En helg fylld av fest, men vart tog den vägen?

Så e helgen redan slut, IGEN, hur går det till egentligen.....

Har iaf gjort nåt denna helg....
Igår skulle jag pluggat hela dagen, men började se en film jag var tvungen att se färdigt. Sen var det så fint väder att jag gick ut o gick en timme, friskluft lär ju va bra för tankeverksamheten!
Sen pluggade jag o var sjukt uttråkad, när det ramlar in ett sms från Becca i inkorgen, o så blev det utgång:)

Började på Vampire Lounge, då vi 2 inte kände att vi kunde klara 1 hel timme ensamma på Kellys utan de andra...Men Vampire Lounge e toppen så det var helt ok, var Sweet Saturday, så kanske inte riktigt min typ av musik, men bättre än den på Kellys! Sen gick vi dit o var väl där typ en timme, o sen fick vi vidare, jag o Becca alltså, till "Ett Ställe" www.ettstalle.se dansade o försökte övertala en kille att inte göra en tatuering i svanken bara för att han vunnit pengar på premieobligationer... Undvek en väldigt berusad o väldigt närgången en, o dansade me 3 "lantisar" jisses vikken dialekt. o när lamporna släcktes för " the last dance" slank vi lite smidigt mot tunnelbanan... hehhe
Kul kväll!!! men ooo så trött ja var i morse!

Idag sov jag till hosthost 12.30... men jag kom ju hem 4.... sen glodde jag lite på tv o efter det var de off till Tobbe o hans 25års partaj, det första i ordningen:) Va där o åt o umgicks me lite folk o sen gick jag hem o plugga, vilket jag borde gå o göra nu oxå... men orka... jo jag måste få lite klart tills imorn!!

Men jag fattar fortfarande inte vart helgen tagit vägen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0