Pluggmaraton!

Tenta på onsdag, weeee ÅNGEST... jag o 3 klasskamrater satt o gick igenom instuderingsfrågor från 9-5 helt galet trött nu, plus att jag är så nitisk att jag måste gå igenom allt igen imorn.... galetgalet.
Men tar lite "lov" efter tentan, om vädret tillåter blir det landet! :) Näe dags o börja läsa "reporting war" då.....

Systrar emellan

Kom på att jag måste ge min syster lite cred. Ibland undrar jag om vi verkligen är släkt, för vi är så olika. Ibland är hon vass som bara den o ibland bara måste hon umgås. Men en dag som denna hade ingen kunnat ersätta henne, hon bara fanns, bara visste o såg, en systerlig kram o ett tyst "jag finns här". Hur mycket vi än må hata varann emellanåt så är det skönt att veta att hon finns där. Få förunnat?!

Dags att växa upp

Hon har ALLTID funnits där, min älskade mormor, Ruth Eivor Kjelllgren, men inte mer. min romrom som jag jämt, i 26 år haft där, dog av hjärtattack i en ambulans. o vart faaan var jag. eller alla andra.. Känner mig hemsk som inte besökt henne på så länge. Men som mamma sa, kanske hon inte ville det, att jag skulle se henne dement o sjukare än vanligt. Nu hoppas jag att hon får vila i frid, för jag vet att jag är egoistisk som vill ha henne tillbaka, hon har det bättre nu, utan värk o plågor.
Min älskade mormor, "Jag ska måla hela världen lilla mormor, full av solsken varje dag" . 

Vi ses i Nangijala!

O tack gode gud för vänner som visar att de bryr sig, även om man inte vet vad man ska säga, är det skönt att ha någon där!

Nu måste jag växa upp, det är ju livet, folk föds och dör, det kan man inte ändra på, hur ont det än må göra.

Tänker du dricka vin på en torsdag? -Ja det tänker jag!

Syrran tyckte inte att jag borde få det, det är ju torsdag, men jag är så gammal att jag kan bestämma själv, o ett glas vin framför datorn kan inte va så illa. Näe bara gott:)

Dagens diskussion på seminariet i skolan var rätt intressant, Bloggar i alla dess former, varför bloggar man? vad utgör bloggen för funktion i det offentliga samtalet.. etc, inte för att jag sa så mkt ,men jag lyssnade o tog in vad som sas, mot slutet var jag dock rätt sluuuut. inte kul o sitta inomhus när solen skiner på blå himmel ute....
jobbade på em. gick bra trots att det bara var anna o jag.

nu e det nog kanske dags o leta reda på nåt bra på tv, men e det bara jag som hatar det svenska tv utbudet?? det är sämst!! ärligt , riktigt illa!! trots att jag har tillgång till TV1000 o allt.

Sprang ca 2km idag, jag sprang, galet, tyckte min mor o far som träffa på  mig efteråt oxå, tror jag. det såg ut så iaf. men det är deras fel att jag är smått galen:) hha läste nånstans att vi fiskar är "weird-but in a good way" haha. kanske det kanske...

Imorn bär det av till Västerås o morfar, har inte träffat han på ett år, nästan så man skäms, riktigt illa, menmen får ta mig tid o sitta o snacka skit me han imorn, trots sin ålder så har han rätt vettiga åsikter o går att föra en riktig konversation med.  Sen ska jag på Hälla- eller kanske som västmanlänningarna säger - Heeeeeaaaalla haha . Lite IKEA o lite hmm det var nåt annat jag skulle ha oxå, HM kanske... who knows, får sova på saken....

En jävla massa snack men ingen bryr sig...

Haha sitter o kollar på Yrrol, har precis kollat färdigt på en Saltkråkan film, hur många vuxenpoäng får man då???:)

Idag är en bra dag, Tobbe har hjälpt mig fixa routern, så nu har jag internet på min egen dator me:) yay!! men inte bra för studierna I suppose:) Dock lättare att kolla mailen när brorsan e ivägen...

Nu ska jag ta o plugga eeeh kanske, borde men orka.. ska verkligen ta tag  det i helgen

Vem ska man hålla på i hockeyn??? Inget direkt favvolag......

Carpe Diem- för livet är jäkligt orättvist.

Fånga dagen, Seize the day, Carpe Diem, livet går fortare än man tror o ibland är det inte så rättvist som man tänkt sig. Folk rycks bort när man minst anar det.  Mina tankar är hos en gammal kompis- Friends are like stars-you might not always see them, but you know they are always there- jag finns, om jag behövs.


up and running?

Så mammas dator funkar igen, och således har jag mer tillgång till Internet, dock har jag en bror som inte är så lätt att putta bort från WOW, detta helvetes spel som får alla o sitta som klistrade vid datorerna, alla utom jag o nåra till i bekantskapskretsen....
Bra dock, kan jag följa CBs blogg mer kontinuerligt! o läsa glimras o alla andra jag följer oxå:) bloggmonster, nja men endel är rätt skoj o följa!

Dagens fundering är varför man ödslar tid och bensin för att en vara är prismärkt fel 10:-, o man åker till butiken för att få tillbaka dessa pengar. Kostar mer än det smakar, o om man då bara köpte denna grej  varför märkte man inte på en gång att det var fel, o inte 3 dagar senare... Somliga....men allvarligt 10 kr, orka!

För mycket pengar, kanske inte alltid är positivt???

Efter att 4st räknat kassan på jobbet idag, så hade vi en betydligt större summa en vi skulle. Skumt. Enda gången man kanske inte vill ha för mkt pengar,vad har hänt? Måste va nån som glömde tömma dagen innan,ja så måste de va!

Galet trött idag. Tobbe o Carina var här igår,trevligt, förutom att Tobbe o syrran brottade ner mig på golvet o kittlade mig så jag nästan grät, o när jag skulle försvara mig gick min fotkejda av:( SADSAD,får be pappa laga den!
Stöp i säng vid 2.17 tror jag,helt galet trött, måste bero på inaktivitet för inte fasen kan 3 h jobb ta på krafterna så... Har haft ett konstigt slut på veckan,har liksom inte orkat ta tag i saker. Men det ska bli ändring!!
Snackade med Tobbe om i sommar, o USA,har ju tvekat om jag ska lägga pengar på en resa dit eller inte. men jag längtar ju "hem" så otrooooligt mkt att det inte går o beskriva. Så utbrast Tobbe "Ibland är du så jäääävla DUM i huvudet" kunde ju inte annat än skratta o dessutom uppskatta att jag har en vän som kan säga så o se mig rakt i ögonen! Sanningen är bra! för jag vet ibland är jag snålare än ja jag vet inte, snålast är det enda som poppar upp i skallen just nu!
Blev så trött på en kund idag," det tar lång tid och händer ingenting" sa hon när jag för andra gången vänligt förklarade att jag inte kunde den avdelning hon ville ha hjälp med. GET THE PICTURE!!! Ibland måste de fatta att vi inte kan jobba fortare än mänskligt.
Nu ska jag se "TakingLives" bra film!!!!!


Fascinerande

Som uppgift till nästa veckas seminarium ska vi som sagt analysera bloggar, på ett eller annat vis, fanns väl 4 sätt o välja på. Jag som då inte hittat, eller snarare, orkat hitta, nån att göra detta pararbete med, har börjat så smått själv, genom att läsa Carl Bildts blogg "alla dessa dagar". Jag som hatar politik, men han skriver på ett så bra sätt att man rycks med o vill läsa mer o mer om vad som händer i utrikespolitiken, men visst är det aningens moderat vinklat, men ändå väldigt informativt! Läsvärd!!!
   Idag har jag känt mig dimmig i huvudet, har liksom inte kunnat uträtta nåt bra alls, kom igenom typ 1 o en 3-dels artikel.... INTE bra. Åkte o tränade o blev klar i skallen, väl hemma igen gräddade jag våfflor o sen stod jag upp o ner o målade lister åt pappa... att balansera flera meter långa lister på ett gammalt vinställ va väl inte det enklaste, men skam den som ger sig!
   Fick äntligen ett mail från min D-uppsats handledare,hon lät väldigt kort i tonen, o jag förstod det som att min uppsats inte var prioritet alls, så jag kan nog se mig i himlen efter tilräckligt med poäng detta läsår, o där med CSN bidrag nästa år... kommer bli tight, o till att ta av sparpengar.... sucksucksuck, jag som hade planerat denna termin så bra. Men som man bäddar får man ligga, eller så får jag tampas med skiten en sommar till o kanske lägga upp uppsatsen i Augusti!?! I wish! kommer ju inte hända... suck igen. Menmen tur man har ett jobb som inbringar nåra slantar iaf!
Imorn kommer Tobbe o Carina på middag, blir trevligt o snacka lite me dem, men som den förvirrade människa jag är så ska jag ju jobba till 19, tur syrran gillar o "umgås" haha kan Tobbe få sin beskärda del av det oxå!
   Nu ska jag upp o läsa mer i "Fågelbovägen32",rätt bra,men inte riktigt lika fascinerande som CarlBildts blogg:)
   Gud det måste va nåt fel på mig,eller så kanske jag blivit "vuxen"!
   
  

E du paxad ?

Datorn jag sitter vid klarar inte svenska bokstaver, och inte kan jag hitta nat fragetecken heller... mutter
menmen
Har klarat av dagens seminarium, alla tror val att jag e dum i huvudet, menmen I do not really care. Nasta veckas seminarium ar bloggseminarium, sjukt svart o gora bra utan internetuppkoppling (nu e jag dar igen). sen ska man vara 2 o 2 men de enda jag kanner i gruppen var redan paxade varpa jag inte orkade fraga vidare utan har paborjat arbetet  lite sjalv, genom att lasa carl bildts blogg. den ar egentligen ratt informativ. men man orkar bara till en viss grans da jag maste analysera den medan jag tar in alla info han oser ut.... sa nu far det va nog. maste ga i kopa en bok, mutter... o sen ska jag ta o kolla pa Friis & Co om de har nan bra vaska pa sin rea! Forresten hitta jag fragetecknet!!! yay, men att skriva utan ratt bokstaver kanns normalt, back to the good old days pa resedagboken!

Internetlös, abstinensbesvär, eller bara rädd att missa nåt?

har inget internet hemma för tillfället, då operation ta bort alla minnen av Simon o tomas pågår. Äntligen blir vi av med de äckliga medaljongerna på väggarna, men då arbetet ska göras grundligt så betyder det att vi kommer vara utan dator ett tag framöver, eller jag har ju min, men inget Internet.
   Konstigt... man måste liksom åka till skolan o kolla mailen, nu hade jag ju ändå föreläsning men ändå. I helgen kanske jag kan kolla dem på jobbet. Vad är det egentligen som får en att bli smått nervös när man inte kan uppehålla vanan att kolla mailen 2ggr per dag... det måste ju vara nåt sjukt beroende, eller så är det så att jag inte riktigt klarar av o släppa det kontrollbehovet. Andra klarar sig ju. men inte jag, eller jo så farligt e det egentligen inte, men jag väntar DESPERAT efter ett mail från min Handledare på D-uppsatsen, har väntat i en vecka.. snart döööör jag. Hon måste väl ha fått det. NERVÖST! måste ju bli klar med den den här terminen!
   Kunde ialla fall inte komma ut ur föreläsningssalen fort nog o logga in på en dator! Hade dock inte fått ett enda mail av intresse sen i Lördags morse då vi kopplade ner datorn. Synd, på handledaren .... hade fått ännu ett quiz mail från Julian som jag fick 80 av 100 på, liiite stolt!
  dagen har inte blivit som jag tänkt mig, skulle gå upp 8, men jag klarade inte av att kasta benen över sängkanten förrän 9.15... HMMMM Sen skulle jag gå ut o gå, kom i väg typ 10.20, 8 var det jag hade tänkt va?!?! Gick i en timme typ, stötte på en pudel som hette Gunnar, Gunnar liksom, va e det för hundnamn, hette ju huvudtränarn i simklubben förut jue... stackars hund, eller stackars tränare som hade samma namn som en pudel?!?! Kom hem men så fastnade jag med DN o en kopp kaffe.... Sen som vanligt fick jag kasta i mig lunch o in o ut ur duschen för att springa till tåget, som jag dagen till ära missade med en halv minut, för att de måste sätta ner bommarna på min sida perrongen så jag inte kunde springa över spåret. DAMN. gick upp mot bussen, o den som går på motorvägen gick .57, så jag tänkte att då hinner jag. Men ickesanicke, den kom ju inte i tid, så jag tog den som går innervägen, o den tar tiiiiiid o alltid ska det på någon på både rinkeby norra OCH danderydsberg, ligger typ 100m från varann... dessutom kom det på ett 20 tal 9-10 åringar som hördes o syntes o märktes o tog tid på sig att gå av.,. Allmänt störiga me andra ord. Utbytte en mkt menande blick med en jämnårig medpassagerare när vi var framme vid DS. E man elak då?? gammal bitch kanske......
Sen då så tror man att  man ska ha flyt me tunnelbanan, på en o av vid bytesstationen, men när mitt tåg kommer så blinkar "INGEN PÅSTIGNING" o ett tomt mörkt tåg rusar för bi. Mäkta irriterande! Så med andan i halsen landar jag på en föreläsningssals stol med EN minut till godo. Jag avskyr att komma försent. men jag hann... dock är humöret inte på topp.
Nu ska jag väl ta o traska ner mot tekniska o ta tåget hem. Hoppas hitta ett snabb tåg så man slipper massa jobbigt folk som ska av på småtstationerna.....
Sen har jag MASSOR o plugga till Onsdag:(
Så dags o lägga ner det här då!?!?!
Har nog lite internetabstinens ialla fall, bor nog en liten datanörd i mig med. ja så måste det va.

Print, print, printed?

har seriöst suttit här i 2 timmar o skrivit ut artiklar för JOS kursen, snart avlider jag...men har bara 1,5 art. kvar.... Måste ju skriva ut alla på en gång då mamma ska koppla ner sin dator o måla, o jag varken har internet eller skrivare på min.... sucksuck, men sen är det gjort. Nog för att jag svor över att TOM kompendiet var dyrt, men det är nästan så det va värt det, för tid är ju oxå pengar, typ.
Ska iaf ta o ge mig ut i solen ett tag innan jag börjar plugga sen:) Man måste ju bara!!!  E fasen hög av lukten av bläck.... suck

wellwell nog klagande, ha en fantastisk helg alla! Själv ska jag träffa Mirre som flyttat tillbaka till civilisationen;)

RSS 2.0