bad everything day

Hmmm, då försöker jag väl igen då, eftersom mitt första inlägg försvann, morr.

hade en riktigt bad day, alltså allt från bad hair day till bad mood day....
Vaknade med ett ryck när klockan ringde, mitt i en mkt skum dröm....... e inte van att bli väckt av en tjutande klocka så jag for upp ur sängen o stod o funderade på vad jag var ett tag. Insåg sen att jag var tvungen att rappa på fixa lite frukost o tog mig halvsovande till bussen.... Där såg jag syrrans ex-kompis som numer har BLÅTT hår, men det är ju oxå fint, eller?!?!!? hmmmm.
Väl i skolan höll jag på att somna. O under seminariet fick jag veta att ingen av de handledare som finns till hands har samma intresse område som jag, så hur ska det gå me min D-uppsats???? vojnevojne......
Dock finns det chans till glädje då en potentiell handledare aldrig dök upp, o hennes area of interest verkar vara exakt samma som min, så det skulle va för bra för att va sant. ... Keep my fingers crossed...
   Överlevde syntax seminariet oxå 10 poäng till mej!
Nu borde jag gå o läsa lite psycholinguistics, men det är mkt man borde här i livet......

Om jag inte känner efter är jag riktigt frisk!

Tror jag håller på att bli sjuk, vill inte, har inte tid alls att bara ta det lugnt....
anledning 1. Jag har MASSOR att plugga( o tro inte att syntaxtjafset försvinner för att man byter bok......)
                   2. Om jag e sjuk, kan jag inte träna o då blir jag sur o får ont överallt... inte bra
                   3. Det e ju bowling o utgång nästa helg me jobbet, vill inte missa!!!!
                   4. Ska ju jobba nästa helg, pengar e alltid pengar jue.
Får helt enkelt låta bli att känna efter, då e jag ju frisk..... more or less iaf.......

Söndagen har jag spenderat i pyjamas, skulle ju plugga hela dagen, orka fixa till sig då, förresten är mina fina rosa pyjamasbyxor me skidåkare på grymt bekväma! Pluggandet gick inge vidare, hade svårt att koncentrera mig, igen.... Får ta nya tag imorn, ny vecka nya krafter!? eeeh nja kanske, ska iaf pallra mig iväg på switching, om jag inte blir dödsförkyld under natten...

Imorn blir det dyrare att åka kommunalt, 40kr för att åka till Universitetet, o 40 för att åka hem, SKANDAL sl!!!! det e inte värt det, nästan så att man skulle ta bilen istället, parkeringen kostar 50kr, o inte tror jag att bensinen kostar mer än 30kr dit, så det blir ju samma pris,  o bil e bekvämare o går fortare, so much för kollektivtrafik,, ha.

Missa Playa del Sol idag, trodde det började 20.30, men det börja ju 20.00, suck........ menmen jag överlever nog!

Hörde om en tjej som fått 1500kr i böter för att hon hade för mkt snö på taket på bilen, undrar vad de ska hitta på o bötfälla folk för härnäst, det är ju nästan löjligt!!!

näe nu ska jag ta o sova, alltså jag hade tänkt att gå o lägga mig kl 21, men det blev ju inte så.... som vanligt, slutar nog med 2 eller nåt. E inne i en läsperiod pga det taskiga tvutbudet..... Läste ut Martina Haags bok häromnatten, nu håller jag på med "Det innersta rummet" av Elisabeth George, började på den när jag bodde i USA, men sen kom roligare böcker imellan, så nu får vi se om jag lyckas läsa ut den nu!
over and out

Allvarligt

Inte kom jag ihåg att syntax var så himla tråkigt...... hmmmm Har pluggat hela dagen, o  nu håller jag på o somnar, nu när jag måste svara på frågorna, som f.ö. inte har nåt facit, suck, annars kunde man ju få lite hjälp, men ne inte i den här boken, DÅLIGT!!!! nu måste  ja ju erkänna att jag inte fattar nånting, eller  jo lite, men inte de invecklade frågorna, en del fattar jag inte ens att de står med, vem bryr sig, typ, vad är det som är problematiskt med att kalla den kursiverade frasen direct object(om det nu heter så på svenska...), kan det vara något annat istället..... jag menar OINTRESSANT så det räcker.
Well, well dags att återgå till böckerna.....

Syrran på partyhumör

Syrran på partyhumör

Syrran på fest, o  här sitter ja o har tråkigt.....

off she went

Så har Mirre åkt till Amsterdam, wish you luck!

Idag hade jag värsta planerna på att  plugga o va riktigt förberedd på nästa vecka.... men som vanligt så hitta jag på en massa annat.... Va o träna (ett måste jue), sen var jag tvungen att dammsuga, (det var ju så dammigt), sen kom syrran hem o som vanligt måste hon referera sin dag in i minsta detalj, det tar ett tag! tro mig! Efter det fixa jag kaffe o sen skulle jag plugga, läste ett kapitel, sen kom syrran igen o fick mig att lova att locka hennes hår senare, hon skulle ju ut o snääääääääälllllllla kunde jag inte locka det... hmmm
Kunde bara inte koncentrera mig sen, satt o tänkte på allt jag skulle vilja köpa för lönen som kom in på kontot häromdagen:) kom inte på nåt annat än nya gympaskor, ett par inneskor till gymmet, o sen lite träningskläder, men det är ju grejer det med:)
   Lyckades iaf locka syrrans hår riktigt fint, o tom läsa 25 sidor i min bok...endast 60 kvar plus 3 kapitel i en annan bok... hur många månader var det till sommaren sa ni????... SUCK.
     Borde ju plugga i kväll oxå, men jag läser en så kul bok, Martina koden av Martina Haag, började läsa den i natt o låg o garva för mig själv mitt i natten:) E inne i en läsperiod nu, det är ju så dåliga program på tv. Läste Nobels testamente av Liza Marklund tidigare i veckan, måtte hon bara skriva en fortsättning! Känner att jag vill veta vad som hände sen!

Helgen kommer inte bjuda på mycket annat än studier, kommer ha ständiga dater med mina böcker de kommande månaderna.... Men nästa helg ska jag ha avskedsfest för mitt så kallade liv, ska ut o äta, bowla o gå ut me jobbet, måste ha välkommen tillbaka fest sen i sommar då:) hahaha gud va jag e tråkig egentligen..... Surt att man måste plugga hela helgerna, det är egentligen inte rättvist, faktiskt, men jag har ju bara 12, ja ni läste rätt 12, schemalagda lektioner a 2h under denna termin, stod ju så fint i kursplanen "undervisning ges i mån av resurser", hmm bra tack liksom , här är jag totally devoted, o så orkar inte de betala en lärare tack staten.... jag lär mig bättre av lektioner än att sitta o tragla o läsa böcker själv....finns ju så mkt annat roligt man kan fylla dagarna me om ma inte har nånstans man måste vara...
 
jag som alltid vetat att jag skulle bli lärare börjar seriöst tveka, helt ärligt vet jag inte vad jag vill bli när jag blir stor..... kanske lärare men näe, funderade på Polis,men de fys testerna är nog out of my league, sen tänkte jag på översättare, men då blir det ju så att jag måste plugga svenska, o det är inte min grej alls!
Ska leta reda på såna piller som Pippi o Tommy o Annika hade  o säga "jag vill aldrig bliva stur" eller vad det var de sa.....

Nu ska jag gå o läsa ut Martina koden, för sova kommer jag inte göra förrän min smått förvirrade syrra kommer hem, hon skulle på nåt ställe på Vasagatan, mäkta oroad är jag!

Ett nytt försök

Hmm, så försöker jag väl igen, egentligen borde det ju inte vara så svårt att blogga, så mkt som jag sitter vid datorn, men sen handlar det ju om att skriva nåt bra, o att ha tid oxå.
Var på intro om D-kursen igår, från att ha skakat av mig besvikelsen över cuppsats betyget, o lyckats bli riktigt taggad inför den nya terminen, blev jag alldeles stum, orka med allt de som de tror att man ska göra.... o kommentaren "Well, if you think this course will keep you off the streets until April, you are right", värmde ju inte mkt, shit måste klara det här, tur jag har  Elin, men varken hon eller jag fattar syntax..... Får väl hålla fast vid mottot, det som inte dödar härdar....
Igår var ja hemma hos Mirre o sa hej då, hon ska till Amsterdam, såååå avundsjuk e jag, men jag kommer åka ner o våldsgästa framåt våren:)
Nu är det dags o träna!

RSS 2.0