Igen!!!!????!!

Så har svenska folket röstat. O vem åkte ut ur Idol, jo han som var minst snygg. Nusåg inte jag så mkt, men av de 4 killar jag såg en bit av var den som åkte ut absolut inte sämst., Bara minst snygg. men det är väl fasen rösten som ska bedömmas, eller har jag missat nåt. Min favvo e Lars, han e cool.
I TM är Whitney kvar. Det är bra.

Såg på "Färjan" igår, shit vikken serie. På fredag bär det av Mirre:)
O på lördag ska jag till Bea. Jisses, kan ju nästan klassas som social jue:)

Läste Izzas blogg, hon hade sett på Saltkråkan, klockrena kommentarer!! Jag va nog lite som Tjorven, fast mina kompisar tyckte jag var som Madicken, av nån anledning. men jag körde stenhårt på

"-Har mamma sagt det?
-näe
-då gör jag det inte"

Mamma bestämde hos oss, o det visste jag. haha pappa fick inte ens bestämma när hon var borta. o det drev honom till vansinne, minst sagt.


Imorn blir det plugg o sen bio med brorsan!

Vuxna människor måste kunna stå för det de gör!

Har precis suttit o läst igenom tidningarnas artiklar om "färjan" som början sändas på 5:an ikväll. Massor av resenärer vill stoppa eller censurera serien.  Helt ärligt, hur patetiska är folk, någon skrev att man "åker för att släppa loss" jo visst e det så, men som vuxen måste man kunna ta ansvar för sina handlingar och  man får stå för det man gör. Det är inte ok o va otrogen, är man det är det inte mer än rätt att man får stå för det.
Det är ju inte tv-programmets eller rederiets fel. O av egen erfarenhet vet jag att Tv-team syns o tar plats, missade man det, då e man inte riktigt med på noterna alls. Jag ska kolla ikväll iaf. inte för att jag vill se hur mkt alla festar. men att åka Finlandsbåt, haha, ja det är ju som det är. O jag ska ju iväg på fredag.
O det är allmänt känt att Finlandskryssningar ofta är röjiga o att det är mkt fylla å så. Men som sagt, är man vuxen så är man, verkar som om folk tror att de kan bli 16 igen.... Kan ju möjligen vara så att det inte bara var tv-kamerorna som såg dig, det kan ju va nån bekant ombord också, färjorna rymmer ju ändå flera 1000pers., glöm inte det.

Underbar? näeee inte mkt

Igår var det dags för Beas 19års middag. Yay, så lite folk samlades hos Emma på äkta girl-pre-party. skojskoj. Sen så mötte vi upp Bea o co vid Underbara Bar. O jag säger det ALDRIG igen, maken till otrevlig personal finns inte. Först i dörren.... jag Maria o Fredrik kom lite efter de andra. de fick gå in, men vi fick vänta. Vi hade sett att de fått visa leg. så vi tar upp våra o visar, o när han kommer till mitt utbrister vakten "o jääävlar". eh tack. sa jag o maria utbrast, men så kan du ju inte säga. varpå han nonchalant sa att han faktiskt inte tänkt kolla leg på oss.
Sen måste jag göra en lång historia kort, vi fick in fel mat, de hävdade att vi skulle ha lamm, vilket vi inte skulle o de var inte flexibla för fem öre, så det blev ett litet uppträde. O de fick inte ett öre i dricks och 15 missnöjda kunder. Bea blev lite nedstämd, vilket var det sämsta nånsin då det var hennes födelsedagsmiddag. Så jag säger det gå aldrig till Underbara Bar på Östgötagatan. Never again!!!!!!!!!
Tur som det var blev Bea lite uppiggad efter ett besök på Kino o vid 2.20 kom vi som bor på vår sida stan hem. Trött som få imorse, men det gick!! O nu ska jag sova. jobb imorn jue!!!!!

somnade ifrån Beas födelsedagsfika, det var lite pinsamt, får be om ursäkt imorn, men det känns som en asfaltsmaskin kört över mig 10ggr....

over and out


Ibland blir jag så arg...

Verkligen sjukt irriterad! Så där som när jag går omkring o småsurar o Becca tycker jag borde göra utlopp för mina aggressioner. Satt o zappade mellan Idol o Top Model efter träningen idag. Kan inte fatta att han Kock-alexander åkte ut, kolla på de andra som e kvar, alllvarligt, den där blonda donnan som såg ut som nån slags Britney Spears.... hur kan hon mäta sig mot den killen. Det kan hon inte. Han åkte ut för att han är för stor. han har inte det utseendet som man "ska" ha. O det tycker jag är SJUKT!!!! Vart fn är världen på väg. Likadant för stackars Whitney i TM, som slår ur underläge. Även om hon verkar vara en bitch så håller jag på henne. vi har samma storlek, o nån gång måste väl världen förstå att även "såna som vi" kanske kan va vackra också, om man ser till mer än kroppsstorleken. Visst skulle d va kul o va typ en size 6 eller nåt, men en 0 vill jag INTE vara, det är inte snyggt o se ut som ett undernärt barn. OOOOOOOHHH nu e jag upprörd....

Dessutom håller min dator på att ge upp, precis när försäkringen gått ut...... o jag är ännu inte klar med den förbannade hemtentan, får inte till ett bra avslut.damn it

när det blir för mkt...

då gör nathalie ingenting. har massor till skolan o fixa. men det bara slår stopp när det blir för mycket. och när solen skiner. o lärarna aldrig ger mig nog me utrymme o diskutera.... hatar sidbegränsningar.
så idag jag betalat räkningar, bokat besiktningstid o bestämt när jag ska träffa Nicolina imorn. O sen då skrivit på hemtentan. men hur fasen gör man en bra diskussion på 1/3 sida... det går ju inte jue.
var  o åt me Mirre igår, o så hux flux ska vi på kryssning nästa helg. Finlandskryssning för dummies nästan, Mirre har aldrig åkt Finlandsbåt....trots att hon bott i Sthlm forever typ. Men hon har gjort en massa annat, typ safari i Kenya, men ändå Finlandsfärja är väl nåt typ alla åkt, eller??? Hoppas bara att jag lyckas hålla mig ifrån en repris på min o Beccas kryssning från 07. NU kan vi skratta åt det, men ännu inte dricka "Sex on the Beach" eller "Caipirinha" o äta jordnötter.... hahha vilken jäkla kryssning det var... jisses, men som sagt, nu får vi båda ett litet leende på läpparna när vi talar om det.

"Jag är 35 o jag vill säga FY"
"åker ni ofta på sådana här kryssningar"
"jävla Finne" (sist jag kolla va jag svensk.....)

Litet axplock av kommentarer från den kryssningen.... O glöm för guds skull inte att äta, hahaha Men jag kommer inte glömma det den här gången. Mirre e ju me. O hon håller ordning på mig. Tur va?!?!!:)

Hemtenta nu då vad får jag om jag lyckas skriva en bra diskussion på ovannämnda 1/3 sida.......?

en fin kommentar

Hittade denna fina kommentar i min gamla simmare Linneas blogg. www.linneaankartross.blogg.se

Don't ever cry over someone that wouldn't cry over you!


Jisses va sentimentala comments jag lyckats posta den här helgen, hhaha. ibland så hittar man bara så bra saker som man vill dela med sig av!

nu e det Lilja 4-ever. så hemsk, men så bra.

ha en bra lördagskväll!!

Så e det!!!

Skillnaden mellan en riktig och en simpel vän är:
En simpel vän har aldrig sett dig gråta, medan En riktig vän har axlarna våta.
En simpel vän förväntar sig att du alltid ska finnas, En riktig vän förväntar sig själv att alltid finnas för dig.
 En simpel vän skulle skratta om du föll framför vännerna, En riktig vän skulle ramla och skratta med dig istället för åt dig.
En simpel vän undrar om du e kär, en riktig vän vet redan när den ser dig.
En simpel vän skulle prata med dig om du stod på en bro, En riktig skulle stå under och ta emot dig.
 En simpel vän hittar man överallt, medan riktiga är fridlysta..


tjugosex o etthalvt

kom ju på att jag fyller 26.5  idag, hemska tanke....

o här sitter jag o pluggar... men näe jag förenar nytta med nöje. pluggar o njuter av en flaska Verdicchio o lite nacho chips... i brist på annat o göra:) närå, kan va bra me en lugn helg emellanåt oxå, kanske...:)

It's never sunny in Täby, but today it is:)

Vaknade o insåg att det var sol!!!! Ringde syrran o vi bestämde oss för promenad till V-tuna centrum, efter det att hon tagit bussen hit, haha. Iaf så var det en trevlig o solig promenad!! På vägen tillbaka stötte vi dock på en orm.... mindre nice, särskilt då syrran inte velat gå i skogen pga att det kan finnas orm. O den kom mitt på gångvägen. Syrran freaka o jag bara sprang.... men vi klara oss,haah.

Nu har jag börjat plugga iaf kollat på Vänner pilot avsnittet 2ggr så nu e det dags o analysera. Ska bara lyssna färdigt på Slipknots "snuff", bara så bra. Funderar på om  det står för it's enough..... säger ju det analyserar sönder media.

Äntligen!

Haha, sitter o kollar på Top Model o den "stora" (allt e relativt!!!!!!) alltså icke jättepinnsmala  med utstickande skelett , e kvar! Go Whitney!!!!

JObb idag, o var tvungen att jobba lite gratis, för att inte tjäna för mkt så att CSN drar ner studiebidraget. Livet e allt bra konstigt, här gör man vad man kan för att tjäna extra pengar. o inte ta lån. men det de egentligen uppmanar oss studenter till är ju att inte jobba, ju mindre vi jobbar desto mer pengar får vi. SJUKT!. Men jag tänker iaf inte ta lån. få rbara låta bli o jobba extra till December.

Ny realease på Combat idag oxå:) kul men inte överdrivet jobbigt faktiskt.....

Don't judge the book by its color

Se mig för här är jag
Låt mig få komma nära
till era hjärtan
så som den jag är,

den jag försöker vara.
Ge mig min morgondag,
min enda önskan nu och här.
Älska mig för den jag är.

Se fjärilns vingeslag
i alla himlar fara,
se alla ögon
blinka stjärneljus,

låt livet komma nära.
Se mig, för här är jag,
min enda längtan nu och här.
Älska mig för den jag är.

Låt livet komma nära.
Se mig, för här är jag,
min enda längtan nu och här.
Älska mig för den jag är.

Kanske en sån dag idag, men ibland, i detta stereotypa samhälle får denna låttext mig att gå vidare. You gotta look outside the box, eller kanske inside. Alla är unika och det finns så mkt mer än det du ser bakom en människa. Sen kan man inte älska alla, det säger jag inte, men som sagt, "Don't judge the book by its color". Mkt lättare att leva efter den devisen i USA, men det måste ju gå häroxå, hopplöst kan det ju inte va.
Äkta cliche o blödigt. men ibland poppar sådana tankar upp även i mitt huvud....

För övrigt smakar ICAs snabbkaffe för j-ligt, o Dafgårds Sparris o ost paj ger en konstig eftersmak, seriously. men man måste ju testa. tacka vet jag Starbuvks kaffe o Syrrans hemgjorda paj!! Beats them all!


Nittiosexkronor

fick precis ett SMS, ooh vem kan det vara?? Snacka om anti-klimax när det är från Tele2.... "Vi kommer den.......... dra 96kr från ditt konto" Nittiosexkronor. sådana räkningar gillar jag., men jag börjar undra hur asocial man är om man har så låg mobilräkning., eller jag är inte asocial egentligen. Är bara mer en SMS människa än en sån som ringer... Så måste det vara. Jag bestämmer det så känner jag mig inte så dålig. Mirre skulle definitivt säga att det är att jag är så dålig på att ringa;) Men hon är inte här o då bestämmer jag, hehe.

godisåldern är passerad

Morris har försökt övertyga mig i 2 mornar att det är optimalt att gå upp kl 5 på morgonen. men jag är inte helt övertygad faktiskt... dock har jag pallrat mig upp o släppt ut honom o Mini, för att sen falla i koma i sängen igen... hahah.

Fikat me Tobbe idag, skoj, o mer flykt från hemtentan, intebra........ men Tobbe ska iaf hjälpa syrran me matten imorn, så hon kanske lär sig nåt, till skillnad från om jag försökte.... så imorn då MÅSTE jag ta tag i det, inte så att det är tråkigt eller jättesvårt, det finns bara så mkt annat att roa sig med:)....

men idag blir det inget. För idag har jag tagit mig friheten man får, när man passerat åldern för att få äta godis när man vill.. jag  har tagit mig ett glas vin o tänker sitta i soffan o bara ta det lugnt. O det har jag kommit överens med Becca om , att vi nått den ålder. Godis när jag vill tiden är passerad, nu är det vin när jag vill:) på gott eller ont. men You gotta live a little and you only live once. så vin idag, hemtenta imorn!

att inse sina begränsningar

sitter o dö tittar lite på Idol uttagningarna, ibland undrar jag hur folk kan tro att det är så jäkla bra. Helt seriöst. man måste inse sina begränsningar.  Det räcker inte alltid att se bra ut. face reality people!
Personligen är jag dock svag för killar med gitarr, som KAN SJUNGA. inte de som tror att de kan:) Kanske för att jag aldrig lärde mig spela gitarr själv. bara i högstadiet när alla i klassen satt o öva ADAM-GUSTAF-DAVID... Smoooookeeeee on the water dududududu.....  Eller  Knockknockknockknocking on heaven's door HEYHEYHEYHEYHEY -..ah alla som gick i samma skola som mig vet! Men vi lät väl typ som de i Idol som tror de kan... BIG difference there!
   Det verkar iaf gå bra för de flesta gitarrkillarna ikväll:)

Spinningen idag var inte alls lika jobbig som förra veckan, trots att det var samma pass. how come???
Borde ta tag i hemtentan, får bli imorn eller så. för även om passet var lättare så är hela jag som spaghetti

Bytte för övrigt kanal o kolla på top model, där snurrade de in modellerna i rått kött, man kan ju börja undra vart medievärlden är på väg....It's quite bizarre!

monday again......

MIssade tåget imorse, så hela dagen blev konstig. Hur kan det bli så?? tur man har en snäll mamma som plockar upp en o kör en till t-banan:). SÅ jag kom i bra tid till skolan.Där jag gick rakt förbi en klasskompis. Hon hade klippt lugg o såg helt annorlunda ut, men det var fint. Träffade på henne igen i kaffekön o bad om ursäkt för att jag inte hejjade innan... Tänk va en lugg o lite annorlunda hårfärg kan göra....

Haft ännu en underlig föreläsning, eller inte underlig egentligen, man börjar bara undra vad man läser egentligen:) handlade iaf om medialiserad sexualiet o FIB aktuellt oPlayboy hade stor del i förläsningen. Efter att ha läst färdigt MKV kommer jag va sjuk i huvudet, man börjar analysera media på alla möjliga sätt.

På tal om skolan.. har sjukt mkt o läsa o har knappt kommit igång. dags o ta tag i det nu känner jag!

var på pump idag, skoj o va tillbaka, hatar o va sjuk. inte helt hundra än så jag får ta det lite lugnt, men de tska nog gå.

Sista föreläsningen på populärkultur kursen imorn! Sen hemtenta.......

Konsten att vänta

är inget våra kunder kan. Jag kan inte förstå att folk inte kan ta att man får vänta ibland. Vi var en man kort idag, o sånt händer Nicolina var sjuk. Iaf så var det väl ett par gånger alla 4 va upptagna, Bea kan ju ändå inte lämna kassan, då hon måste hålla koll på den! Iaf kommer en person fram till mig-när jag har kund- o frågar om det finns nån som kan hjälpa henne med bilstolar. precis då hade mirja gått o ätit, så det var jag o Angelina på golvet. o jag svarade henne att jag o en till fanns o att vi skulle komma så fort vi blev lediga. Jag hade kunder möbler o jag såg Angelina på vagnar. Kunden som ville ha hjälp ställde sig ca 3 m ifrån mig. När jag gick för o kolla vad vi hade hemma åt mina kunder fick jag syn på mirja som va tillbaks från lunch o ledig, så jag bad henne hjälpa bilstolskunden, som jag fick syn på i kassan, så jag lämnade mina kunder för o säga till bilstolskunden att mirja va ledig. Då fräser hon attman inte ska behöva vänta 20 minuter för att få hjälp, det går bara inte. o att hon får åka nån annanstans helt enkelt. Ok sa jag vi kan inte göra mer än o jobba o alla var upptagna tills mirja kom tillbaka o då hade kunden bestämt sig för att gå. 20min om man ser att personalen jobbar är väl normalt!? Men på systemet där går det jäkligt bra att köa länge. förklara den för mig PLEASE!

fattar itne vart helgen tagit vägen. Fredagkväll var trevlig o social, ïgår satt jag hemma o tittadepå Svensson Svensson, love that show!!!!!!!!
nu ska jag pluggao packa ihop lite grejer,, flyttar till Mini o Morris imorn, för en vecka:)

En fin stund vid Badelunda k:a bland astrar o rosor

Var som sagt "hos" mormor idag, vid minneslunden vid Badelunda. Jag trodde verkligen det skulle gå bra, ville bara säga grattis o hedra hennes minne. Men när jag kom dit o satte ner rosorna mamma o jag hade med oss, o sen såg alla astrar, som någon annan satt dit, då brast det. Mormor älskade blommor o just astrar förknippar jag alltid med henne av nån anledning. Tårarna bara forsade. Saknar mormor massor. Men som sagt jag vet att hon håller ett vakande öga på oss däruppifrån. Skönt o vara där första gången med Mamma o Morfar, även om jag inte sa något till dem så fanns de där. så nu vågar jag åka dit själv.

Fikade med morfar sen, åt kubb o butterkaka, yummy.!!
Svängde även in på "himmelstalund" haha när Hummelsta o köpte "lite" godis, efter det att vi tagit oss levande igenom IKEA o ICA Maxi på Hälla, det är en upplevelse...särskilt me mamma, haha lika kul men frustrerande varje gång.... folk e fasen galna där! NO KIDDING!

sova nu
seminarium imorn
noll förberedd...

Elfte September

Idag är en dag med många olika betydelser. alltid berör den nån.
Först o främst skulle världens bästa mormor ha fyllt 84 år. Nu gick hon bort i April, men ska ändå till Västerås o hälsa på henne. Hon är där, jag vet det, hur klyschigt det än låter. Precis som Pippi Långstrumps mamma sitter mormor o tittar ner genom ett hål i himlen, var så säker!
Sen är det 6 år sedan jag tog mitt svenska körkort, yay! ännu en anledning att fira:)
O sen är det då 7 år sen 9/11... sänder en tanke till alla som hade någon som gick bort o alla som var med. Helt ofattbart.

hoppas alla har en bra dag på nåt sätt.

ja alla kan ju inte lyckas med nätdejting....

Satt o läste tidningen på nätet o ser en liten "länk" eller vad man ska säga  där det står att Carola blev nobbad på nätdejting.. haha ja va trodde hon. Eller ja menar många lyckas, men på nätet kan man inte spela så mkt på vem man är, förresten vem vill dejta henne?? NÅN därute?? jag skulle då inte göra det.

Skulle se Bron över floden Kwai, men min tv e ju som den är o visar inte den... syrran sa den funka där nere. måste köpa ny tv alltså. får krupp snart......Men såg iaf min gamla låg o mellanstadie skola i nåt UR program om ADHD barn. Tydligen är Agnetha Mörch, som hette Bengtsson på min tid, specialutbildad. Skrämmande dock att skolan är sig så lik inuti., jag slutade ändå där 95.... some things never change!

bidragstagare?

Läste precis att bidragstagare, dvs småbarnföräldrar, pensionärer o studenter, får mer pengar nästa år. Det innebär mer pengar för mig då tänker jag. O tänker sedan till en extra gång., det innebär också att jag är en bidragstagare. Hemska tanke. men det är sant. Tur jag inte är så dyr då. jisses den tanken har aldrig riktigt slagit mig.

Idag har jag dessutom kommit på att man kan analysera sönder Gökboet. det är lite synd nästan jue... man blir lite skev i hjärnan av den här utbildningen, analyserar varenda medie text man kommer över. Vad ska det bli av mig;)

If old men in tights can do it, then I can do it!

Ungefär den inställningen jag hade när jag idag tog mig an mitt livs första spinning pass. O det gick. Jättekul, men självklart fick jag kramp o yrsel, like the good ol days när jag simtävlade. så det blev till o köra jätte lowimpact i 10min sen gick det över!! Hatar när det händer, förstör ju träningen jue!
Men känslan efteråt när man tagit ut sig till max, den är underbar, så spinning kommer göras om!

Annars har jag inte åstadkommit nåt nämnvärt idag. satt o frös i vårt antarktis till föreläsningssal o lyssnade på en föreläsning om tv-spel.

Sen installerade jag Office paketet på mammas dator. o ja sen inte mkt mer. Ska ta o läsa igenom 2 artiklar inför imorn när jag o Lisa ska diskutera Gökboet. Helt ärligt undrar jag vad gårdagens föreläsning o även dagens skall hjälpa till med för den diskussionen.... men jag e ju dum o blond, så det kanske klarnar....

bastupremiär

Ahhh, har precis bastat. kan det bli bättre:) Synd bara att det definitivt är höst då. men va farao, det får la gå. Det enda var att jag kom på att den knepige fransmannen jag pratade med i fredags ingående berättade om sitt sauna besök i Helsinki. Då gick jag ut. Men annars var bastandet alldeles alldeles underbart!

Idag hade vi en föreläsning i temat " vi och de andra". O jag har lite svårt att ta in att man 2008 diskuterar "Vad är en neger" och negerhet. lite laddat ämne kan tyckas.
Imorn ska föreläsningen handla om hjältar i tv-spel. Snacka om 3-60 vändning. Var jag inte förvirrad innan så blir jag det väl då.

Sen läste jag en reklam för SATS där det stod nåt i likhet med "kom o kolla in våra pass för barn 4-10 år". Det är inte ok. Barn är barn o ska inte gå på gym. De ska leka. Eller spela hockey eller fotboll el. dyl. Inte gå på nåt jäkla gym. o speciellt inte SATS. man fattar ju att idealen blir skeva om man ska börja när man är 4.... jisses, när jag var 4 gick jag på simskola på landet 2v på sommaren. Kunde iofs redan simma men jag lärde mig ryggsim o tog märken. Det var starten på min 12år långa "karriär" som tävlingssimmerska. Men jag fick välja det själv, när jag var 7. det var ingen som drog dit mig o sa att jag skulle. Åhjag blir så upprörd. Wellwell.

Ska la ta o krypa ner i sängen så jag kan lära mig allt om tv-spels hjältarna imorn då....eller nåt;)

Kunde inte bli ett bättre adjö...

Bestämde mig för i torsdags att denna helg skulle jag säga adjö till mitt "liv". Då jag måste sätta det lite på paus för att klara skola o jobb.

O jisses vilken trevlig helg. Sjukt kul fredag kväll/natt/morgon whatever, Jag o Becca gjorde stan osäker. Fn va kul vi hade!! Like the good old days me Mirre, fast bättre, typ. mer sofistikerat folk... hahah eller inte. Sjukt kul iaf. O att vakna upp dagen efter och INTE va bakis, man tackar o bockar, tack till min kropp o till mamma som lagade bästaste middagen på länge, så jag åt ordentligt innan jag åkte.

Igår gjorde jag typ ingenting har fasen inte sovit till 12.15 på länge heller. på kvällen när jag satt o kolla på Barnen i Bullerbyn(man ska bejaka sitt barnajag!) fick jag ett mess från Becca "Lever du?" haah kort o konsist. men jo. Så jag gick till henne o  käkade nachos, trodde nästan att hon hade extraknäckt på Taco Bar. sjukt gott! O så kolla vi på Glenn Killing i manegen o en massa Nirvana videos o intevjuer. NICE.

Imorse ringde Maria, tyvärr kunde jag inte jobba för henne. hade ju inte pluggat en sekund på hela helgen så det är vad jag "roat" mig med idag. Men jag e nästan klar med det till imorn, saknar en bok, så får se om den finns på ebrary. FÖr föreläsarn i morn e sjukt läskig, kan en massa o kräver seriösa svar på sina frågor.,...

Men denna vecka kommer gå lätt, sjukt glad om än trött efter denna helg! O sen om jag håller det där med paus i det sociala livet, det återstår att se.... ifall jag gör det så var det ju ett jäkla bra au revoir, auf wiedersehen, se ya around, a ni vet.
Livet är för kort för att avstå från det roliga:) det har jag slagit fast denna helg!


This is me


DIVA

The term is often used with a negative connotation. This derives from the implication that a star who is a "diva" is arrogant, difficult to work with, high-maintenance, manipulative, fussy, highly strung, privileged and demanding. He or she does not believe the law and accepted rules of courtesy apply to him or her. Professional singers and actors often use this term to describe someone who desires the stage spotlight over others. (www.wikipedia.org)


Från säkra källor har jag fått höra att jag är en jävla diva.  Skrattretande, för mkt kan man säga, men att jag är en diva kan jag inte säga. Dessutom kan man ju undra vart den som sa det fått belägg för det, Man ska inte kasta sten i glashus, heter det ju.
Gjorde iaf min fredag eftermiddag, ett gott skratt förlänger ju livet, as they say. så nu ärmitt liv lite längre då.

Vampire Lounge ikväll.
yummy

En diskussion som egentligen kunde pågått i timmar.

Precis hemkommen från skolan, hade ett 2h seminarium om Harlequinromanen. 4olika perspektiv togs upp, Strukturalism, Marxism, Feminism och Post-modernism.
Diskussionen kunde pågått länge, vi hamnade visserligen på lite sidospår, som vad den manliga mostvarigheten till en Harlequin kunde vara. Vi var iaf rörande överens om att det var skräplitteratur uppbygd på samma sätt. O att det målas upp en slags drömvärld. som faktiskt inte existerar, så man kan ju faktiskt säga att det blir ett slags simulacrum, eller ja fler simulacra!

Imorse var inte så skoj. Hade försökt konvertera mitt Word dokument till en PDF för att kunna skriva ut den till seminariet. Men det ville sig inte, inte ens över natten pallade acrobate att skicka mina TRE inskickade försökt. SJUKT irriterad speciellt eftersom det var kl 7.30 imorse. Som tur är är läraren mänsklig o vi fick lov o maila in uppgiften. Helt sjukt va lite datorproblem o NOLL utskrifter kvar på kontot kan åstadkomma.

Detta ledde till att jag som vart sjukt sur, jag har ett sjuhelvetsmorron humör, så don't piss me off then!, travade ner till Elgiganten o köpte mig ett Office paket för 1400kr.  Har blivit lovad från massa håll o kanter att de skulle hjälpa mig få bättre pris o så. Det var innan sommarn o nån jäkla måtta får det vara så nu tog jag saken i egna händer o använde studiebidraget till att minska frustrationen över mjukvaruproblemen.
´
Nu ska jag kolla på Gökboet inför nästa veckas seminarium. temat nästa vecka är "vi och de andra". ´ska bli intressant!

Vad räknar man med då, luft eller??

På väg hem på tåget idag så höll jag på o somna, tills ett gänt 18åringar klev på (vet det för att jag haft en av dem i simskola). Iaf så diskuterade de ämnet matte. Mitt "hatämne" i skolan. näst fysik då. Iaf så hade de en rätt skoj konversation.
Kille 1: a men jag läser en repetitionskurs i matte B, ska läsa C sen
Kille 2: aha
sen missa jag lite emellan
Kille1: Ah men då ringer man bara Danne o han säger, "aha men då gör du så här o så här o så här"
Kille2: e han bra på matte eller?
Kille1: a han läser typ matte D
Kille 2: finns det?
Kille1: a det finns typ till E tror jag o sen 2 specialkurser
Kille 2: Matte E va räknar man med då, luft eller?? Man har ju redan räknat me x och y det kan ju för fn inte finnas nåt mer.

Hade seriöst svårt att hålla mig för skratt. så sjukt roligt. Hhaha, ja jag tror fasen att man räknar me luft.

Annars har dagen spenderats i skolan, 5 timmars analyserande av en Harlequin roman, som vår lärare för övrigt menade var skräpliteratur som dumma kvinnor köpte haha (hon är kvinna!!!).

Nästa vecka ska vi analysera film. Jag o Lisa ska analysera Gökboet. Which is way too familiar to me, uppsatsmaterial..... Men det kan va bra för mig att dissekera filmen på ett annat sätt, för det är j uboken jag skriver om.
Och av en händelse köpte jag DVDn förra veckan när jag o Tobbe va på Elgiganten. Toppentoppen:)
så får jag filmen sedd oxå. Förresten är den svenska översättningen sjukt mkt sämre än originalet så ni vet!
Nu ska jag äta kladdkaka.

Vad spelar det för roll?

Sarah Palin, kanske USAs nästa vice president, som jag förstår det. Men nu kanske McCain förlorar, för att Palins dotter är 17 ogift o ska ha barn, o hennes mamma förespråkar avhållsamhet. Inte farao tror jag att hon tyckte det var ok från början att dottern på 17 ska ha barn. Men som mamma måste man ju finnas där som stöd, bör iaf. O hon kan väl förespråka avhållsamhet trots att dottern gjort ett snedsteg. Det där med att man måste va gift är bara dumheter. Det är uråldrigt. Jag är född utom äktenskap, men inte mina syskon. What's the deal liksom.

För övrigt verkar det som om New Orleans klarat sig förhållandevis bra när det kom till "Gustav". Tur det, fin men smutsig stad det där. Var där typ 3v innan Katrina. Glad jag hann se stan!

Lisa ringde nyss o undra vart jag var, fick nästan ett nervöst sammanbrott o trodde jag blivit helt lost. Men de visade sig att hon var  2h tidig. stackarn.. well well Nu e det la dags o bege sig mot skolan. sjukt trött dock. läste ut den hemska harlekin boken i natt. 3 nätter i rad till 1.30 känns i kroppen. men i natt ska jag sova tidigt, 12 iaf!

Dålig karaktär eller bara socialt malnutritioned??

Måndag, vart tog hela helgen vägen???
I fredags efter jag lämnat in min PM fikade jag me Tobbe, skoj som vanligt, men folk kollar alltid konstigt på oss när vi antingen pratar högt för att vi har olika åsikter, eller samma o hatar ngt, (denna gång typ CSN) eller så för att de tycker vi har konstiga samtalsämnen, Men det bjuder jag på.
Skulle sen ha pluggat. men syster hade inhandlat OC season 4, så jag skulle BARA kolla på ett avsnitt. kl 8 skulle jag gå upp o plugga. Jag gick o la mig kl 1. Så gick det med det pluggandet.....hmm
Lördagen ägnades åt jobb, lallade omkring i min fula gröna kampanjtröja o hade inte mkt att göra. Kom hem o började plugga. åt middag me resten av gänget. O så började jag verkligen plugga, kände mig asbra, minus det faktum att det stod en kladdkaka i ugnen o väntade på mig... Iaf så  ramlade det in ett sms varpå jag bestämde mig att lite sällskap skulle vara trevligt. Tänkte bara va social ett par timmar o sen gå hem till böckerna igen.  O jag var på väg hem kl 10 igen, men så gick vi next door. o jag e ju som ja e. Trevligt folk som går o prata med samt musik o jag glömmer tid o rum. Gick hem 12.20, men lyckades plugga lite. till halv 2. Undrar om jag har dålig karaktär. eller bara e lättövertalad. Eller så är det så att jag inte har ett socialt liv o har fattat att det är bra att ta emot tillfällen som ges!
Söndagen på jobbet var galen, var kom alla ifrån. kändes som om folk poppade upp ur golvet . vi stänger 4, halv 5 släpade sig sista kunden ut. Endel har ingen respekt för att vi som jobbar oxå vill hem. Så istället för att sluta 16.10 blev det 16.50.... mutter
men igår lyckades ja iaf läsa in allt, utom en artikel till dagens föreläsning.
O nästan hela boken vi ska ha analyserat till på fredag. En harlekin romans bok, seriöst, det är äkta tant snusk. sjuktdålig o förutsägbar. usch. men har bara 50 sidor kvar.
på  bussen hem idag satt jag o glodde på den ubersnygga busschauffören i backspegeln, trodde jag satt så långt bak att han inte skulle lägga märke till det, men det gjorde han., O det var ju skoj, tills jag gick av o var tvungen att passera honom.. hahah menmen allt som kan roa en för ett kort tag... Hade stått o köat i 40 min för o betala kåravgiften på SUS, så jag var ju måttligt road av livet när jag klev på.
Höll på o garva ihjäl mig åt en lite tjej på typ 15 år som använde bussens backspegel för o fixa frisyren, snacka om att göra bort sig. tragiska människa. det var inte ens snyggt....
nu ska jag ta o läsa det andra inför morgondagens föreläsning oxå. men först ska jag åka o köra lite pump o vakna till:)

RSS 2.0