte helt förstod att varumärken betydde allt på skolgården
Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det
Vi som vara jäkligt skeptiska till MSN när det kom då ICQ faktiskt fungerade alldeles utmärkt
Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt
Vi som lärde oss hantera MS Dos för att kunna spela pc-spel
Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet
Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi..."
Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera, teknik: kraftigt men utan salivstänk

jag har alltså inte hittat på det här själv, utan tagit det från nämnda facebookgrupp, detta är bara ett urval, eller de påståenden som jag känner igen mig i:)  Memories:) Jag menar Sockiplast på dagis/lekis o MS Dos på datan i 7:an, då hade vi även skrivare från 1803 kallt!!! o lärde oss att använda " Works" inte office, eller ens word, utan Works, med Mattinlassi som "kommendör" hon va läskig, men rätt bra faktiskt!!!

näe nu e det dags o gå o plugga. men vad säger ni visst stämmer det:)
även om vi födda på tidiga 80talet förmodligen känner igen oss mer än de som är födda -89!

RSS 2.0