one hell of a long day

Att gå upp 7, det är nån sorts straff, i min värld iallafall!
Men när jag väl satt mig i bilen återfann jag mitt goda humör från igår. O det var ju trevligt. Träffade på en av mina gamla favoritlärare utanför Tibble, Johanna. Som jag sen skulle följa med på lektion. Det var otroligt kul att träffa henne igen, mungiporna var konstant i rörelse när jag satt o observerade på hennes lektion. uttryck som "ok I'll let you live" Fick mig att minnas the good ol days i Skolhagen.
Pratade en bra stund efter lektionen o drog upp gamla minnen o klasskompisar.
När jag gick därifrån- i solen- insåg jag att jag nog valt rätt, det verkar så otroligt kul att vara lärare efter idag. JOhanna är ju en av mina inspirationskällor, en av de lärarna som ställde krav, som var jobbiga då, men som man uppskattar mer än nånsin idag!
Så kul att känna att man är på rätt spår, lättare att tragla sig igenom resten på SU då! Jag ser ljuset!!!!!

Skrev min VFU rapport, den blev 15 sidor, inte 4-5 som den skulle vara..... mutter hur lyckas jag alltid
O jag skrev den på en dag, en endaste dag, för första gången på 3.5 år har jag gjor tnåt sånt. Jag är annars fast besluten att skrivande är en utdragen process. men ibland räcker inte tiden till.

Imorn ska jag o Becca på massage, sjukt efterlängtat!!!! Men man kan undra va de menar med "vanliga underkläder" vad är "ovanliga underkläder" hahaahah

Kommentarer
Postat av: Mom

Duktigt !! Härligt för självkänslan att du kan " se ljuset " !

Gissa om jag är avundsjuk på naprapatbesöket !!

2009-02-12 @ 00:18:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0