Every end is a new beginning!

Årets sista dag. Solig o fin iaf. Ska ge mig ut o gå en sväng i kylan.!
Men lagen om alltings jävlighet ska ju alltid va me på ett hörn. Har pms som inte är av denna världen. Så burken med ibuprofen är min bästa vän idag.
Sen off till stan skojskoj!

Har inte mkt o säga. Imorn går jag in i min januaridepp. jag hatar januari, usch. ska iaf försöka se Ivanhoe!!

Hoppas få se grevinnan o betjänten!!
-Same procedure as last year miss Sophie?
-Same procedure as every year James!


Avdelning Ich don't think so!

554 - amin-81   | 2008-10-06 09:15 [hemligt]
Hello.det e amin.tänkte kolla me dig om du vill ses i veckan o hitta på nått? va sägs??? poss !!
bara "teamet " människan e me i får mig att backa 1000m.
Sen kanske jag inte borde erkänna att jag inte deletat mitt PA medlemskap, men jag går in nån gång då o då för o garva lite. O detta var ju riktigt kul. hehe.

I dag kvar av oh-eight!

O man överösesmed såna där 2008 listor, med allt från kändisar, till dödsfall till viktiga händelser. Tänkte över mitt 2008 o det gick fort, året alltså. sjukt fort. särskilt hösten. men nu e det som sagt snart slut...
Känner mig inte helt på topp, ont i huvet o småförkyld. men det ska la gå ska ju på fest o grejer imorn.
Fika med tobbe idag. Han var inge glad. det är jobbigt när man inte hittar nåt bra som gör att man muntrar upp honom. Lite kanske  jag lyckades. som tur är fattar han vad jag menar trots att jag inte alltid hittar ord när jag ska förklara nåt.... Well well hoppas allt löser sig....

För snart börjar ett nytt år, får se vad det har att erbjuda. hatar Januari, men bara den månaden tar slut ska det nog ordna sig tror ja!

Lika fort som den kom är den över!

julen alltså, den har bara flugit förbi som en virvelvind. Tjoff så  va det slut. O lite skönt e det. Ingen hets över det mer. Hade severe ångest över syrrans julklapp.... vad köpa liksom. men det löste sig till slut. Sen att människan ska till eriksdalsbadet o simma det övergår mitt förstånd. sen att jag hatar den simhallen för att det verkligen ALDRIG gått bra där e en annan femma.men fatta avståndet. kommer bli ett projekt att ta sig dit. O sorry to say it, men min syster är inte direkt ett träningsfreak.....wellwell, inte mina problems. men personligen har hyser jag seriöst AGG mot den simhallen. Trögt vatten!! För er som simmar!! både 50 och 25m bassängen har läskigt trögt vatten!

Inte mkt på kartan just nu mer än jobb o uppsatsskrivande. Nyår på onsdag. vill inte ha klänning, men har iaf en som är OK. så jag ska nog överleva tror jag.

Ska väl fortsätta printa mina MMS siffror. väldigt underhållande sysselsättning en lördag.....eller inte:) men It's gotta be done!

"Santa can you hear me, I've been so good this year"

Hhaha eller inte.
Julförberedelserna vi sysslat med hela dagen har gett mig äkta julkänsla, finally. tog bara 23 dagar... men bättre sent än aldrig!! Städat, bakat, klätt julgran, lagat mat o ätit lussebullar o druckit glögg-har hunnit med en hel del idag:)
O just det slog in alla julklappar oxå, eller alla o alla men de jag har!!!

Köpte en julklapp till pappa iaf, har debatterat med mig själv i flera veckor, men kom fram till att jag inte kan ta emot en utan att ge en. Men det blev en julklapp jag o syskonen kan dra nytta av på landet oxå.

Hoppas julen blir bra nu, vill att alla ska ha en toppenjul, men det verkar vara omöjligt med min dysfunktionella familj, eller eg. så¨är närmaste familjen inte alls dysfunktionell, bara den del som eg. inte hör hit. Förstår mig inte på somliga. Men kan ändå inte släppa att jag vill att alla i hela sverige ska få en bra jul, inkluderat pappa. men pappa kommer förstöra mammas jul, o det känns som om det är mitt fel för att jag inte ryter till. Hur mycket jag än vill, så är det nån jäkla mesig del av mitt samvete som inte kan. det går emot den delens principer. typ. jag kan inte förklara.... Gaaaahh Julen ska bli skoj, o mysig me julgran o god mat o lussebullar(även kallade julgaltar lärde jag mig idag), men jag är rädd att julen  ska bli fel också. Hur jag än tänker ut smarta planer för att alla ska bli glada, så funkar det inte om inte alla andra är villiga att spela med enligt de reglerna. MUTTER

men nu ska jag sluta va dyster
Om 7 min är det ju JULAFTON

You better watch out you better not cry you better not pout I'm telling you why, Santa Claus is coming to town!!!!!

Dan före dan före dopparedan

Nu e snart julen här , igen, tycker inte det var så länge sen jag satte mig på planet till USA för semester., Men det var fasen ett halvår sen, o lite mer... no shit.......
Har iaf jobbat idag hela daaaaagen:). O Malin hade me knäck o annat godis o Becca hade med sin berömda saffranslängd med vit choklad:). så det har jag mumsat på, plus Choklad vi fått av Newell Rubbermaid o Stokke:)... Godisfrossa så här innan jul:)

I lördags var jag o  åt me lite gammalt simmarfolk. alltid lika skoj o se dem!! Åt på Mamas o Tapas på Kungsholmen, trevlig atmosfär, god o billig mat ,men oengagerad personal.det var trist.

Har insett att folk blir som galna runt jul, bara att ta sig till jobbet var galet, folk är så fula o klipper filer o slänger sig in framför en, kastar sig ut på övergångsställen o dessutom kör de som krattor överlag. var sjukt irriterad innan jag kom fram o kunde parkera nere hos oss.... MUTTER..

Imorn e jag ledig o ska städa o baka lussebullar:)

Snart kommer tomten!

Trying to feel some christmas cheer...

men det är inte lätt... Var i centrum idag, folk överallt, ÖVERALLT!!!!! jisses. hittade sistaminuten grejer iaf ska ju jobba hela helgen o jag tror inte min syster blir så glad för nåt från mitt jobb:) hhehe

Bakade pepparkakor här i kväll.- men fortfarande ingav det inte den där speciella julkänslan, NÄR kommer den?? HUR får man tag i den????

Kanske när jag får en livslevande julgran i huset. Det är jul:)

Att döpa sitt barn

OK, jag måste kommentera Adolf Hitler i NJ historien. Fel av affären att inte fixa tårtan, fast iofs, kunde de ju skrivit dit namnet själv, men de kanske ville ha sina 15min of fame. What do I know!?!?!? Iaf så tycker jag att man måste tänka efter typ TRE gånger innan man döper sitt barn till nåt udda. Det betyder inte att man måste döpa dem till nåt vanligt, men herregud Adolf Hitler, kunde de inte hitta på nåt värre, stackars pojke. Helt ärligt, det är inte riktigt ok. faktiskt. Det är inte bara fult, det är nästan osmakligt, o det stackars barnet är lyckligt ovetande. fatta när han börjar high school. Skärpning föräldrar, döp om er själva istället!!

Skolan är slut för detta år:) nice, men det betyder inte lov, bara uppehåll av lektioner o dyl. har nästa grej 090108, en handledar tid, o då förväntas min uppsats i princip va klar. So much for Christmas break. men jag tänker iaf ta lov nu, fram till den 25e.sådeså. ska jobba en massa oxå, men inte röra böcker eller tabeller för analys!

Shopping i Skiljebo o på Hälla

Idag har jag varit i Västerås staden där man inte ens behöver öppna munnen o avslöja att man inte snackar som de, utan att de glor. De måste ha nån slags sensor i sig som säger till när en icke-Västeråsare går förbi, o sen glor de som fasen.
Först var jag på ICA Skiljebo o handlade åt morfar, morfar som för övrigt va anledningen till att jag befann mig i stan, där var jag helt själv, talade inte med någon, utan stod o letade med blicken efter sylta. Har aldrig varit på en ICA där charkdisken är precis vid ingången o frukten, sjukt förvirrande. Iaf medan jag står där, det tog ett tag, för syltan va längs in längst upp i ena hörnet..... så känner jag hur alla bara glor. o så ful e jag inte så det kan bero på det, o hade helt normala kläder, svart kappa o jeans.... suck. Roade sen mig själv med att knipa de 3 sista "3 för 20:-" lussebullarna mitt framför ögonen på en stirrande tant., o yeah!
Letade rätt på¨det andra jag skulle, ha, stod en stund vid blåbärssoppan o fundrade på om morfar ville ha "riktig" dvs rinnande eller pulver, överla med mig själv o kom fram till att eftersom han e släkt med mig vill han inte ha pulvret, utan riktig drickfärdig blåbärssoppa (o ja jag hade rätt!!!). Gick till kassan där en ÖVERtrevlig Henrik satt. kul att nån va trevlig, men man behöver ju inte överdriva kanske... nåja jag ska inte klaga. det är nice med ett leende!!
Efter jag o mamma hade vart hos morfar så var det dags för dagens höjdpunkt, HÄLLA!!!!
Där var det MASSOR med folk. IKEA personalen var helt till sig då det var ca 10 pers i 4 köer. de skulle väl gå in i väggen om de kom till Barkarby.....
Shoppa lite på diverse andra affärer, gick till o me in i min hataffär Din Sko. o var vi än gick jag o mamma så glodde folk, eller kolla snett....
Tog en ramlösa o en fralla på ICA maxi o sen gick vi in där. O där är det alltid kaos... helt galet!! man får fälla ut alla armbågar man har för att ta sig framåt... JISSES. O igen kollar folk på en som man är en alien.
Det har liksom blivit en sport, o gå dit o kolla hur folk reagerar.:)

SISTA DAGEN  SKOLAN INNAN JUL imorn, nice, inte taggad alls,orkar inte med skolan just nu. har ständig huvudvärk o då får man minusmuskler i ansiktet av o sitta där o tråka, särskilt på opponeringar!

Min tandläkare e cool

So what? I am a rockstar.....haha, har Pinks (?) nya låt i huvudet efter spinningen idag. Lite kul text på den:)

jag har funderat på varför jag inte valde att bli tandläkare. De måste ha en GRYM timpenning! Var på den årliga visiten hos Folktandvården imorse. 9.20.( Hatade mig själv för att jag bokade om till en tid på morgonen, men vad gör man inte när man har en deadline kl13.....).
För en gångs skull var jag typ ensam bland tandsköterskor o receptionister i väntrummet. Brukar alltid vara knökfullt, nåt som är mindre roligt enligt mig. Efter endast 3-4min väntan kom min tandläkare Marianne o hämtade mig. Fortfarande höll hon till i rum 2, men hade en ny väldigt trevlig tandsköterska. Det var positivt, den förra var så nervös att hon knappt vågade andas.
Gjorde den vanliga proceduren o som vanligt så hade jag tandsten i underkäken pga mina "retentionstrådar" (med reservation för stavningen där) alltså de metallwirar jag har fastlimmade på insidan av tänderna så de inte ska åka tillbaka till pre-tandställningsläget. Marianne frågade om jag ville ta bort det, det kostade ju extra, men min mamma har lärt mig att tänderna ska man va rädd om , så strunt samma om det kostade extra,
Blev sen informerad om att eftersom jag e under 29 så får jag 300:- i bidrag av försäkringskassan, som dras av på priset direkt. Nice tänkte jag 300 spänn e 300 spänn! Sen svimma jag nästan ändå när hela kalaset landade på 435:- iaf. För 15 min. Säger ju det timpenningen måste vara ENORM!
Men som sagt tänderna ska man ta hand om, o jag stengillar min tandläkare. Hon är cool, o rakt på sak, dessutom proffesionell. I o med att jag läst latin fattar jag ju lite av det fikonspråk de använder sinsemellan, men inget behövde lagas ändå, trots massa fina ord som jag uppfattade som begynnande karies.
Fick en tandborste i julklappa av tandsköterskan Eivor när jag gick. Så trots att jag hatar dyra läkarbesök o dyligt, hade jag ändå 15 trevliga minuter där i  undersökningsrum 2. Minus de minuter det tog o röntga då, hatar o ha en plastpåse me en kamera i munnen. Kväljningar here I come liksom.....
Nån annan som minns de gula plasthållarna med nå vita skivor i som de sen framkallade för att få röntgenbilder:) Hightech det blivit va? kamera o grejer:)

Senare på dagen sällade jag mig till det lämmeltåg som gick upp mot våning 5 på JMK.. inlämning av draft 1 av B-uppsatser:) jag är sjukt nervös. om vad Merja ska säga. inte så mkt de andra. vad vet de liksom?!?!

Idag har jag även gjort en kul upptäckt. jag har en simmarlicens!!!! Trodde aldrig jag hann få nån, men visst serni. så mina resultat från 2000-2001 finns på octoopen. Tävlingar som Fantomen Cup, Väsman Open o Stockholm Summer Games... Memories, memories:)

Trettiofyra femton

Idag har jag simtävlat, japp ni läste rätt!! JAG har simtävlat, något jag inte gjort sen KM 2002. Jag har sagt att jag ska ställa upp i flera år, men först i år vågade jag. Det var nära att jag backade ur, men Lennart o Niklas övertygade mig om att det skulle vara kul. Så jag har gått omkring o peppat mig själv i veckor. o tjatat om det för folk som inte ens bryr sig.
O så idag då.... efter smärre parkeringsproblem som löste sig på så sätt att jag parkerade vid gymet, så kom jag in i simhallen med andan i halsen. Träffade som tur var Niklas på en gång, så jag kom in, badet var öppet o det hade vart ganska svårt att övertyga badhus personalen om att jag skulle tävla. Hann in, bytte om o sen ut o hälsa på lite folk o skulle precis hoppa i o simma in när de sa i högtalarna att insimmet var slut. Tur de hade 2 banor på grunda man kunde simma in på. Vilket jag gjorde kunde dock inte testa o starta med mitt onda knä... simmade nåra hundra sen gick jag upp, ville ju inte trötta ut mig för mkt.... Valde bort tävlingsbaddäkten framför favoriten. Tur var väl det med tanke på att den är skuren som den är och jag simmade på den bana jag gjorde.. HAHA
Lallade iaf omkring på bassängplan, snackade me Oscar o Niklas o Anna E o Jessica o Anders o Marcus o så kom Micke o ba "tjeeeena tjejen det var länge sen, kul o se dig O I BADDRÄKT, det var som fan", då kände jag att jag kanske tagit mig vatten över huvudet... hur skulle detta gå?!?!!?! Värmde upp ihop med Anders när vi sen fick tag i en heatlista hade Anders hamnat på banan bredvid Henrik, sjuk tur jag har som inte har ett syskon o tävla mot, för när det kommer till tävlingssimning kära syskon, är jag snabbast. 12års träning måste väl resultera i nåt:) Jag hamnade i heat 5 bana 6. bana 6 liksom, PRECIS vid tidtagare, speakerbord o diverse andra funktionärer... suck. Påpekade det för Micke, som sa att jag nog skulle krokna efter 10m, så han skulle sätta sig vid 15m, den vet hur han ska trigga mig! spelar ingen roll att jag slutade träna för honom för 7 år sen, han vet att om han säger sånt blir jag äkta full i faan, så tack för den extra kicken!!! NU var jag då sjukt nervös, kände hur hjärtat slog FORT......  Starten gick VÄLDIGT fort, tur man kan alla signaler o direktiv i sömnen!!!! men min tidtagare var liiiiite ivägen så jag fick gå upp på pallen från fel håll.... Kände hur jag darrade o så har de nya plattor på pallarna vilket gör att det typ inte finns nånstans att hålla händerna... vad göra tänkte jag???? tänkte sen om att det viktigaste är att inte åka dit för tjuvstart, bättre o va lite sen o stå lite mer upprätt än vanligt o inte hålla i pallen så hårt-jag brukade hålla i pallen krampaktigt på den gamla goda tiden) Denna strategi verkade som den funkade bra då Lennart sa efteråt att jag var snabb, nåja för att vara icke-aktiv, va ifrån pallen på 0.79s!  Hoppade i o simmade, o kände inte att jag var trött förrän jag var i mål. hade en taskig vändning där badmössan ville åka av.... o en bedrövlig målgång... fick inte armtagen att stämma riktigt. Trots allt så gled jag i mål på 34.15, o det är fasen inte dåligt, många gånger simmade jag på 34 även när jag var aktiv, var bara sista året jag kom ner på 33. Så jag var sjukt nöjd. Men kunde knappt andas, tur man har snälla människor runt omkring sig som delar med sig av astmaspray.. När jag väl kunde andas igen så gick jag bort till Anders, Niklas o Oscar o dem o var helt euforisk, jag trodde på typ 38, 39 nåt målet va o komma i mål på under 40, så blev det 34. Nice. för jag har inte vart mkt bättre o är egentligen långdistansare, eller 400metare:) De kanske tror jag e dum i huvudet som tycker det var bra. Men jag är äckligt nöjd. Förutom att det känns bra mentalt, att jag inte tappat allt, är det ju också ett bevis på att jag inte är helt försoffad:)

Att tävla idag var ett smart drag. Självförtroende for i topp:) Dessutom trivs jag så otroligt bra i simhallar med mina simmarkompisar. De tgår liksom inte att förklara med ord vad alla dessa underbara människor betyder för mig, De var en del av min vardag i så många år, O de kommer alla ha en egen speciell plats i mitt hjärta. Dessutom påminde jag mig om varför jag älskar o simma, man rensar hjärnan o kör slut på kroppen. Tävlingsmomentet i sig gav en kick jag inte känt på länge. Här fanns fler som jag, som gillar att tävla. hehe. Har börjat fundera mer o mer om jag ska satsa på o börja simma masters, gymmet håller ju ändå på att lägga ner alla mina favvo klasser, o det är ju i vattnet jag hör hemma, alternativt kan man ju alternera båda, simma typ 2ggr i veckan o sen gå o spinna lite. det vet jag att nåra tävlingsgrupper gör:)
Herrgud jag är fortfarande så fånigt glad efter denna eftermiddag. Men det var så skoj, o jag e sjukt taggad inför nästa KM, då har jag ju en realistisk tid att slå, iår var det ju en sjukt gammal tid jag hade att rikta mig efter......
Men som de säger "once a swimmer, always a swimmer"

Gotta Love it!!!!!!!!!

Staffan var en stalledräng...

Satt kvar till sent i skolan igår. Lärarna skulle ju ha luciatåg, o visst var det skoj att se dem i tidningsstjärngossestrutar me glitter sjungandes Staffan var en stalledräng. men det var inte så kul att vänta o vänta o vänta... de hade kårpub så de släckte ner så jag inte kunde plugga o alla de jag känner stack hem tidigt. så jag kände mig lite väl malplacerad och påmindes än en gång varför jag inte vill va student. Kårpubar e inte min grej.

Var o bowla me Bea, Becca o en massa folk igår, skoj var det men tiden går så fort när man har roligt... Efter det följde jag med hem till Bea o Fredrik o drack glögg o spelade Nintendo Wii, blev bowling, Tennis, baseball o golf, jag var SÄMST i de två sistnämnda, men det viktigaste e ju inte att vinna.... elller?!?!?!:=)

Dagen har ägnats åt studier, när jag väl pallrade mig upp ur sängen. Veckans tidiga mornar o sena kvällar tog ut sin rätt o jag sov som en gris till 10 o det va såååååå underbart!!!!

Nu sitter jag o syrran o Mamma o tittar på Sunes Jul, som vi gör varje år nån gång i December, vi kollar hela kalendern rakt igenom. Totally love it.  Avsnitt 14 e mitt favvo! http://www.youtube.com/watch?v=i30SgAkDHL8 Håkan e så bra "nästa år ska jag stoppa de i Sunes strumpor så han får springa fyra varv" eller
Håkan: "Varför skriver du H på den där grisen?
Sune:För att den heter HHHolger.
Sune:Å varför skriver du S på den där fula getabocken?
Håkan: För att den heter sss ,sun, Siiigurd!

Sunes jul är en RIKTIG julkalender. En BRA julkalender. Inte nåt skräp som årets. Eller den hemska som var 1987-Marias barn. usch minns den fast jag bara var 5 år när den gick.......
Jag får minusmuskler i ansiktet bara jag  tänker på den!!

Glad Lucia alla!

Imorn kväll e det dags....

703x10.... Siffror så man blir galen

Har kodat nästan alla mina variabelvärden in i SPSS idag,efter ett litet psykbryt då jag fick en extra variabel bara sådär... men Merja räddade mig! Har iaf kodat in 703 rader me 10 variabler på varje... snacka man har ont i handen. o jag har väl en 200 rader till o knappa imorn bitti....
Sitter o dividerar med mig själv om jag ska träna imorn kväll eller om jag ska stanna i skolan o titta på lärarnas luciatåg. lutar åt det senare, för det skulle va skoj:) Kul me lärare som kan bjuda på sig själva!
Jag ska INTE titta på Idolfinalen. Om Alice vinner, då är det nåt fel på svenska folket. man kan inte bara vara söt, man måste ha karisma också. jag menar inte att hon inte kan sjunga, men hon lämnar inget intryck.... Istället ska jag bowla.

Julhetsen har kommit över svenska folket, ÖVERALLT spelas julmusiken... jag har inte hunnit börja hetsa över julen. Istället har jag en äcklig uppsats att hetsa över. version ett ska va inne på Tisdag fm. INTE riktigt ok med det......
Förstår inte alla som ska åka bort över julen, varför behöver man en "alternativ julafton" åker man bort kan man väl strunta i det, om man inte har småbarn, o bara njuta av semestern, julafton eller inte!?! Sen denna köphysteri. hade just en diskussion med min syster, o vi är inte riktigt från samma planet. för jag skulle definitivt kunna tänka mig en jul där man gav en julklapp var till varann, nåt litet symboliskt typ. så inte mamma behöver gå bankrutt på oss. Men syrran säger att presenterna är det viktigaste, resten spelar ingen roll. Sånt får mig att vilja ge henne en tom låda. För jag kan inte förstå "ha" manin. visst jag blir glad om jag får saker jag behöver som jag inte riktigt har råd att köpa nu. men annars.... nee Julgran, julmust, Kalle anka o julmat o lussebullar.
Men jag vågar inte ens tänka på julen än. Först ska massor me saker klaras av, däribland tandläkar besök.
Jag är inte rädd för att gå till tandläkaren, jag är bara rädd för vad det kostar att komma ut därifrån...... men tänderna ska man ju va rädd om!!
Fick en kommentar av en tjej som tyckte om sättet jag uttycker mig på:) Tack, alltid uppskattat att nån uppskattar det man skriver:)
Nu ska jag ta o plugga lite innan jag ska sova, sen blir det SPSS imorn bitti  med då..... Spännande INTE.

Jaha, du har alltså INTE gjort nåt me håret?!!

Fikade som sagt med tobbe idag, Men först träffade jag på Carro P, som fått ett barn till:) måste vart grymt länge sen jag träffa henne, för son  nummer 2 var 10mån..... O så hejjade jag på Alexandra på Vagabond, stod o snackade ett bra tag, tills jag kom på att jag skulle träffa Tobbe...haha tur det va han:)

När vi möttes sa han : har du gjort nåt med håret, typ gjort det mörkare??
Näe sa jag, det här är min naturliga hårfärg....
Jaha, så du har alltså INTE gjort nåt me håret??
Precis..

skumt att en av ens närmsta vänner inte vet att jag tok slingar håret... hahaha men nåra hemlisar måste man få ha även för dem......

Sen hade vi högljudda diskussioner om dåliga lärare o feminism.... haha. va nån som kolla snett vid borde bredvid när jag hävdade att kvinnor visst objektifierar män i media, jag skulle ge en miljon för att ha sex med Wentworth Miller, sa jag, o Tobbe höll på att garva ihjäl sig åt mitt resonemang, men han höll med. Tjejen vid bordet bredvid tyckte antagligen att jag var galen, men who cares?!?!

Spinning nu!

Pepparkaksdoft

det luktar pepparkakor i hela huset. Syrran har bakat. Jag noterar, för senaste åren har det bara varit jag som stått o kavlat pepparkaksdeg till förbannelse. Men nu har jag provsmakat, o syrran får godkänt, även om en del bockar o grisar blev lite svarta...:) men brända pepparkakor är gott, så det göööör inget.

Sen jag då, orkade inte gå upp 9 i morse, hade sån huvudvärk att tanken på att lyfta huvudet från kudden inte var så trevlig. så jag gick upp 10, då var huvudet helt ok. sen lyckades jag me konststycket att va lite huslig medan tevattnet kokade. Plockade ur o i diskmaskinen, vek tvätt o slängde in en ny maskin, o sen pressade jag apelsinjuice till alla... bör tillägga att vår vattenkokare inte är ny...... ahaha

Skulle plugga järnet, men jag träffa på annica på msn, o sen messa tobbe, så nu ska jag iväg o fika me honom. det är skoj, men jag får dåligt samvete.... för jag BORDE ju plugga, men jag jobbar nog bäst under press, o det blir plugg hela ons-fre så jag hoppas det löser sig för om en vecka ska 1:a versionen in. Undrar va de tror om oss, att vi är värsta superpeoples eller?!?!?! Förmodligen. Underligt. haha.

Underbart är kort

Alltid när man skrivit klart en tenta får man en sån euforisk känsla. typ JA. det e över för den här gången. De spelar egentligen inte nån roll om man tror det gick bra eller dåligt. bara att man skrivit den. DEn känslan höll inte i sig särskilt länge igår. För nu e det dags för uppsats...
Var på seminarium i morse. jag o Lisa fick knappt nån feedback alls på våra PM, mer än att de var klara o tydliga o att vi måste skriva kodscheman tills på onsdag. andra snacka hon om i flera minuter. Undrar om det är bra eller dåligt?!?!

Igår var jag på Ljusparty hos Bea, det var jättemysigt:) o kul. o hon som visade allt var jättebra!! www.partylite.se gå in o kika!!!

Uppsats va det nu ja.... men jag har en ide i huvudet, o det är ju alltid en start...

KOM2 tenta.....11h och 40min bort

mmm 10 imorn bitti börjar den. KOM2 tentan... suck, tyckte nyss vi skrev KOM1... tiden verkligen flyger fram.
Har pluggat sen 9 imorse. så nu får det banne mig va nog!!!

Pratade me Annica, hon kommer den 19e. O den 20e ska vi ha simträff. det ska bli sjukt skoj. riktigt länge sen jag träffade vissa, o inte så länge sen de andra, men simmarkompisar är som jag sagt, guld, så det är kul jämt!!!

Men först ska det ju skrivas B-uppsats ... fin ordning jag kommer få på uppsatserna ... C-B-D... wellwell.

Hörde att bragdguldet går till en paralympcis kille. det gör mig glad, jag är så sjukt imponerad av alla dem. så de ska ha ett varsitt bragdguld egentligen. de smäller 1000ggr högre än Zlatan. så deså.

SAAB kanske ska säljas... bra där GM... eller e det kanske bra där SAAB. som en kille sa , man måste sälja sitt varumärke bättre. SAAB förknippas bara med dyra bilar som inte är lätta att laga. man måste ha original delar för o fixa dem, o vissa verkstäder tar inte emot dem... gissa varför folk inte väljer typ VOLVO o SAAB, men även FIAT. näe det är FORD man ska ha, kan man köpa delar på Biltema! joråsåatte......:)

Näe men sova nurå!!!!

RSS 2.0