Six pence non the richer

Länge sen man lyssnade på dem, men you tube är bra:)

Livet rusar fram, onsdag nästan slut till o med. Jisses.....
Pluggar mest, jobbar lite, socialiserar mig litelite o tränar nästan inge:(, hinner ju inte. Man måste prioritera, men det känns, blir äckligt trött o får ont i rygg o axlar av att inte träna ordentligt., men idag blir det ialla fall spinning.:)

Mycket i skolan, riktigt mycket, att läsa in o analysera. Har iaf fixat så jag kan göra min fältobservation, genom en gammal lärare till mig. :) O hon kom ihåg mig o min gamla "obs klass", haha.

Skulle pluggat idag, massor efter min Fl, men det blev inte så, lite pga SL, som inte är bra nånstans, vad är deras egentliga problem...... ? man kan ju undra! Skyller på massa signalfel, kortar tåg o ställer in buss o t-banor så man står packad som en annan sill kl 8 på morgonen, mindre skoj!! 2mornar i rad!! Sen att köra 4an med en "kort" buss, HALLÅÅÅÅ funkar inte anytime of the day, det bara e så.
Imorse gav jag upp vid Odenplan o tog t-banan!! Hela bussen var full med små barn som skulle till Vasaparken .som Peter och Petra, var lite roligt att jag tänkte på det innan de sa det:) Även lite jobbigt att en 4 åring har koll på Nobelparken o jag inte har en susning om vart den ligger... hehe

När jag kom hem  från skolan skulle jag äta, o sen svara på mail, o sen har jag blivit sittande här... o strax ska jag åka o träna. bra där INTE.. wellwell e inget bra på TV ikväll iaf, så det löser sig nog.. pluggar bäst på kvällen iaf, o imorn börjar jag först kl 14, så tänkte åka in vid 10 o sätta mig o plugga där! Har lite ångest över att jag måste missa ett seminarium imorn, men en Fl o ett sem krockade förut o då gick jag på seminariet, o nu känner jag att Föreläsningen ger mig mer !!

näe men spinning var det va!?!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0