Alldeles, alldeles underbart!

Klar! Med granskningsuppgiften! Och det känns verkligen alldeles alldeles underbart, det gick över förväntant. O jag brukar aldrig känna så efter en presentation/opposition. Men presentationen gick finfint och vi klarade av opponenternas frågor, o läraren H, vars mobil ringde stup i kvarten, var positiv som bara den. Nice. Fin avslutning på veckan. Men jag känner mig lite bitchig, som typ går o klappar mig själv på axeln, men idag tänker jag tillåta mig själv att tänka så, för F-n va bra vi va!!!! F-ö. sa läraren H att alla i rummet var godkända, så nu är det bara att vänta o se om man kan knipa nåt högre, tror nästan det, men det kanske man inte ska ...:)

Var på Patricia med jobbet, o även Vasastan. Väldigt trevlig, svullade i Fajitas o kaffedrink:) Vid 23.30 var vi sist ut... haha nästan så de drog en lättnadens suck när vi drog:)
   Fick seriösa flashbacks när vi stod nere precis innanför entren... det var DÄR han med stort D, som jag typ stalkade hela 3an i gymnasiet, gav mig en kram på studenten. trodde det var så länge sen att det inte var mer än en skoj anekdot, men det var förvånansvärt känslosamt... NOSTALGI!! på hög nivå:)

Helgen skall ägnas åt uppsatsskrivande, men jag hade tänkt höra med B om hon kände att utgång vore kul, jag måste ut o socialisera mig, inte för att gårdagskvällen inte var social, men mycket vill ha mer vet ni! O jag skulle vilja gå till "ett ställe" var länge sen. Men bio eller bowling funkar oxå!

Nu ska jag ta o försöka att bli av med den molande huvudvärken som förföljt mig sen kl 4... blir lite smått ansträngande att sitta på seminarium från 13-16 o dessutom presentera, opponera och opponeras på, sen blir det så mkt att hålla koll på med även 2 extra arbeten, som inte direkt "berör" en personligen, men som man läst å får tycka till om...

Frågan jag ska fundera på under helgen är om TV4Anytime och You Tube  kan klassas som konkurrenter, eller inte. Who knows?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0