Så va julen slut!

Finally, det är över, all stress o jäkt o ångest över att hinna med o finna de bästa julklapparna...
Nyår kvar, inte den blekaste vad jag ska hitta på....den som lever får se... Jenny är ju här från Tyskland iaf!

Annars har jag firat jul, o det gick  över förväntning, fick se Kalle o hann åka till kyrkogården o säga god jul åt farfar, dvs tända ett ljus på graven. Sen lunch hos farmor, o så ila hem till Kalle då, pappa kör som en tant ibland så jag trodde inte jag skulle hinna, men jag hann precis!!

Efter det drack jag lite glögg o småpratade me mamma medans hon gjorde klart maten, så mera mat o sen julklappar!
Juldagen spenderades i pyjamas, tittandes på diverse filmer:) På annandagen blev jag väckt av min kära syster kl 9.00 o kl 10 stack vi till stan. spenderade 5 h där inne på rean, galet va folk det var. På gina tricot på hötorget gick det knappt å gå in på övervåningen....
Då slog det mig hur galet ivriga folk blir... bara för att det är rea, o mkt är gammal skåpmat som butikerna tar fram för o bli av med. Men en del va ju fina grejer.. på Zara stod det ett gäng tjejer o slogs om t-shirtarna som kostade 79:- då sa jag till syrran, att jag betalar hellre de extra 20kr de kostar om ca en vecka än ens försöker kolla på dem som fanns där, jag orkade verkligen inte slåss om en t-shirt......

Jobbat igår o idag, jisses va folk har fått pengar i julklapp!!!! No shit!! skulle slutat 3 idag, men Jenny va sjuk o det var så mkt folk att det blev 6 istället, menmen det gjorde inte så mkt.

Nu ska jag slappa framför tvn:) ledig i helgen o på söndag kommer Jenny!

Detta måste jag lära mig!!!

'Never frown, even when you are sad,
because you never know who is falling in love with your smile.'


En liten tanke inför julen....


Världens bästa julhälsning!!

GOD JUL!!!!!!!!!  ^_^
 
MERRY CHRISTMAS!!!!!!!!!  =)
 
Från mig här in Kirkland! Kram!



Fick jag från Felicia:) den var lite färggrannare i original, men lite vill jag hålla för mig själv!!!

Världens sötaste Felicia, tack så mkt!!!

O God Jul alla där ute!! Hoppas danföredopparedagen var bra oxå!

Norrland, om du vill vara dig själv för en stund!

Jo, men träffa jenny H på centralen ett tag i fredagsförmiddag, hon va på väg från Uddevalla upp hem till Norrland. Inte för att vi gjorde mer än satt o snacka, men jag gick därifrån med glatt humör, tror det är för att man verkligen kan va sig själv me Jenny, hon förväntar sig inte att man ska tycka nå speciellt eller va på nåt visst sätt, sen är hon en j-ligt cool människa oxå, me båda fötterna på jorden! O folk undrar varför jag gillar Norrland!!

Efter att Jenny åkt, så gav jag mig ut i julhandeln en sista gång, då jag inte var klar me brorsan, va fn gråtfärdig innan jag bestämt mig o köpte 2 grejer, synd bara att den ena fanns nästlängst NER på Åhlens o den andra nästlängst UPP.. ett jävla köande... O febern kom krypande:(

På vägen in till stan träffade jag även på Marias polar "svarta gänget" aka biljettkontrollanterna.... "God morgon det var BilJeTTTTTTTkontroLLLLL" eh aha fram me SL-kort o leg o studentleg... hon kolla knappt på det... en i vagnen fick en böteslapp på 1200:- kul. sådär 3 dagar innan julafton......

Fredagskvällen spenderades hemma me syster o bror.

På lördagen skulle jag jobba, o jag skulle även träffat Paulina o nåra kompisar till henne, jag har inte träffat Paulina på ca 5år, så jag var ju sååååå taggad!! Men, vaknar o känner mig inte helt ok, jobbar en timme o försöker övertala Oskar o Becca att jag faktiskt kan jobba bara jag äter Ipren. de lyssnade inte o skicka hem  mig.... så jag åkte hem o fick sjuk ångest... klarar inte att inte jobba, även om jag faktiskt var sjuk.... Låg i soffan hela eftermiddagen o kvällen, sov inte så mkt eftersom jag redan var typ utvilad, men när jag vaknade i morse mådde jag finemang, förutom en liten förkylning, men det var ju bara en petitess!!!
Jobbade idag o var på toppen humör tills 5min innan stängning, då ett ärkepucko till kund fick mig att vilja skrika rakt ut... men det gjorde jag inte, jag behärskade mig!!!!!

Kom hem o klädde granen med brorsan, blev en "bling-bling" gran a a'la Alex! Trots granen har jag verkligen inga julkänslor, VARFÖR!!!! hur får man dem!!! har för fasen lyssnat på julmusik sen den 27 november på jobbet!!!

Ska gå o leta reda på lite glögg o en lussebulle nu! Har tom lyckats få iväg mitt "årliga" jul-email, som jag skickar till alla jag inte orkar skicka julkort till, eller snarare så att e-mail funkar bättre!!! faktiskt! fatta vad porto man sparar , p träd:)

Klänningsjakt med vassa armbågar

Alla som känner mig vet att bland det värsta jag kan tänka mig är att strutta runt i klänning, jag älskade det som barn, men nu bara skriker min hjärna NEJNEJNEJ när jag tänker tanken.... Kan bero på själuppfattning, men också det att det måste va ett av världshistoriens sämsta plagg, man kan inte röra sig på ett bra sätt o den åker upp eller ner eller känns allmänt obekväm.....
Iallafall, så hade jag o syster, som för tillfället faktiskt kan vistas inom en 20m radie till varann utan att skrika, bestämt oss för att gemensamt åka till stan för att kolla på klänningar till vår kusins bröllop i  Januari.... man måste ju faktiskt nästan ha klänning då. Åtminstone om jag känner kusin Pernilla rätt.... Men julruschen är ju inte o leka med... jisses, o alla snygga klänningar fanns bara i svart, jag som älskar svart, men jag har hört att man inte ska ha det på bröllop, så de var ju en no-go....   Drottninggatan var ett enda jytter av människor, folk som leta julklappar, barnvagnar som man snubblade över, folk som gick SAAAAAKTAAAA, o turister me kartor(usch). på väg ut från Souk, hamnade vi bakom en tant som var en tvärhand hög, o inte hade bråttom nånstans, höll på att "gå upp i limningen" som mormor brukade säga, o helt plötsligt hör jag min kära syster utbrista "men flytta på dig kärringjävel", nu va det kanske inte världens bästa ordval, men hon är sån.... O som tur var hörde inte tanten va syrran sa... jag pilade iväg snabbt som bara den...
Efter låååååånga gångavstånd, o ett litet snabbt besök på Stortorgets julmarknad (hur kunde jag tycka den var så stor när jag var liten???) så satte vi oss på t-banan hem, med värkande fötter, o tomma väskor, ingen av oss köpte mer än mat o kaffe. Syrran provade iaf 3 klänningar, jag bara tittade... pallade inte att prova... var liksom ingen som "talade" till mig, som om de nånsin kommer hända me en klänning.... Beslutsångest... får man komma i jeans o gympadojjor???

Igår kväll gick larmet på jobbet, åkte dit me Becca för o leta inbrottstjuvar o larma om, har ju vart där på natten förut på inventeringar o så, men det va lite skumt o va där bara 2... inget sönderslaget som tur va,

imorn blir det täby centrum... usch, men jag måste om jag ska få fatt i nå julklappar.... o sen täby sims KM, åtminstone öppna sprint, palla gå dit på morgonen, o definitivt inte till konstsimstävlingen,vart kom den ifrån liksom???????

jaja nu blir det nog lite Pirates!!

Raderat ut nästan alla minnen

har suttit o raderat alla sms i min mobil, såna som man sparat pga minnen, både bra o dåliga.. har haft den i 3 år, men nu ska mamma få den, kan ju inte låta henne ha kvar mina sms, tfn memoryt va 90% full..... så det var med blandade känslor jag raderade ut allt.... ledsamt, men bra att släppa allt.... både sånt som är flera år gammalt, o alla sms från i somras, man måste ju gå vidare, sparde nåra som var för bra för att trycka på delete för:)
 Nu ska jag ta o flytta simkortet o lära mig min nya telefon, va så dags!!!!!
dags för lucia glögg!!!

kram på alla därute

It's ok to be happy

'cos you never know when that happiness will fade....
me tanke på min sommar o nu.....

Det där med vänner o bekanta

People come into your life for a reason, a season or a lifetime.
When you  know which one it is, you will know what to do for that person..  
When someone is in your life for a REASON, it is usually to meet a need you have expressed.
They have come to assist you through a difficulty, to provide you with guidance and support, to aid you physically, emotionally or spiritually. They may seem like a godsend and they are.
They are there for the reason you need them to be.  
Then, without any wrongdoing on your part or at an inconvenient time, this person will say or do something to bring the relationship to an end.
Sometimes they die. Sometimes they walk away.  
Sometimes they act up and force you to take a stand.
What we  must realize is that our need has been met, our desire fulfilled, their work is done.
The prayer you sent up has been answered and now it is time to move on.

Some people come into your life for a SEASON, because your turn has come to share, grow or learn.
They bring you an experience of peace or make you laugh.  
They may teach you something you have never done.
They usually give you an unbelievable amount of joy.
Believe it, it is real. But only for a season.  

LIFETIME relationships teach you lifetime lessons, things you must build upon in order to have a solid emotional foundation.
Your job is to accept the lesson, love the person and put what you have learned to use in all other relationships and areas of your life.
It is said that love is blind but friendship is clairvoyant.  

Detta mail har väl alla fått, nästan i alla fall, det är så himla bra, för det är så sant!!!
Har många REASON kompisar, de kom o de gick, o man lär sig ju nåt av alla! Min närmsta SEASON bekanta, var i somras, inte så att vi inte pratar längre, för det gör vi, men det är så ledsamt när personer går från att vara toppen människor, till att bli nån man inte riktigt vet var man har, eller är det jag som förändrats o bara var en season person i den andra personens liv? Tror inte det, men iaf....  Har ju egentligen bara en hel LIFETIME vän, o det är Tobbe, men jag tycker nästan Mirre bör räknas in, o jag tror fasiken Jenny L o Lotte kommer platsa där me!!

Var på julbord igår, inte alls så spännande, alldaglig mat, o showen man hade värsta förväntningarna på var inte alls nå bra!
Så den enda som kan få mig att köa till Tegel, Maria, lurade dit mig igen, o vi hade superskoj på dansgolvet:) och på scenen.... hur lyckas människan få upp mig där? haha ONT i fötterna idag iaf!!  Träffade på Zandra o Martin på Tegel oxå! O så åt vi Pizza på jobbet värsta giganto pizzorna :) jag som egentligen inte ens äter pizza, hehe men dagen efter brukar det funka!
Nu ska jag krypa ner i soffan o glo på tv ett tag:) unna mig lite slappar tid, jobb hela veckan, eller nja inte helgen förstås., då ska jag o syrran ut på klänningsjakt till Pernillas bröllop o sen på söndag är det KM, får se om jag tar mig dit eller inte!!!


Morris har vart på förfest!!

Efter timmar av oro, hela dagen faktiskt, så sitter jag o kollar på Serendipidy på ettan ackompanjerad av en o annan förfest i huset, tror 2 va på gång samtidigt... O PLING så ringer det på dörren, o jag öppnar i myskläder, slarvig frisyr o med utsmetat smink... o vad står där om inte värsta snyggot me MORRIS, jäkla tur man inte gick o la sig kl 9 som jag tänkte, nu va ju klockan 11 typ... iaf så lyckas jag ju återfå talförmågan o bara oooo tack så hemskt mkt. då svarar han " han har varit hos oss ett par timmar nu" tack sa jag igen, o stängde dörrn.... Här har jag då gått omkring o ropat ute, öppnat balkongdörren 114 ggr o ropat MORRIS!! MORRIIIIIS!! ah ni fattar, o de har inte gett sken av att han vart där, jag menar de måste ju hört mig o sett mig lalla omkring ute bland granarna... suck

Men iaf Morris mådde bra, o luktade rök, nåt han inte verkade gilla, men jag antar att han varit o förfestat:) haha go Morris.....sjutk gla att han är tillbaka bara, men lite småsur på grannarna.... tur för dem att de skickade snyggot, så jag tappade fattningen!

nu ska jag sova, 2 man kort imorn på jobbet, på en lördag..... SUCKSUCKSUCK PLUS att det är julbord, får se hur det slutar, man vet ju aldrig med vårt företag.... heheh

Where on earth is Morris????

Ångest... Morris e inte hemma än.... Släppte ut katterna i morse vid 06.30, Mini kom tillbaks vid 9 tiden, men inte en skymt av Morris, var tvungen att åka vid 9.45 för att hinna till tandläkaren. Hade tänkt åka hem på lunchen o kolla om han va hemma igen, men när jag kom till jobbet visade det sig att vi bara va tre, o jag kunde ju inte lämna Maria o Anna i sticket, så jag stannade, men nu har jag vart hemma i nästan 1.5 h o fortfarande inte en skymt av Morris, har tom vart ute o letat runt huset o i "skogen" alltså skogsgläntan mer.... det regnar o grannarna spelar HÖG musik så man tycker han borde komma när man ropar o mutar med kattgodis, men icke, sjukt mkt ångest... han MÅSTE komma hem NUUUUU innan jag avlider av oro... Becca kommer mörda mig om Morris e borta... AAAAHHHH

Annars då, hmm ja blev ju blåst på  min 16.30 hemgång även denna fredag..... då 3 st va sjuka....även om jag betvivlar att alla 3 verkligen var det... SUCK.... menmen vad gör man inte....

Va hos tandläkaren i morse, inga hål, o fick me mig nåra plackers hem, eftersom jag klagade på att all tandtråd e för tjock för mina tänder... :) har tumme med den tanten:) hon e läskig men bra!!

AHHH nu måste jag gå o kika genom fönstret igen, Morris bara måste dyka upp snart.....FAKTISKT!!!

Det blev ingen julkalender

inte för mig idag iaf... var för trött... kan bero på att jag blev pigg som en mört när jag la huvudet på kudden igår kväll, somnade väl cirkus midnatt, sen vakna jag 4 av Mini, som inte ville gå ut då... stängde dörren till sovrummet, för o få sova lite, men det skulle jag inte gjort, tänk er kattklor mot glas.... duschkabinen står bredvid kattlådan.... det lät vill jag lova... så jag for upp, stackars grannar tänkte jag.... o kickade ut katterna genom ytterdörrn, o sen fick jag lägga mig på knä o skura hallmattan från kattspyor... kl 05.30, så det kändes som om 45 min xtra sömn eller åtminstone vila skulle göra underverk. Nu vet jag inte om det känns som underverk,men lite skönt va det o ligga kvar i mörkret, får kolla kalendern på svt.se ikväll!!
Jobb nu!

Spionage!

Beccas granne spionerade på mig genom sitt vardagsrumsfönster, när jag parkerade.. Visserligen så parkerar jag bredvid hans bil tror jag, o så tar det lite tid o få Forden rak, svängen är snääääääv! O förresten är det ju nån här som pajat en av mina backspeglar, o jag har inte rört nåns bil alls, så de så! Om det nu var därför, om det är så att han undrar vem som e här, om han märkt att det inte är Becca o hon inte sagt nåt, e han så välkommen att plinga på, det är ju ändå han som bor här, jag kan ju inte plinga på hos honom o bara "hej jag ska bo här i 2v bara så du vet..." Menmen bra grannsamverkan, men han måste  jobba lite på sina skills, han såg att jag såg honom en gång, då backade han, för när jag kolla andra gången stod han kvar men längre in i rummet... ehh ja ha...

Kolla in den här förresten heheh...


sen e jag galet trött på Idol...  www.tv4.se/idol
jag menar, hallåå Daniel har åkt ut, o som jag förstår det var han bäst, har bara sett några få program. Sen står det hur synd det är om finalisterna, för har de inte hostat blod,så har de nån kronisk sjukdom.. varför köra "tyck synd om mig tricket"???? Sjung o underhåll strunt i det andra, no one cares anyway....

Galet trött, ska sova nu!!!
Jobb i morn me!!
O glöm inte att ställa klockan på 07.14, för 07.15 e det JULKALENDERN!!! o den här faktiskt värd att kallas bra, inte i klass me Sune o Trolltider, men mkt bättre än de senaste som varit!!!!!

o jag måste bara säga att guuuuuud va jag önskar att det satt en snygging vid mitt köksbord o sa "you look great today honey" (som i tvreklamen), när jag kommer upp imorn.... men man får nog ingen sån förtidig julklapp... nope., kanske en blöt katt på huvudkudden igen... snö e jobbigt.....

2007 års svar på Bridget Jones

tror nästan att jag kan ta på mig den titeln, men jag har ingen chef o skriva konstiga mail till eller data, o inte 2 killar o välja mellan /screw it up with, alltså jag träffar killar o så screwar jag up det direkt, säger som Chandler i Friends fast omvänt " I am a man repeller", haah me eller utan fult armband... mohaah. Näe egentligen är det ju inte kul men jag orkar fasen inte stressa i ämnet... men lite lik Bridget känner jag mig nog:)
Pratade me Annica i tfn igår, oh shit skulle ringt henne idag kom jag på, bra där natta, fint att du kommer ihåg o ringa upp folk.... aaahhh
Sen upptäckte jag i morse att min högra backspegel e krossad f-n ta den som pajat den... inte nåt man vill, men definitivt måste lägga pengar på då..... suck
Jobbat idag, för Camilla, var inte alls taggad o jobba, men snälla Angelina stod i kassan så jag lallade mest omkring o flyttade saker o sen fixa ut lite saker från lagret o så. Hade en något knepig grindkund, som jag fick ringa Oskar om, men det blev ingen nöjd kund som gick ut därifrån, men jag tror han monterat fel, eller ville ha ut mer av grinden än vad som går, o det går ju faktiskt inte... hahah.
Jobb imorn me, heeeela dagen, enda lediga dagen nästa vecka e torsdag, då måste jag till stan för att lämna tillbaka lite böcker på Stadsbiblioteket, mutter... men kanske kan passa på o köpa lite julklappar på en gång då... om jag kommer på vad jag ska köpa!?! får se...
nu e det nog dags o krypa till kojs, upp tiiiidigt imorn, o kommer inte Morris in i tid då får jag spel!!!

Hahah Mini ligger här bredvid o undrar va fasiken jag håller på med... heeh det rör sig ju o det låter, va  händer:)

RSS 2.0